VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 130
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 345
  • Стара Загора
Скрит текст:

Силно се надявам да грешиш.
Става дума за резултатите от анкетата.

Опа... не я видях изобщо Rolling Eyes

# 3 346
Хора, ако наистина Роянов не ви е забавен, идете се прегледайте, проблема е във вашия телевизор. Има няколко потребителки които са толкова кисели, че нищо не им е забавно и разведряващо. Но не им се сърдя, съжалявам ги Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 347
Оп..снимах ви перлите на Блажко...Joy

# 3 348
Хора, ако наистина Роянов не ви е забавен, идете се прегледайте, проблема е във вашия телевизор. Има няколко потребителки които са толкова кисели, че нищо не им е забавно и разведряващо. Но не им се сърдя, съжалявам ги Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам проблем дали имам, но ти-да. Ок, забавен ти е, няма нужда да вменяваш и на нас твоята забава.
На мен пък не ми е. И не съм кисела.
Вулева ме ужаси с тяло. Що така тази жена...
Кърканджиева, голяма излагация пак снощи.
Засега Сакалиев, Емануела и Никита ми държат класацията.

# 3 349
  • Испания
Оп..снимах ви перлите на Блажко...Joy

Да ти ги нанижа ли или просто да ти ги изпратя в пликче?

# 3 350
Да си ги туря на врата ли....като индианците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 351
Нямат нужда от лъскане кат перлите на Патрака, перманентно са лъснати, вовеки веков.

# 3 352
  • Пловдив
Дали е възможно мненията да се изкават без нападки към хората с различно мнение или тези изисквания са твърде високи за нивото ти?!

# 3 353
Забучи и едно перо и Патрака ще се пукне, от лилава ще стане червена. Joy

# 3 354
В това интервю Мира обяснява всяко нещо, което е казала в Къщата, какъв смисъл носи. ''Аз съм го казала така, ама то всъщност е друго..."  Намери оправдание за ''малките хора'' от селото, за низането на тютюн, за брака й с Жоро Торнев. Неискрена жена.
И да маже  и да замазва ...все тая , видя се.

# 3 355
  • София
За разлика от предишните съквартиранти, които имаха нужда от изрично правило, за да не заспиват преди 00ч., сега са събрали пиянска, че и приятелска група хора, които не само не заспиват преди 00ч., но и осъмват.Grinning

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 17:48 от La Vikinga

# 3 356
  • Испания

Толкова са ценни, че може да си туряш само по един Дзъб-перла. Ще имаш за поколения напред.

Нямат нужда от лъскане кат перлите на Патрака, перманентно са лъснати, вовеки веков.

Напълно икономични!

Искаш ли всичко да ти е наред, тури си зъб от Благопакет!

# 3 357
Тъй....остайте ся перлите...беж да вечеряте, че гледам очите ви хлътнали Joy

Дали е възможно мненията да се изкават без нападки към хората с различно мнение или тези изисквания са твърде високи за нивото ти?!

Къде пък видя нападки...постът е шеговит и незлоблив- доказва го изплезеното човече.

Карузо, карузооо...

# 3 358
Алоууууу, на диета съм, кво е туй карузо по нощите?
Допушвам си тютюна и отивам да мия зъбаците, че Блажко ме респектира.

# 3 359
  • Испания
Тъй....остайте ся перлите...беж да вечеряте, че гледам очите ви хлътнали Joy

Хлътнали са не от глад, а от заслепяващата Благосветлина /не само от Дзъбите, но и от ореола над главЪтЪ му/.

Общи условия

Активация на акаунт