VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 96 657
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Не знам как ще изтърпя Гъмов и Уош! Отсега съм в ступор.
+1. И аз.

# 46
  • София
Смайлис, благодаря за труда, прекрасна тема, както винаги!  Hug

И аз сколасах да се боядисам, ей мЪ на
Скрит текст:
Само в гръб, защото иначе ще се издам, че всъщност съм Лили Иванова.  4470 Сега остана само да дръпна аксесоари от някое прет-а-порте и съм ПЦилютно реди за тунайт.  bowuu

# 47
дрескод за вечерта 🤭🤭🤭 на мен ми приличат на пижамки, ама дизайнерката ги е нарекла спортна линия хмм спорт - бягане към леглото 😁

# 48
Има ли награда в този сезон? Наско какво спечели? Нещо пропуснах?
Нахълтвам смело в новата тема, следя и чета. Ще се забавляваме Hands Ok Hand

# 49
  • София
Уош едиствено го помня с факта, че е син на Иван Иванов, значи в неговия сезон е бил ала Лора.
Гъмов ми е много досаден Sad

# 50
  • Sofia
Пънчев спомена при Гала,че ще влиза велик гримьор...Мисля си да не е Жени Джеферович Rage ,не че е велика,но пък това е най-новото и занимание,уж успешно било...а и скоро не е била в реалита,за разлика от мъжа си... Smiling Imp

# 51
Доколкото си спомням, Уош беше доста харесван тук тогава / дано не греша/, на какво отгоре се чудех, ама...

# 52
# 53
Здравейте и запис.

# 54
  • София
Четох някъде в нета, че щяла да влиза и Никита, Вулева и някакъв гримьор, ама мъж беше.  

От сайта на Нова: Ники Кънчев: Big Brother: Most Wanted ще провокира участниците още тази вечер.

Само да не е пак някоя банална "тайна" мисия, че вече ще ги призная Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 13:06 от Shatzi

# 55
Цецо Андреев е май. Аз нали не съм звИзда и не го знам, ама като гледам снимки е нещо средно между Ричи и Кулагин.   
Най-големия конкурент на Кулагин влиза в Big Brother All Stars

# 56
  • София
Ласкин е доста зле,може би това е причината..

# 57
Добрее...а аз като по-несведуща....Каква е тази нова мода с гримьорите ??!! От кога станаха звезди, а не само  персонал...
И ся квоо само ще го сравнявамр тоз с К., едва ли ще покаже нещо по-различно.

# 58
Мисля, че Алекс няма да води само днешния лайф, довечера има постановка.

# 59
Пънчев спомена при Гала,че ще влиза велик гримьор...Мисля си да не е Жени Джеферович Rage ,не че е велика,но пък това е най-новото и занимание,уж успешно било...а и скоро не е била в реалита,за разлика от мъжа си... Smiling Imp

Цецо Андреев

Общи условия

Активация на акаунт