VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 084
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 60
то в тази статия пише и че Благой е Димитров ...🤐

# 61
  • София
то в тази статия пише и че Благой е Димитров ...🤐
Добре, че не е Димитър Благоев Joy смешници.

# 62
Благодаря  за темата  Flowers Hibiscus
Пак ще има гримьор. И готвач да очакваме? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не се съмнявам, че в темата ще  е весело.

# 63
  • Sofia
Добрее...а аз като по-несведуща....Каква е тази нова мода с гримьорите ??!! От кога станаха звезди, а не само  персонал...
И ся квоо само ще го сравнявамр тоз с К., едва ли ще покаже нещо по-различно.
Днешните "звездни" гримьори и фризьори са по-осведомени за житието/битието на своята клиентела,дори повече и от тях самите...

# 64
Тъй като в промо рекламата се споменава за "златните" си мисля, че като нищо освен Златка /русата/, там да е и Даниел Златков.

# 65
Искам да вкарат Вулева - само с присъствието си дразни, а като започне да заляга по 20 пъти на ден да се моли на Аллах, ще е голям купон.

# 66
малко смях за Ричиту и новия гримьор
https://zapernik.com/2018/07/04/55909/

# 67
Благодаря за темата, пак ли златки и джизъси ве, за 10 години нямаме други смешници, все тях въртят, има сериозен дефицит на Звизди последните години. Ако Цецо е вътре, май няма да гледам бозата, много ми е анти тоя, с неговата баданарка като почне да маже подред на номерата и еднакво и с черно, ай мерси!

# 68
  • Sofia
Ще чета темата по-вероятно, не очаквам да е толкова интересно, но дано не се провали като този ВБ☺☺☺

# 69
от фейсбук 😂

# 70
Пльос и мерси за темата, черпя тЪ принцеси 💋

Може да вкарат оня гримьор при Гала - мъжът-жена, не знам как му се вика на това...
Много тъпо обаче издадоха всичко в анонса, пак едни и същи ще гледаме..

# 71
Гласувам с третата опция, но ще гледам.

# 72

Много тъпо обаче издадоха всичко в анонса, пак едни и същи ще гледаме..

Не точно... Те и за ВБ обявяваха някакви хора, които въобще не минаха покрай Нови Хан - какво остава да влязат в къщата...

# 73
еее толкова малко ли ще са? само тези от анонса ли?
трябваше да вкарат и това същество, ама сигурно му трябва придружител 🤭 ако и мегз е вътре щеше да е интересно между двете ...

# 74
На мен ми се иска да пуснат няколко поред тематични брадъри. Примерно "Биг брадър мистър, мис и плеймейт",  "Биг брадър поп фолк" и т.н. Ще е интересно, като започнат да си скубят екстеЙшъните, да вкарват чантички през изповедалнята и да се карат кой/коя е ТОП ЪФ ДЪ ТОП в своя бранш.

п.п. Бих се радвала в някой от следващите брадъри да вкарат Захари Бахаров, Асен Блатечки, Мариан Вълев, Михаил Билалов, Койна Русева и т.н. Наистина качествени актьори.

Общи условия

Активация на акаунт