VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 99 471
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 720
Добре, умен човек, кaкво го кaрa дa се обезобрaзи тaкa доброволно. Никитa визирaм.

Вероятно е спомогнала прекомерната ежедневна среща с ограничени и изперкали люде, знам ли? Колко грозни /визуално/ хора познаваш и все пак са ти приятни и след първия визуален шок ти стават любими събеседници?

# 721
  • София
Абе дали случайно Ласкин не е посъветвал Сашка да не се занимава вече с глупости и затова да я няма.
Може да влиза в къщата.Той нали е болен, може би им трябват пари.

# 722
  • 221B Baker Street
Някой с Николета я обърка от вътре 😂
Не, с Цеци Красимирова!
Мне, върни - Жени предположи, че е Николета Лозанова.
Може! Аз що чух Цеци Красимирова?! Спешнооо имам нужда от пожарникарррр!!!

# 723
Абе дали случайно Ласкин не е посъветвал Сашка да не се занимава вече с глупости и затова да я няма.

Не.
Че кой ще го храни?

# 724
  • София
Това е единственият сезон, който не можах да изгледам. Визирам този, с победител Никита.

# 725
Яд ме е зa Никитa, и сегa ме е яд. Не е глупaвa женa, не го прaви зa типичния кифлеж. Дявол го взел момиче, зa чий се превърнa нa кaрикaтурa. Не си простa, симпaтягa си, кaкво не ти достигa. Не си зa първи път тук. Кaкво, кaкво не ти достигa.

# 726
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Може! Аз що чух Цеци Красимирова?! Спешнооо имам нужда от пожарникарррр!!!
А, чак толкова спешно не е, нареди се на опашката, ако обичаш.  smile3534

# 727
А Никита от какъв произход е?

Нищо не знам за нея. Не съм гледала сезона й, знам че е спечелила и всички са били срещу нея.
Някой милостив да разкаже с 1-2 думи нещо повече?

Благодаря!

# 728
От пластични операции са се обезобразили до няма и къде....
Като травестит е!
Ужас!

Абсолютен траверс!!!
Имам бегли спомени, че много я тормозеха в сезона в който участва и тогава й симпатизирах. Мисля, че не е лош човек. Джулиана също ми беше направила добро впечатление предния път. Но хората се променят, ще ги видим сега.

# 729
  • В царството на игрите:)
На мен до сега са ми по - скоро приятни влезлите. Джулиана изглежда 100 пъти по - добре така, Златка не знам защо е решила точно този сценичен тоалет да облече, Стойко ми е симпатяга,, Гъмов си го знаем, Албена /УАУУУУ/ ще го играе Кулагин, образа на Жени е доста експлоатиран и от нея малко ми е писнало, но се трае, като видя Емануела винаги се сещам за М. Ангелова и се чудя какви ще ги реди сега без нея...Тази с татуировките не си я спомням въобще Sad Та така..Simple Smile Благодаря за темата Simple Smile

# 730
Как Никита ви е ужасна, а Джулиана - не?

# 731
  • Бургас
Това е единственият сезон, който не можах да изгледам. Визирам този, с победител Никита.
Не помня почти нищичко от този сезон

# 732
  • Бургас
Тези вътре трябва да стоят повече от месец!
С добре стегнати бели ризи и под строг лекарски контрол!

# 733

Той не беше точно сезон. Защото Никита спечели последния " Биг Брадър" за нормални хора. Това им беше последния сезон, в който вкараха хора " като нас". То после се оказа,че е било шуробаджанащина, ама все пак...

# 734
  • София
Ласкин? Да я посъветва?  Той, който не е подминал нито едно реалити? И като участник, и като коментатор, а и защитаващ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт