VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 262
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 120
  • На морето!
И ортодонтът/зъботехникът им ще влезе, за да си направи публично харакири или поне да подпише клетвена декларация, че никога повече няма да прави зъбИ.

# 121
  • Испания
Някой се регистрира днес, само за да ни светне. Ако и пишеше грамотно...

Да илюстрирам отпредкъсотоиотзадмодерното:

Скрит текст:

# 122
Да илюстрирам отпредкъсотоиотзадмодерното:

Голям бонбон е Патрашкий. Нещо за мистериозният съпруг, няма ли? Аз не можах да намеря... Пък уж много се обичат.

# 123
  • Испания

Голям бонбон е Патрашкий. Нещо за мистериозният съпруг, няма ли? Аз не можах да намеря... Пък уж много се обичат.

Има, разбира се. https://pik.bg/%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B0-%D0%B7 … B0-news36083.html

И още нещо за довечера:

https://pik.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B … A-news793734.html

# 124
За тоя Цецо - гримьора... Няма нищо по-противно от гей от ромски произход. Astonished Confounded

# 125
ето няколко разчупени визии на Патрашка и от мен

и една олд скул на кака ви Мира

# 126
  • София
Ха ха, и ще са без готвач, сега настана драмата.

# 127
  • Испания
За тоя Цецо - гримьора... Няма нищо по-противно от гей от ромски произход. Astonished Confounded

А бой, де!

# 128
Ха ха, и ще са без готвач, сега настана драмата.

Златка и Гани би трябвало да могат да готвят. Те нали се занимават със... Снимки?! Какво правят през останалите 20 часа от денонощието...
Жени е майка, Тачо готвеше много добре в Черешката на тортата - сигурно и тя може да забърка един омлет и да направи 3 вида супи.
Гладни няма да останат - тези бивши футболисти, нали и те,  няма какво да правят, вече, по цял ден...

# 129
ако наистина сложат Благой и Златка в стаята на Кулагин, наистина може да има секс 🤭 ама не като на Ричко ...
аз ще следя темата, че няма да се гледа това в нас (както винаги) и утре ще гледам записче ... искрено се надявам да влезе някой, с който ще ни изненадат

# 130
ако наистина сложат Благой и Златка в стаята на Кулагин, наистина може да има секс 🤭 ама не като на Ричко ...
аз ще следя темата, че няма да се гледа това в нас (както винаги) и утре ще гледам записче ... искрено се надявам да влезе някой, с който ще ни изненадат

Златка нали вече... яде вафли... в Островът на изкушението? Grinning

# 131
Тя има ли място, където да не е яла ... вафли?

# 132
  • София
Ма кой го интересува секса и то между двойка. Чудо голямо.

# 133
не помня даже дали съм го гледала ...
а относно готвенето - Джулиана май готви, но здравословни неща, покрай фитнеса

# 134
Ма кой го интересува секса и то между двойка. Чудо голямо.

Мен лично между тия двамата нищо не ме интересува. Нито секса, нито философските беседи.

Общи условия

Активация на акаунт