VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 325
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Не е сам! Минимум има двама-трима, обичам го тоя!
Joy
https://www.vbox7.com/play:5cffc700

# 1 651
Гъмов още повече западнал. Жени просто трябва да остави розето да си почине. Нормално държание имат Никита и Гани. Надявам се, че Уошко е същото симпатично и умерено момче като преди.

# 1 652
Добре започва сезонът. Simple Smile Златка направи така, че започнах да симпатизирам на Благо. Той май въобще не схвана, горкият, в какво се е провинил. То и аз не схванах. Simple Smile

# 1 653
  • София
Гъмов се изложи, но пък това не ме накара да харесам Джулиана. Тя също никак не си мълчи и смята, че всеки срещу нея е приятелят й, на когото може да казва какво да мисли и как да реагира. Очевидно Гъмов е избухлив и малко му трябва, за да направи някоя глупост.
Златка толкова ли не може да се овладее и да не прави сеир на продукцията? Голям праз, че Блажко дондурка топче с Емануела. Типично поведение на несигурна в мъжа до себе си (а може би и в себе си) жена, мислех, че е над тези неща.
Най-смешен ми беше Цецо с мрънкането за парти. Много елементарен.
Като чух анонса за утре вечер ми се отщя да гледам - пак скандали.

# 1 654
Да, Златка беше обидена, че той си мисли, че тя е обидена заради топчето с Емануела, все едно я сравни с нея, все едно й казва, че Емануела може да е някаква заплаха за тях,  което е удар по егото й.Затова и "грешните" отговори с неправилно гушкане...  Ревнива, но и с огромно его, лоша комбинация, а то и повечето ревнивци са си така. Блажко горкия, пълен безхаберник.
Точно!

# 1 655
Аз явно нещо съм бъгната, но Благо изобщо не ми е красив, симпатичен, очарователен или каквото там още. Особено като се озъби, направо жалък и смешен ми изглежда.

Гъмов сигурно е обещал луди панаири, скандали и излагации за да го вкарат. Мразя пиянки Rolling Eyes

# 1 656
За всеки влак има пътници, на мен също Благой не ми е симпатичен, изобщо не се доближава до това, което харесвам в един мъж, но ето, че за Златето е най-най, лошо няма, да се обичат младите.

# 1 657
Хора, тя от самото начало му пръхтя! Точно проблемът стана, че тя изревнува, той я усети и стартира разговор иии... адът се отвори!

Златка на всичката й красота е ужасно неуверена жена.

# 1 658
Златка вече е пътничка. Такава волна душа като на Благой да оковеш в тежки претенции... Няма да й се получи. Би трябвало да знае, че не му е първата с претенции.

Е, все някой трябва да го направи. Понякога такива волни птички, се чувстват добре в кафез. Особено ако им е уютно. Все пак, голям мъж е, да вземе да стане по-сериозен, викам аз. Тийна му е минал отдавна. Златето ще страда с него, ще страда...щото той трудно ще се промени - много е нарцистичен.

# 1 659
  • София
Златка подивя защото той се опита да се държи покровителствено "да не страдаш", а тя му обясни ,че това не е проблем за нея ,и той трябва да се държи мъжки и да издържи всички мисии.По този начин ще й покаже любовта си като издържи всички мисии без да се разклати.На нея й е ясно,защо го сложиха точно с Емануела и тя е готова за това ,само че той дали е готов и изобщо дали я разбра.По -силен характер е от него и по-умна.
Мноого си я надценила... ама много...
Изревнува си го, като стой та гледай, но не искаше ние да го разберем... още преди да легне в леглото се беше разфучала...

# 1 660
  • София
Хора, тя от самото начало му пръхтя! Точно проблемът стана, че тя изревнува, той я усети и стартира разговор иии... адът се отвори!

Златка на всичката й красота е ужасно неуверена жена.

Да и аз така мисля, той и каза "спокойно" след като я видя колко е нацупена от мисията.

# 1 661
Благоверния влезе току-що, питам го: Ти знаеш ли какво е Уагабунга?
Той: Flushed Отново си гледала брадъра, нали?
Страхотна асоциация, браво на миУото, сега трябва да му обяснявам що е то, че прояви интерес.

# 1 662
Днес, поради социалния ми живот, който не стига, че е беден, ами и в неподходящо време, не можах да гледам. Ако ви попадне линк, който може да се отвори от чужбина, ще почерпя.

# 1 663
И аз не можах да гледам. Сега върнах с 2 часа назад

# 1 664
На мен никой не ми е симпатичен. Нито Гани, нито Мани... Но сред алкохолизирани персони, магьосници и други животни, някои изглеждат очебийно нормални.

Общи условия

Активация на акаунт