VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 238
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 370
Ако е бременна защо с такава страст пуши? Това е много гадно...

# 2 371
  • София
  Тъкмо похвалих брадъра и вкараха любовната интрига. Нека младите се обичат, сексват, да правят бебета - да живее любовта! Но от това което видях, Златка е много неуверена в себе си и  във връзката си ,  не може да прави забележки и скандали за всяко действие, бездействие, поглед или дума. Това за мен е мъчение за нея и за хората около нея, нали сега са млади, влюбени с връзка от 2 - 3 месеца, изживей го - щом от сега му нямаш доверие и не му даваш да гледа или говори с други жени, защо по дяволите си се вкарала в този филм?  Щом започнах да го харесвам Блажко, значи има нещо много сбъркано.
 П.П.  до скоро харесвах Златка!

# 2 372
  • София
Сигурно ще има тестове за бременност в ефир. Само това не сме го видели още.

А, гледахме. Че даже и абортира "в ефир". Рут Колева.

Това сериозно ли е?

# 2 373
Скрит текст:

А, гледахме. Че даже и абортира "в ефир". Рут Колева.
Това сериозно ли е?

Да. В Къртицата. Е, не я кюртираха в ефир, но имаше разсъждения, обяснения, с бащата, с новия, накрая съобщи, че го е махнала.

# 2 374
Аз мисля, че е бременна Златка, тъй като питаха кое е най- хубавото, което Благо е правил за нея и той написа, че иска дете с нея. Тоест най- доброто, което е правил е да й направи бебе, той правилно си отговори на въпроса. Също така Златка каза “ не че само иска , а може и да е готово вече” или нещо подобно. Също това с името на дъщеря им, ядоса се, че ще е на тъщата, а той не помни.
За месец и половина връзка кога успяха и дете да направят, а има хора, които с години не могат.. а такива простаци се множат с лекота.

# 2 375
И аз преброих от средата на септември до сега месец и половина, но Златка каза три месеца. Или тя смята по друга математика, или тяхната връзка е започнала преди първата целувка.
Както и да е, те не са ми интересни, сигурна съм, че много скоро Златка ще е история, все пак Блажко не е мъж за една жена Simple Smile
Другите са ми много интересни, и много се надявам да ни ги покажат, а да не ни натрапват изкуствено триъгълника Златка-Благой-Емануела. Все пак, Емануела няма интерес към Благой, иначе щеше да е просто двуъгълник и Златка щеше да е излишната.
Албена е точна в анализите си, Никита също, Гани не губи самообладание. Дано сега вече видим женското царство, има предпоставки.

# 2 376
Златето да вземе да го накаже Блажко с вдигнати ръце, зад вратата. Ама хаааа.

# 2 377
  • София
Ами много по-интересни са тези съквартиранти от предишните. Да ги бяха вкарали още септември. Забавни са ми, ако може да останат в пълен състав до финала, имат потенциал. Това, че повечето влизат за втори път си казва думата - обиграни са и май не го раздават толкова тежкарски. Научили са си урока, че каквото и да направят, ще ги говорят до Нова година и ще се забрави. Уош ми хареса колко директен беше с Гъмов. На Жени й прощавам махмурлука, не зная защо, но й симпатизирам - пряма е, казва си нещата, когато сметне за нужно и никога не си оставя магарето в калта. Имаше някои изпускания за "тази и онази", които не ми допаднаха, но това да й е кусура. Златка и Благо... ако тя продължава с истериите, без да се усети ще го направи победител. Златка е коренно различна от предишното си участие, сега е себе си. На Емануела не й повярвах, че ще си тръгне. Всичко беше сценка. Останалите са ми симпатични, само Гъмов не искам дори да го коментирам.

# 2 378
  • София
Рут Колева поиска тест, когато участваше в "Къртицата" и беше положителен. Отделно, участничка в едно от обикновените издания на Big Brother влезе бременна и дори роди, след което я върнаха в къщата. Sweat Smile

# 2 379
Типичните първи трепети на всяка нова връзка гледахме тази вечер. Досадни са ми честно казано не ми се гледат. Кво впечатляващо има в това че иска дете от нея  следкато вече от цели 2 други жени е искал дете. Или му е кеф да си живее така прай деца  и  после си ходи по живота, или просто е много глупав.

Емануела ме разочарова.. Кво беше това аз искам да си тръгна  и после се направи, че не го е казала. В ситуацията с
 гъмов само гледаше сеир и дърпа ше цигарите.  Жени ми харесваше преди да почне да се мъчи да успокоява гъмов и това за очилата към весела беше супер  селска обида. От  вулева тръпки ме пробиват.  И така.

# 2 380
  • София
 Сега, като се замисля и аз съм много зависима от кафето. Сутрин, когато стана докато не си го изпия съм ужасно некомуникативна и ако някой ми потърси диалог става страшно.

# 2 381
Изостанала съм с телевизионните формати. Joy

Засега ми харесват: Уош, Никита, Джулиана Гани.
Симпатични, но без да изпадам в сериозна фенщина: Стоян, Нейнски.

Не ми харесват: Цецо, Гъмов
Антипатични, но без да изпадам в хейтърство: Златка/Благой.

# 2 382
Малко гледах, Уош се изказа добре и дипломатично. Дано да не говори толкова високо като преди, че още ми кънтят ушите.

# 2 383
Aбе тия от "На кафе" и сродните продукции защо се скъсват да канят Папи, а не Наско?
Когато го поканиха в "Събуди се", беше пак с Папи, а не сам.

# 2 384
Рут Колева поиска тест, когато участваше в "Къртицата" и беше положителен. Отделно, участничка в едно от обикновените издания на Big Brother влезе бременна и дори роди, след което я върнаха в къщата. Sweat Smile
В кой сезон и коя е раждала и после се е върнала в къщата?

Общи условия

Активация на акаунт