VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 394
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Испания
Другите бяха с "академичните" очила.
Бяха с тъмни стъкла - академичните такива ли бяха?

Не.

ОчевАдно е заяждането с Весела.

"Академичните" са бутафорни, естествено.

# 2 806
Гъмов и гримьорчето - с академичните очила, няколко са без очила, Ганиту - с бели стъкла. Всички други са с малко или много тъмни стъкла.

# 2 807
  • София
Имам някакъв спомен, че Петко искаше очилата си от ББ и после вземаше очилата на Папи. Дали тогава не са измислили правилото ,,без тъмни стъкла"?
Хареса ми, как Албена попита дали сама е подписала декларация, че е годна за формата.
Очилата на Петко, на Ванко 1 и тези на Благой са жълти дори са един определен модел. На Папи Ханс бяха прозрачни, явно могат да си извоюват очила в договора, но не с тъмни стъкла.

# 2 808
  • Испания
Абсолютно недопустимо е Вулева да размахва пръст на Весела и да ѝ "обяснява", че трябвало било да си купи и други очила.

Никой от тях не вдена, че става въпрос за едни и същи очила, които без слънчева светлина са прозрачни, а при наличието на такава са с тъмни стъкла. И малката, но съществена подробност е, че са с диоптър. Дори се учудих още от самото начало, когато видях Весела. Диоптърът е много висок. Очилата ѝ са като лупи. Не става въпрос нито за лигавщина, нито за каприз.

Не трябва човек да има академично образование, за да го разбере.

Весела не ми е симпатична, но в случая, според мен, е напълно в правото си да протестира.

# 2 809
Както вече писах в друга тема,Златка да смени Благой с Ричи Simple Smile

# 2 810
Скрит текст:
Абсолютно недопустимо е Вулева да размахва пръст на Весела и да ѝ "обяснява", че трябвало било да си купи и други очила.

Никой от тях не вдена, че става въпрос за едни и същи очила, които без слънчева светлина са прозрачни, а при наличието на такава са с тъмни стъкла. И малката, но съществена подробност е, че са с диоптър. Дори се учудих още от самото начало, когато видях Весела. Диоптърът е много висок. Очилата ѝ са като лупи. Не става въпрос нито за лигавщина, нито за каприз.

Скрит текст:
Не трябва човек да има академично образование, за да го разбере.

Весела не ми е симпатична, но в случая, според мен, е напълно в правото си да протестира.

Това, че очилата са като лупи, не означава, че има голям диоптер, а че или няма пари, или се стиска да си позволи изтъняване на стъклата (скъпичко е). И много големи диоптри търпят изтъняване, а дори и малък диоптер, без изтъняване на стъклата, стои като лупи на рамките.

# 2 811
Както и да е, да караш човек с диоптри да стои без очила и да не вижда, си е чиста дискриминация и туйто. Направо да осъди ББ.Joy

Обаче я си представете, че ББ не угаждаше на Златка и не нарушаваше правилата заради нейните лиготии и днес Блажко и Емануела да трябваше да висят заедно...Как я виждате вие ситуацията?

# 2 812
Мда, май са същите рамки на Весела - с фотосолар е. Почти съм сигурна, защото сега я дадоха, но беше доста отдалече. Ами сега? Тя няма да може да ходи навън за мисии...щото нищо няма да вижда.

Както и да е, да караш човек с диоптри да стои без очила и да не вижда, си е чиста дискриминация и туйто. Направо да осъди ББ.Joy

Обаче я си представете, че ББ не угаждаше на Златка и не нарушаваше правилата заради нейните лиготии и днес Блажко и Емануела да трябваше да висят заедно...Как я виждате вие ситуацията?

Ситуацията е, че Златка си беше права да рита. Аз затова я подкрепям - щото си знае какво да прави. Но Зъбчо не е стабилен мъж и туй то. Щото той трябваше да рита, а не Златето.

# 2 813
Надървена...ох, простете, на дърво щяха да ударят, тъй да се каже...щеше да е по-забавно със сигурност 😂😂😂

# 2 814
Гъмов с ужасен стайлинг на мустака, а Благойчо неумил косата, стича се олиото... ужас!

# 2 815
  • Испания

Божеееееееееееееее!

# 2 816
Аз мисля, че първо ще изгонят Никита. А ако са двама - Никита и Весела.

# 2 817
По къвто и сценарий да са в Бб, не могат изиграят някой друг като реакции. Ся тая Женя е гледам, съща Катерина Евро ми е, тотална лелка, клюкарка. Май Златка е по неубедителна в двойката, не ми идват влюбени вече. Тва което става с тоя Цецо, щеше и с Кули да става, ако не беше Кули с характер, а именно, всяка да го ползва за възглавница или диван..

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 00:23 от passionbiojuniper

# 2 818
Гъмов, ако спечели(хипотетично), може да отвори кръчма ''Червен Рак'', и да и стане рекламно лице.

# 2 819
Вино със спрайт...елит ви казвам...

Общи условия

Активация на акаунт