VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 170
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 895
Я-Я още в началото каза, че няма да изпълни мисията. След това Весела каза, че има здравословни проблеми, и също отказа да се включи.

# 2 896
Джизъса победител!
Златка вън... мн ме дразни

# 2 897
Малката Джулка също заслужава да спечели!

# 2 898
Еееее, аз като не гледам и само на вас се доверявам, ама за втори път ви хващам, че ме хвърляте по върбите...
първо секс имало, после се оказа че нЕмало.
Сега ЪЪ барал Веса, после се оказа, че само му сеЙ искало...

Кво става, не вървят на добре нещата, ще трябва да се стягам и лично да гледам шоОто....

# 2 899
  • София
И защо?
Сигурно щото си е махнала силикона от джуките Joy

# 2 900
  • София
Докато спореха с Албена вътре, Веслела каза, че е излязла с очилата, защото не е имала време да си сложи лещите. Следователно можеше това да каже на ББ и да й даде време да отиде, а не да се прави на важна, при положение, че знае правилата.

# 2 901

А ти трябва да си на училище по това време...я бягай в час бързо.

# 2 902
# 2 903
Женките махат ли си грима? Сякаш спят с него, бляк.
Харесвам Вулева, но червилото и грима, не. Да не би да е най-новата мода да си със зелено червило? Веждите трябва да оправи според мен незабавно Simple Smile
За Весела да се изкажа и аз. Ако беше някоя умна главица трябваше да остави на ЯЯ да съсипе мисията и изобщо да не бъде намесена в провала й.

Е да, но пък тя за какво е отишла там? Да се крие по ъглите ли? Не и Весела Нейнски - тя е отишла там да блести, да се изявява и да е неосъществена примадона. Неосъществена, защото няма талантът на истинска такава.

# 2 904
Тази Гани хубаво си е махнала силикона от устата, ама да вземе да махне и тези плитки. На мен са ми много грозни. Сигурно си ги е направила да има извинение да не си мие косата Grinning

# 2 905
И защо?
Сигурно щото си е махнала силикона от джуките Joy

Защото е най-умна от всичките там... Както го показа и с миналото участие на Вип Брадър.
Не съди по външният и вид... не отричам че изглежда ужасно, но ще се докаже при следващите мисии отосно интелекта и.. Ще се убедите Simple Smile

# 2 906
:

А ти трябва да си на училище по това време...я бягай в час бързо.

Laughingж:laughing:
Туку що изпратих детето си на училище..

# 2 907
Значи сега ще имаш време да прочетеш правилата на форума и да разгледаш някоя граматика след това.

ЯЯ отказа преди Весела, отново с мотива, че не можел да бъде интимен с друга жена, освен собствената си според уагабунгата. А отказа на Весела да си свали очилата нямаше нищо общо с мисията, то там драмата се заформи още преди нея май. И други имаха слънчеви очила, но не толкова тъмни. В първите сезони там изобщо не разрешаваха тъмни очила, но звИздите бучаха заради изключително яркото осветление в къщата. После кой каквото искаше май си носеше, или за каквото са му платили да рекламира.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 11:44 от Мαрия

# 2 908
  • Варна
Малко лирично отклонение и офтопик.
Тая седмица във Фермата имаше игра за имунитет  при мъжете, за Щита на SDI естествено. Да, обаче единия контузен и не може да участва. И както се обясняват, от храстите изкочи Ричи и се нареди до другите.
" Аз ще го заместя! Да го взема ли сега? На финал ли съм вече?"
Да да да ти! Notes

# 2 909
  • София

Mari_Mar,благодаря за линковете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт