VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 98 166
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Сф
Малката Джулка също заслужава да спечели!
И защо?
Сигурно щото си е махнала силикона от джуките Joy

Защото е най-умна от всичките там... Както го показа и с миналото участие на Вип Брадър.
Не съди по външният и вид... не отричам че изглежда ужасно, но ще се докаже при следващите мисии отосно интелекта и.. Ще се убедите Simple Smile
Не просто е умна, направо изкърти скалата на умнотията..от времето на Исус! Flushed

# 2 911
Емануела бива, някаква квартална ми е, но е забавна, нещото, което не ме кефи, свързано с нея - постоянно говори за малкото си дете от Динев, по социалните мрежи с него на снимки, мед и' капе, като говори за него...а има и по-голямо дете, което е командировано при баба и дядо и милото си представям какво му е...
Това е избор на сина ѝ. Спомням си, че когато тя беше в "Черешката на тортата", беше споменала, че той не иска да бъде сниман, нито неговата стая да бъде показвана. Когато тя става популярна, той е на осъзната възраст и според мен има право да избере да не живее в светлините на прожекторрите.

Казвала е същото и в други интервютс Blush

# 2 912
Попаднах на това - нашите звезни звезди още има към какво да се стремят Mr. Green
Скрит текст:

Някаква немска моделка, Парис Хермс Shocked

# 2 913
  • София
Тая кака ми прилича на Никита, да не би на нея да иска да прилича девойката?

# 2 914
  • Варна
Тази Гани хубаво си е махнала силикона от устата, ама да вземе да махне и тези плитки. На мен са ми много грозни. Сигурно си ги е направила да има извинение да не си мие косата Grinning
По-скоро, защото ще си прилича на обикновено цигане без тях.

# 2 915
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Попаднах на това - нашите звезни звезди още има към какво да се стремят Mr. Green
Скрит текст:

Shocked Моделка на какво? На пластмаса?

# 2 916
Малко лирично отклонение и офтопик.
Тая седмица във Фермата имаше игра за имунитет  при мъжете, за Щита на SDI естествено. Да, обаче единия контузен и не може да участва. И както се обясняват, от храстите изкочи Ричи и се нареди до другите.
" Аз ще го заместя! Да го взема ли сега? На финал ли съм вече?"
Да да да ти! Notes
Това сериозно ли?  Или се майтапиш?

# 2 917
  • Варна
Всяка прилика с реални лица е съвсем неслучайна, но иначе е художествена измислица. Wink

# 2 918
Примерно аз и мъжът ми сме грозни, а децата ни хем приличат на нас хем и трите са хубави.
ама то всяка майка казва, че децата са й хубави ...
ами айде, дано и като станат големи да са си хубави Wink

и ти си права - моето гардже си е най-хубавото. Надявам се, особено тия дето приличат на баща си да не погрознеят - той като дете е бил хубавичък ама с времето все повече се влошава Dizzy Face

# 2 919
ПАк малко офтопик, но забелязали ли сте колко са грозновати дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур, особено едната. Хем прилат на родителите си, хем са грознички.Grinning

# 2 920
  • София
Скрит текст:
Не мислих, че някога ще го напиша, но покрай Златка, почвам да симпатизирам на Благой. То едно цупене, то едни фасони, в предишния ББ, когато пак участваше тя, сякаш не се държаше толкова високомерно. Дори помня, че имаше един псевдо певец, който им правеше мизерии и ми беше жал за Златито :/
Емануела бива, някаква квартална ми е, но е забавна, нещото, което не ме кефи, свързано с нея - постоянно говори за малкото си дете от Динев, по социалните мрежи с него на снимки, мед и' капе, като говори за него...а има и по-голямо дете, което е командировано при баба и дядо и милото си представям какво му е...

Фаворити са ми Стефан /Wosh MC/, който ми е любимец още от предния път и не знам защо не се задържа дълго в сезона ии Никита, която отново в нейния си сезон ми беше любимка. Каквато ще да изглежда, жената е интелигентна и най-важното човечна. Гъмов е излишно да казвам колко ме дразни и ако не беше толкова злобен и арогантен, може би щеше също да е фаворит...
Стефан беше на финал и се класира на трето място в неговия сезон.

# 2 921
  • софия
В сегашния формат ми е по-лесно да кажа кого не харесвам - Гъмов и гримьора, чието име дори нямам намерение да се напрягам да запомня, за разлика от ВБ, къдото беше обратното - харесвах 2-3 и другите ми бяха анти.

# 2 922
  • На морето!
Скрит текст:

Shocked Моделка на какво? На пластмаса?
Как може да положи толкова усилия да замаже муцуната, да донадуе бомбите, а да не оправи тлъстинките в корема?

# 2 923
  • Варна
Нямаше ли да е супер, когато Гъмов си даде багажа, да бяха направили парти на Цецо само с една песен ... "Рожден ден" на Веселин Маринов примерно! Хахахах

# 2 924
айде моля ви , някой дал тениска на Гъмов ... тук и дънки ли му дал, че и тениска пак и коланче ... във вчерашния епизод имаше кадри от 2 дни и беше с различни дрехи, ето и в това късното пак е ... все трябваше да се разбере, ако са му върнали багажа хмм

Общи условия

Активация на акаунт