VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 268
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 970
  • ВАРНА
 А,защо Брадъра забранява тъмните стъкла?Покер ли ще играят?

# 2 971
А,защо Брадъра забранява тъмните стъкла?Покер ли ще играят?
За да могат да им следят реакциите.
Те очилата още от първите брадъри си бяха забранени, след това обаче, включително и в току що отминалия сезон, тъмни очила си се носеха в къщата и изведнъж на Весела стъклата и то на двора са проблем. Папи и Петко си бяха даже с огледални стъкла.

# 2 972
Алтай само ми сЪ намира....Rolling Eyes
Joy охх, значиии..
Аз пък изрових един бадемов аперетиФ от на баба ми времето...та срам не срам...с него..

Просто са старите, изтъркани муцуни вече...и си знаят и зъбките. Джийзъса и ние му ги знайм вечИ Stuck Out Tongue Winking Eye..та затова не е толкова вълнуващо сякаш...Просто трябва нещо ново и свежо,а това може да стане само с обикн. Брадър,не звезден.

# 2 973
  • София
Любов ли бе да я опишеш...
Скрит текст:

# 2 974
Много страници, много нещо...
Може и да сте коментирали, но ми направи впечатление начина, по който Уош целуна Жени след мисията с топчето. Тя сякаш малко се смути, ако това изобщо може да се каже за нея.

# 2 975
  • Варна
Нямам водка...ко да туря у фризерО ?

Узо ... после пробвай с бяло грозде. Wink

# 2 976
Милитано ма, грабвай пиЧието и не ми води диалог!
Както ме е стегнал кръста, ракийчицата там ще я употребявам, не вътрешно. Иначе съм си приготвила пуканките за довечера, дано да е интересно нещо скандалче, това онова.....Дълго се чудех кой ми е фаворит - май че е Уош Иванов, не му знам първото име, да ме прощава. И аз съм от тези, дето са били влюбени в баща му де....

# 2 977
На мен ли така ми се струва или между Уол и Жени прехвърля нещо?
А Весела не знам какво работи, но аз я помня само с това, че изплющя Освалдо Риос.

# 2 978
  • sofia
Да се включа със становище по очилатата драма. Ами, повечето навън бяха със слънчеви очила. Как пък един не ги даде на Неински...
Никита ме дразни. Ходи и се опитва много плоско да ги надиграва. Мисля, този път няма да ѝ се получи.

# 2 979
Уош МС ми беше фаворит и предния формат, и сега ми е най-адекватен. Само не мога да разбера за какво я прегръща постоянно и целува тая джибра Калканджиева. Това навлизане в личното пространство на някой, постоянно да го прегръщаш и целуваш ми е супер анти.

# 2 980
И на мен така се сторИ.

# 2 981

Никита ме дразни. Ходи и се опитва много плоско да ги надиграва. Мисля, този път няма да ѝ се получи.

Да, на Никита усетих играта и аз. Философства нещо, играе го жертва, напъва се да е солидарна с аутсайдерите...много ми е изкуствена и банална някаква. Колкото външността й е нестандартна, толкова поведението скучно и предвидимо.

# 2 982
  • sofia
Женята и Уошко може да са си приятелчета и навън. Та за това да се държат така свободно.
За Златка и Джийзъса да споделя, че са ми много смешни. Тя постоянно се тътрузи след него, следи го и дудне. Не я намирам за хубава, защото лъха на простотия и злост. Благо от друга страна е свестно момче. Ако свали кастанетите и тенът, ще си стане екстра. Едно време на Славия, точех лиги по него. Феновете му викаха Дел Пиеро и беше голям симпатяга.

# 2 983
И на мен така се сторИ.
Уош се е издухал от тревата просто, не вярвам да се слага на тая шкембестата лелка.

Благо е тотална карикатура, на едно ниво са с Божинката. Добри момчета, ама прости и кухи.

# 2 984
  • Испания
И какво им е доброто на тези мъже, които са като цветарки?

Евгения и Уош са събутилници отпреди 4 години.

Цитат
На виповете нервите не им издържаха, малко по-бързо отколкото предполагахме всички.

Извънредно положение беше обявено в образцовият дом на Vip Brother.
Тачо бе изгонен от къщата, защото ударил шамар на Зорница, а Wosh MC заплаши шестата в света по красота – Жени Калканджиева със същото.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 19:41 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт