VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 97 292
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 2 985
По-лежерни са, все пак това е цветът на нацията, каймакът,  така да се каже и ББ не ги гърчи толкова.
а във ВБ тогава какви са ?  нали са все същите випове
Е, не толкова, има и много новоизгрели и неизвестни. Ей го предния ВБ - Ричард кой го знаеше, Роузито също, вече ги забравих даже.

# 2 986
  • Испания
От 2014 г.:

✯ „Кво щи стане, ако изчакаш малко? Няма да умреш толкова.“

– Жени Калканджиева към Уош МС

✯ „Хора, които говорят български език и литература“

– Жени Калканджиева

✯ Въобще не ме интересува дали ми е беден речникът. Мога да се разбера с всеки с две думи и един шамар.

– Тачо към майката на Албена Вулева Людмила

# 2 987

Е, не толкова, има и много новоизгрели и неизвестни. Ей го предния ВБ - Ричард кой го знаеше, Роузито също, вече ги забравих даже.
ами Яя от този? едва ли много хора са знаели и Весела ...

# 2 988
Благо ми е всичко друго, но не и добро момче или пък добър футболист. Много правилно е сравнението му с Божинката. Трябва да си пуснат едно ДНК изследване - като нищо да се окажат роднини. Хубави, тъпи, безадрни футболерчета, които много скоро ще увиснат на някоя оФца да ги издържа, защото паричките много бързо ще се стопят.

# 2 989
  • Испания

И за хубостта им не може да ме навиете.

Цитат
Отношенията между Весела и Албена започват да се разгръщат и още тази вечер ще видиш как успяха да спретнат СКАНДАЛ! 💥😱

# 2 990
Като казвам „добри”, имам впредвид, че не са злобни и конфликтни. Това показва и Джизъса в ББ. Някой да е чул Божинката или Благо да са.се сбили някъде с някого? Не. Познаваме ги само покрай простотиите им.

# 2 991
  • Варна
От 2014 г.:

✯ Въобще не ме интересува дали ми е беден речникът. Мога да се разбера с всеки с две думи и един шамар.

В случая има две думи повече! Wink

# 2 992
Турих Библийката във фризера, да стегне малко....че се разпърца от толкУ четене 😆

Измивам зъбОВЕТЕ подир малко, вадя Библията и идвам....People Eyes

# 2 993
  • Варна
Чух, че  четката ти за зъбове била доста умна. Поздрави! Simple Smile

# 2 994
Благо Джисъса каза молитвата " Отче наш" с текста, който се произнася само от свещеник. Това е забранено. Татусите също са забранени за православен християнин, на какъвто той се прави. Аман от лъжливо вярващи.....

# 2 995
  • Варна
Човеко, излагаш се!

# 2 996
Да се включа със становище по очилатата драма. Ами, повечето навън бяха със слънчеви очила. Как пък един не ги даде на Неински...
Никита ме дразни. Ходи и се опитва много плоско да ги надиграва. Мисля, този път няма да ѝ се получи.

Проблемът не е в слънчевите очила, а в това, че са фотосоларни с диоптер. Т.е., тя без тях нищо не види.
А ВБ ще ме прощава - опита се да я изкара много суетна, уж си криела торбичките с очилата, а пък тя преди това беше казала, че носи и лещи. Така че, май май Брадъра се издънИ. Взе им бюджета абсолютно нечестно.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 20:39 от DeltaAzimut

# 2 997
# 2 998
  • София
✯ „Хора, които говорят български език и литература“

– Жени Калканджиева

Колко много мъдрост има събрана в участниците в Брадъра.  Joy Joy Joy

# 2 999
  • Испания

Колко много мъдрост има събрана в участниците в Брадъра.  Joy Joy Joy

Нали?

Биги, говори Smileys!

Давам ти безплатна идея. Издай бисерите на участниците в различните сезони!

Общи условия

Активация на акаунт