VIP/ Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 9 /05.11.-12.11.2018/

• 96 609
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 495
  • Испания
То си е за страх.

Уагабунга и Карузо да са ни на помощ!

# 3 496
Очите на двете жени са различни... Абсурд да е Никита това.

Подкрепям. Това са съвсем различни жени.

То и за Майкъл Джексън би се казало същото на снимки преди и след. Разликата е много по-голяма дори. Чак расата си е сменил.

# 3 497
  • София
Е, тук раса със сигурност не е сменяна. Grinning А на двете снимки личи, че не са лещи и че не са еднакви очи. Мое мнение.

# 3 498
ами тя си каза, че заради корекциите очите й са различни, едното било по-малко даже ... нормално с тези буци в скулите да се променят

# 3 499
Е, тук раса със сигурност не е сменяна. Grinning А на двете снимки личи, че не са лещи и че не са еднакви очи. Мое мнение.

Почти! Почти го е докарала до маймуна, може би и ДНКто и вече се променя бавно.

Очите се променят от дърпане и подпъхване, а пък цвета - то си личи лещата на някои снимки.

# 3 500
Току що станах последовател на нова религия - Тиримаджаба. Ще се присъедини ли някой?
Основното правило е да не се ядат сурови картофи.

# 3 501
То си е за страх.

Уагабунга и Карузо да са ни на помощ!
Дъл да не прибавим още някой бог...за по-сигурно Thinking

Оф..сетих се за вица с мутрата, който искал да си купи златно синджирче, харесъл кръстче с Исус и рекъл на продавачката: "Абе дай ми тва с гимнастИка"
Joy

# 3 502
  • София
Жената със сините очи не е Никита. Тя сподели, че още на 18г. е започнала с татуировките, а жената на снимката е на повече от 18, освен че очите ѝ са различни.

# 3 503
Абсолютно. Имам опасението, че на ББ хич не му се нрави друг да е играчът, а не самият той.

ББ се амбицира да "смачква" такива играчи.

Sad

# 3 504
Архивите говорят.

Скрит текст:

[/spoiler]
На последните две е Албена, но на първите две? Никита ли е?

# 3 505
Жената със сините очи не е Никита. Тя сподели, че още на 18г. е започнала с татуировките, а жената на снимката е на повече от 18, освен че очите ѝ са различни.
изобщо не казвам дали е тя или не, но тя може и да е почнала на 18 и да са били на по-скрити места

# 3 506
  • Варна
Тя може да е започнала с пеперудка на глезена. Когато Боби я "представи" като свое гадже - някъде пролетта на 2013 също нямаше чак толкова татуировки, но пък корекциите си ги имаше.

# 3 507
  • София
От къде е тръгнала не знам, въпроса е докъде се е докарала.
Не е лицеприятно това, което се виждам, поне за мен.
А до очите изобщо не стигам, то това е последното, което забелязвам в нея, а би трябвало да е първото...

# 3 508
Току що станах последовател на нова религия - Тиримаджаба. Ще се присъедини ли някой?
Основното правило е да не се ядат сурови картофи.
Моята религия пък проповядва да не работя по цял ден и да имам в месеца поне по два религиозни празника освен уикендите. Мисля че ще имам повече последователи.

# 3 509
  • Испания

Дъл да не прибавим още някой бог...за по-сигурно Thinking

Оф..сетих се за вица с мутрата, който искал да си купи златно синджирче, харесъл кръстче с Исус и рекъл на продавачката: "Абе дай ми тва с гимнастИка"
Joy

...и Зевс за по-сигурно. От мен да мине.

Не знаех този виц.

На последните две е Албена, но на първите две? Никита ли е?

Не. Златка.

Общи условия

Активация на акаунт