Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 491
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не ми се гледа особено Христина, но се радвам, че ще им разбута приятната компанийка на някои, които се окопаха удобно и решиха, че са непобедими. Каква греда! И нека циркът започне сега!  Laughing

# 76
Добре де, а защо я сложиха директно фермер?

# 77
  • Другата България
Не питаш на правилното място. Laughing

# 78
  • Бургас
За сеир,  както се вижда вече има и резултати. "Настървиха" си публиката / както и феремерите/ опосумите  Laughing  А и защото иначе би била пак ратай/дуалист, а се търси шоуто. Но не е справедливо - дори връщането й, камо ли  - правомощията на фермер.

# 79
  • Другата България
Естествено, че се търси сеир и се набляга на шоуто. То това не е ясно от снощи и от единствено и само връщането на Христина. Постоянно залагат на него с всичко останало. Другото са алабализми.

# 80
  • Sofia
На мен ми е любопитно дали, Милена ще каже че съжалява, че се извинява и си взима думите обратно за това че обвини Симо за кражбите на храна.
Едва ли.Сега ще има друг проблем- как да се умилква около новата фермерка.
Ти па,ш'се извинява.Тя не е искала това да каже,друго е имала предвид  Mr. Green.

Зареждам се и аз с пуканки за сеира тази вечер.Да я видим Хриса как ще разбута кокошкарника.
Иначе е повече от ясно,че всичко е за шоО.Тази година много работливи фермЕрите.Ако не вкарат някой дразнител,ще се умре от скука.Само Симо и Роса да се дъвчат,се изтърква.Направо взех да се радвам на продуцентските намеси  ooooh!.

Ензимче,благодарности за темата! bouquet

# 81
  • Буркина Фасо
за да не я изкарат още първата седмица.  Laughing

# 82
Чудех се защо не ми излиза темата отгоре, а то нова имало.

Остана ми вкус на нагласена игра сред снощи. Любимката на гномчетата трябваше да влезе на всяка цена (ужасно гнусно).

Колкото до огледалото- моето поведение е отговор на вашето, използват го същества, които не знаят как да се държат.

# 83
  • Вестерос
Надявам се, че Христина както бързо се върна, така и бързо ще излезе от фермата
Това е и моята надежда. Май няма участник за 4 години , който да ми е бил толкова антипатичен.
Има Йори.
За Фермата говоря. йори за Сървайвър е ясна.

# 84
И аз не мисля, че фермерите ще се изненадат от връщането.
И да не са ги видели, са ги чули, пък и сами зацепиха още на масата, че дуелът ще е за връщане.
Да минава бързо тая седмица, че да си ходи това непоносимо... нещо. Направо искам и аз да бойкотирам.

# 85
Цирка почва ,сега идва бойкота на Жоро и Роман хич няма да я слушат фермерката  hahaha

# 86
Тая Ваня да не е умряла бе.
Къв е тоя сън.Хриса и размъти главата оная не мърда.
Айде Симо ще научи, че Радка в флюбена.
Симчо доста се зарадва обаче.
Ми да се вземат.

# 87
  • Sofia
То веднъж да има споделена любоФ в тЪз ферма и да не могат да извлекат максимум сеир от нея продуцентчетата.. tooth

А Ваня,и аз викам,да не се гътна  Laughing

# 88
Това е най-интересния епизод от предаването до сега ,за мен де  Laughing ,като изключим дуелите

# 89
Във фб Гинчев е качил снимка с Лили и някой е коментирал да не издава отпадналите. Той е написал, че вече снимките са свършили и всички са навън.

Общи условия

Активация на акаунт