Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 515
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
Иван и Андрей колко пъти ще повторят, че Хриса не е върната току-така - нечестно, а спечелила трибой!!! С шест игри! Да не би някой от фермерите да е молил опосумите да правят трибоя за връщане? Сега сигурно трябва да се кланят на Хриса или на опосумите, че спечелила тежък трибой, не е нечестно върната, ей! Joy
Ми, гнусна ми е Хриса, била отпаднала нелепо, свински приказки, много гнусно - не можеш да признаеш, че са те победили, пффффф...

# 91
Нури наистина е машина.
А , Гошо и Роман се чудят как да го оплюят.Умират от яд че печели имунитет след имунитет.Виждат че е добър играч, че умее доста неща.
Видяха сериозна конкуренция за победи и за наградата и се скъсаха да го плюят.
Жалки смешници.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 22:07 от djoleva

# 92
Нури наистина е машина.

И другите мъже умират от ужас от него. Колко са жалки.... С леки изключения

# 93
Лили яко ѝ се дръпна ако.. откакто се върна хриса

# 94
Милата фермерка, не знае разликата между реабилитация и рехабилитация. Ми да не ползва непознати думи.

# 95
какво им обясниха на останалите миналата седмица- защо няма да има дуел и отпаднали?

# 96
Жестоки хора, лоши хора има във фермата, само лоши, всичките искат Пак да наранят нежната душа на Христина, когато тя ги пита какво откровено мислят за нея.
Аз и преди го казах - другите са виновни, разбира се, за отношението на Хриса към тях, само тяхна е вината, спор няма.

# 97
  • София
Не разбирам Христина какво против Нури има - както и предполагах, щеше него да избере за ратай. Щото, видиш ли, ако спечели, щял да вложи парите в тухли. Мнооого е проста, горката, ще се изяде от яд.

# 98
Дори не ми се коментира.  Tired

Благодаря за темата!  bouquet

# 99
Запис. Да ви кажа само, че снимките са приключили и фермата се намира в село Горна Диканя. Входа е свободен за всички да разгледат стига собственика да е там. Събота ще ходя да си пробвам късмета Simple Smile)) Също така за заинтересованите е отбелязано и в гугъл мапс къде точно е фермата. И да фермите не се изоставят просто ами те си имат собственик и след края на предаването той си поема отговорността.

# 100
Дядо Петко от сълзливата история ли е собственика?

# 101
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз се питам какъв е проблема на Христина с Нури,при положение,че той най малко общува с нея и въобще не провокира скандали.
Милена,Лили и Алекс по лицата им е изписано колко не понасят Христина(не мога да ги виня).Oт нервност,цигара след цигара палят.

А мъжете - толкова са жалки и смешни,като не могат да бият Нури,ще го плюят,току виж така пък вземат да спечелят най-накрая имунитета.Роман ще се пръсне от яд. Mr. Green

# 102
  • Калгари, Канада
Христина няма проблем с Нури, просто иска да се погрижи за ратайството, че да не се разправя тя с животните. Ясно е, че дуела ще е женски и все си мисля, че Милена ще е избрана, ако не спечели имунитета.

Ако толкова искаха любов във фермата, можеха да пуснат Радка за седмица-две като гост, без права на играч.

# 103
Гледах в Промото за довечера,ще се гласува за някакъв прецедент .На масата всички са събрани без Хриса и Ваня я защитава.Всички гласуват против Хриса,само Роси и Ваня не.Ама за какво гласуват ? Thinking

# 104

Общи условия

Активация на акаунт