Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 440
  • 710
  •   1
Отговори
# 45
Не бях чела спойлерите и затова се надявах да върнат Радка заради интригата със Симо. Не че и такива простотии ми се гледат, но са за предпочитане.
Това е и моята надежда. Май няма участник за 4 години , който да ми е бил толкова антипатичен.
Аз пък във всеки сезон си имам по един "фаворит" и не мога да кажа, че Хриса ми е най-противната.
За I-ви сезон ми беше Варсамов. Даже с Христина са ми 1:1. От II-ри Михо, ама като се появи ДЖинко, го засенчи. Joy Миналата година пък Мъйшо. При вида на всичките тия ме избива на агресия. Имам чувството, че едно спокойно изречение не мога да си разменя с никой от тях.

Да ви кажа, сънувах Дидо. Седим си и аз му обяснявам, че "Феникс" е супер песен и много прилича като звучене на U2. Joy Sunglasses

# 46
  • София
Да ви кажа, сънувах Дидо. Седим си и аз му обяснявам, че "Феникс" е супер песен и много прилича като звучене на U2. Joy Sunglasses
Ох, бе Пипчи!  Hug И той квооо?  Laughing

# 47
Ох, бе Пипчи!  Hug И той квооо?  Laughing
Е, кимна одобрително човека. Сигурно е готино да те сравнят с Боно. Wink

# 48
  • София
И само това ли? Разочарована съм, да знаеш. Crossing Arms

# 49
Аааа, ако става дума за "нещо по-така", там Симо ми е човека. Heart Eyes С Дидо предпочитам за музика да си говоря. Обаче Симо падне ли ми, хич няма да го оставя да ми говори за звездите и числата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 50
  • София
А, не, не "нещо по-така", просто нещо по-интересно. Поне някаква вътрешна информация от фермата да ти беше споделил, а не така обрано да присъства в съня ти.  Laughing

# 51
Е то какво да разкаже човекът, за Хриса простакеса ли? Освен да я изпсува, по нейн почин какво му остава?!

# 52
Продукцията за догодина да вкара не само доста млади моми ,ами и повечко  ергени -хубавци ,работни,че сега само един Симо не може да огрее и във фермата  и навън Mr. Green

# 53
А, не, не "нещо по-така", просто нещо по-интересно. Поне някаква вътрешна информация от фермата да ти беше споделил, а не така обрано да присъства в съня ти.  Laughing
Довечера, ако го "видя" пак, ще го питам и за Фермата. Smile

# 54
  • Варна
Хм.Simple Smile
Изгледах последния видео дневник на Симо. Ами момчето много се е зарадвало на новините които Христина му е предала от Радилена. Радка му е пратила иконка и той е впечатлен. Надява се тя наистина да го харесва и всичко това да е истина защото и той много я харесва. И т.н. . ...
Радка е била много щастлива като го е видяла/разбрала това. Симпатяги. Simple Smile

# 55
Аааа, ако става дума за "нещо по-така", там Симо ми е човека. Heart Eyes С Дидо предпочитам за музика да си говоря. Обаче Симо падне ли ми, хич няма да го оставя да ми говори за звездите и числата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти внимавай Радка да не чете че ще видиш по така със Симо.

# 56
Не ми се вярва обаче да я оставят да бъде фермер, ако изборът следва сценария от предните седмици. Естествено, че никой няма да гласува за нея.
Не, не, специално за Хриса сценарият се променя - опосумите директно я назначиха за фермер, точно защото по старата схема никой нямаше да гласува за нея.  Peace

Ензимче, благодаря за труда!  Hug
Тъй лее?! Това съм го изтървала вчера. Ми...да им е честита новата фермерка, гай тъй Simple Smile))

# 57
Ама само Хриса ли е опция за фермер???
И няма да има избиране и дуел????
е не. Нахални не, ами нагли са!!

# 58
  • София
Ако им предоставят други опции, Христина никога няма да припари до фермерство, та за най-сигурно така - спуснато от висшестоящите.

# 59
  • Варна
Нямам търпение да гледам сеир. 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт