Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 159
  • 710
  •   1
Отговори
# 30
В тази връзка, аз, ако бях във фермата сега, щях да възроптая и да бойкотирам опосумите. Да излязат всички, да им остане една Хриса сал вътре.

# 31
Ензим, благорадя! 😊

Не мога да се отърва от усещането, че е имало подсказка за доминото. Как се сети Христина да подреди по-напред плочките, без да попита  позволено ли е...Така или иначе игрите бяха нагодени за нея.
Радилена само печели от това, че не се върна. Накрая всички се овълчват, тя няма потенциал да спечели, затова няма смисъл да се връща.  И Христина няма да спечели формата, но пък ще покопае дъното, че за нея няма долна граница. Чак не ми се гледа...

# 32
Снощи не гледах предаването. След като знаех какъв ще е края се обезмисли. А и тъпата Хриса не мога да я дишам. Тази вечер да видим какви ще са реакциите на фермерите за новия им фермер.

# 33
  • София
Христина, според мен, ще избере Нури за ратай. Забелязала съм, че ѝ е много анти.

# 34
И аз мисля да си я спестя Христина и ще разчитам на инфо от вас тук. Брей да се не види, тоз Караньотов не се спря.Да,ама той имал привилегията да опознае Христина, пък ние не( за наш късмет).

# 35
Аз съм почти сигурна, че фермерите знаят кой скъпоценен участник ще се върне, веднага се досетиха И че фермер ще бъде, та и бойкот замислиха. Аман от сценарий и режисура вече. Та и да ми се правят на изненадани от появата на Хриска, хич няма да им повярвам на реакциите. Толкова мнителни ставаме, ама кво да правим, като в почти всеки момент им прозира плоската режисура опосумска.

# 36
  • Стара Загора
Ако не се реши ратаите да са само мъже, ратай ще е Сашка(ако не спечели имунитет), ако не е тя -Лили. От мъжете - Нури или Георги (зависи от имунитета).

# 37
  • Вестерос
Надявам се, че Христина както бързо се върна, така и бързо ще излезе от фермата
Това е и моята надежда. Май няма участник за 4 години , който да ми е бил толкова антипатичен.

# 38
  • София
Не ми се вярва обаче да я оставят да бъде фермер, ако изборът следва сценария от предните седмици. Естествено, че никой няма да гласува за нея.
Не, не, специално за Хриса сценарият се променя - опосумите директно я назначиха за фермер, точно защото по старата схема никой нямаше да гласува за нея.  Peace

Ензимче, благодаря за труда!  Hug

# 39
Близначки ми се струва ,че нямаха много желание отново да се втурват в битки и фермерски живот .Добре си живеят  в Гърция  Laughing,сал отново фермата им трябваше  ooooh! Ама Нина като е отказала ,а и по сценарии може би са искали трибой да правят сценаристите за по-интересно и от нямай си къде влязоха близначките .Тромаво играят ,не са за Фермата

# 40
На мен много нереално ми беше разцепването на трупите. Христина колкото и да е яка тая коза, много бързо го разцепи. Склонна съм да мисля, че трупчето е било натискано отпреди това, за да поддаде толкова лесно.
А пък близначката какво цепене направи, шашава работа. Съмнявам се да са искали да влязат, всичко е нагласено, за да се върне биг мама скендъл във формата.

# 41
  • тук и там
Доволна съм че влиза Христина.Не я  понасях,но пък останалите твърде много си повярваха-та си трябва някой,който да ги посвали на земята.Мисля че пак ще изключат жените(от самата продукция) и ратаи и дуелисти ще са мъже.Сашо искам да излезе,след изпълнението му със Росица ми е крайно антипатичен.Христина обаче може да посочи Нури за ратай.Не знам всъщност-Дидо и Жоро също може да се класират за ратаи и дуелисти.Искам ,от жените-Милена и/или Сашка ратаи,ама май няма да е скоро..

# 42
  • Sunshine state
всичко е нагласено, за да се върне биг мама скендъл във формата.

JoyJoyJoy

Измислиха как да си върат златната кокошка И. и А. Да дойде и да ги разбута, а после пак да си ходи, че няма да я изтърпя дълго.

# 43
  • София
Сашо искам да излезе,след изпълнението му със Росица ми е крайно антипатичен.Христина обаче може да посочи Нури за ратай.Не знам всъщност-Дидо и Жоро също може да се класират за ратаи и дуелисти.
Аз също искам Сашо вън и мисля, че е пътник така или иначе, независимо кого изберат за ратай. Защото предполагам, че и Нури, и Дидо, и Жоро биха избрали него за втори дуелист. Роман също е слаб противник, но пък е от групата на Шаро, така че може би само за Нури е опция на този етап.

# 44
Надявам се, че Христина както бързо се върна, така и бързо ще излезе от фермата
Това е и моята надежда. Май няма участник за 4 години , който да ми е бил толкова антипатичен.
Има Йори.

Общи условия

Активация на акаунт