Благодарности на Ензим за новата тема и труда!

Аз вече казах снощи, ще кажа и сега - изключително доволна съм от развитието на нещата У Фермата. 'Сичко беше ясно, та ясно, и спойлери, и инфо, и им разгадахме замисъла и сценария, но хак да им е на Гошо и сие баш бай брадъри "новото" старо попълнение.
Крещяща нужда имаха някой да ги свали малко на земята, че доста сериозно се бяха взели доста от тях. Искрено се надявам Нури и Лили да спечелят имунитет, да няма агейн тъпотията с двама мъже ратаи и Сашката и ...който и да е да са в обора, а после и на дуел. Време ѝ е, и ѝ се пада вече.Интересно ми е как ще бойкотират Хриса, след като в противен случай няма да има какво да ядат?
А Миленката горкана как ли ще се зарадва "искрено и лично" от появата ѝ, и как ли веднага ще я заболят ръцете само при новината за фермерството ѝ, как ли веднагически ще забрави възмущението от грабенето на храна по нощите, от което беше много възмУтена и огОрчена?Подробно не съм гледала снощи, но от вас схванах как са се развили нещата, една питанка имам само - кои бяха в публиката? Така и не го разбрах това.
Специално за седмицата на Хриса съм си взела отпуск
, за да не изпускам епизоди и важни и съществени неща. Много се надявам да има ситуации и да има какво да коментираме, че миналата седмица скукаааааа.....