Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 450
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Привет на всички фермерКИ, че те фермерите май ни изоставиха. Laughing
Благодарности на Ензим за новата тема и труда! bouquet Hug
Аз вече казах снощи, ще кажа и сега - изключително доволна съм от развитието на нещата У Фермата. 'Сичко беше ясно, та ясно, и спойлери, и инфо, и им разгадахме замисъла и сценария, но хак да им е на Гошо и сие баш бай брадъри "новото" старо попълнение. smile3532 smile3508 smile3501 Крещяща нужда имаха някой да ги свали малко на земята, че доста сериозно се бяха взели доста от тях. Искрено се надявам Нури и Лили да спечелят имунитет, да няма агейн тъпотията с двама мъже ратаи и Сашката и ...който и да е да са в обора, а после и на дуел. Време ѝ е, и ѝ се пада вече.
Интересно ми е как ще бойкотират Хриса, след като в противен случай няма да има какво да ядат? Thinking newsm78 А Миленката горкана как ли ще се зарадва "искрено и лично" от появата ѝ, и как ли веднага ще я заболят ръцете само при новината за фермерството ѝ, как ли веднагически ще забрави възмущението от грабенето на храна по нощите, от което беше много възмУтена и огОрчена?
Подробно не съм гледала снощи, но от вас схванах как са се развили нещата, една питанка имам само - кои бяха в публиката? Така и не го разбрах това.
Специално за седмицата на Хриса съм си взела отпуск newsm68 newsm44, за да не изпускам епизоди и важни и съществени неща. Много се надявам да има ситуации и да има какво да коментираме, че миналата седмица скукаааааа.....

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 15:54 от Merri_An

# 61
  • Стара Загора
Merri_An, в публиката бяха приятели и близки на Христина и близначките. На Радилена нямаше, тя каза че не са в София и няма как да дойдат за да я подкрепят.

# 62
  • Другата България
А, ясно, благодаря ти.  bouquet
Щото аз бях сигурна, че няма да го спестят на фермерите това зрелище, но на, направиха го.

# 63
Щото аз бях сигурна, че няма да го спестят на фермерите това зрелище, но на, направиха го.

А аз бях сигурна, че ще "изненадат" фермерите с Хриска. По-назад споделих и какво мисля за готвената "изненада" . Simple Smile

# 64
  • DE
Христина с тоя налудничав поглед е доста неприятна гледка. Не разбирам, защо толкова държат да има скандали  newsm78 Не ми е интересно и не искам да гледам истерии и злоба изливащи се от екрана.
А можеше да е приятно предаване за възстановяване на ферма  Tired

# 65
Роднините на някои от снощните участнички в битката квичаха като заклани. Кво е това чудо ебаси, надуха ми главата.
Чудя се Сашо ако иде на дуел каква ще е тази битка. Той докато си нагласи пирона, чука и... отече работата.

# 66
  • От липите до сините камъни
Нямам търпение да гледам сеир. 😂😂

И аз!

# 67
На мен ми е любопитно дали, Милена ще каже че съжалява, че се извинява и си взима думите обратно за това че обвини Симо за кражбите на храна.
Едва ли.Сега ще има друг проблем- как да се умилква около новата фермерка.

# 68
Ооо, и Милена рЕзко ще я заболят пак кунките Simple Smile

# 69
  • Варна
Фермерите няма да са изненадани защото са чували дуела и имената на участничките в него. Не съм сигурна дали са чули и победителя ама няма и значение, едва ли са я бавили Христина много след това.

# 70
Роднините на някои от снощните участнички в битката квичаха като заклани. Кво е това чудо ебаси, надуха ми главата.
Чудя се Сашо ако иде на дуел каква ще е тази битка. Той докато си нагласи пирона, чука и... отече работата.
...и охлювът, тагъдък-тагъдък... Simple Smile))

# 71
  • На морето!
Арената явно е близо до къщите, тъй като вчера Христина като се разкрещя на финала Иван или Андрей ѝ каза "Нали знаеш, че те чуватБ" и тя отговори нещо от рода на "Нека чуят, ВРЪЩАМ СЕЕ" Ако наистина са я чували ще ми е интересно да излъчат реакциите им, предполагам като в психотрилър, в който уплашената група чува полтъргайст и не остава и грам съмнение, че идва за тях.

# 72
  • Другата България
Ауу, какъв съспенс! И напрежение, и екшън! newsm50 newsm43
Представям си ги как са се наредили около огнището, мълчат, пуфтят, Милена свива цигари и си увива бинтове около китките, тъй като рязко са я заболяли, Ванчето нетърпеливо потрива ръце, Сашка обмисля кое от двете легла в обора да си избере, Гошо нервно суче мустак и замисля как точно да организира бойкота, Роман нервничи, че Роси отново ще остане на заден план....пропуснах ли някой? newsm78
И в този момент се чува вика на Хриса - "I'll be back"...

# 73
И аз се надявам седмицата да е интересна, че миналата заспивах към средата на епизодите, сутрин с кафето ги доглеждах, не че имаше и голям смисъл, голяма скука. Simple Smile
Не ми пречи връщането на Хриса, интересно ми е даже как ще е без Тате и Радка, само Ваня ѝ е близка. С кого ли ще пиянства Хриситу, като я няма Радето.

# 74
  • Другата България
Да, и на мен това ще ми е интересно да видя. А и като фермер също. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт