Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 549
  • 710
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Снощи Иван спомена, че фермерите ще предложат тяхна алтернативна номинация за фермер на седмицата, нещо такова май. Това досега не се било случвало.

# 106
Христина иска да я приемат като дълбока вода, многопластов човек и прочее, а самата тя е изтъкана от предразсъдъци.
Дидо никога не се е държал като звезда, за разлика от тегавия чичка, който звездееше дори само от полепналия прашец на Аня. Дидо е друга бира. Вижда се, усеща се всякак. И все пак е мъж. Да наречеш мъж на неговите години "момче" и "Дидко"....трябва да си или злобен, или тъп, или всичко, та и повече накуп! А Дидо най-много се дразни на себе си, че е влязъл в схемата и тона и. Никой не обича хора, които с провокации вадят най-лошото от човек и то без причина.
По повод Христина и овчата кожа...бърза, бърза! Има една приказка - насран човек, пишман става да се умие от лайната, та и тя. Простотията и не е от два дни, за да очаква за толкова да се реХабилитира. Обаче бърза и се изнервя от липсата на резултати. Приседнало и било, ми нека! Че я дърпа някой за рогата да прави анкета.  Горката, неоправдана жертва тя! Ай да си ходи в обятията на тегавия, там да се рехабилитира!

За Нури - не го харесвам. Има качества, да, стратег е и всичко, обаче ми е прикрит и хлъзгав. Има нещо там, дето не ми е ок.
Симо пък да ги пита тия звезди, дето му говорят, дали няма някакви синоними на "супер " и "яко" . Ей тъй, за разнообразие. Имам чувството, че слушам тийн да говори, "човече" ! 😁

# 107
И аз не го харесвам Нури, да, може да е кадърен, но...нещо подмолен ми изглежда

# 108
Ха, интересно ще е да гласуват бойкот. Simple Smile
Хоуп, точно - Христина моментално се изнерви, толкова е проста, милата, елементарна, че веднага извади рогата - "да чуем следващото човече" , бляк.... Много тъпо момиче, каква ответна реакция очаква при това отношение към хората, смешна и жалка картинка е горката.
Яд ме е, че не излъчиха разговора, в който са споделяли кой за какво би изхарчил парите от наградата. Защо, защо за пореден път ни разказват нещо, а не го показват, пфууу... Александра плаче, ми дайте какво я е просълзило, не ми го разказвайте, бе.
Мъжете много са се наежили срещу Нури, има от какво да се страхуват, определено, ама кой им е крив, че нямат неговите умения. А освен някой да го прати първи дуелист, не виждам как иначе би отишъл Нури на дуел засега - кой ще посмее да го викне за втори дуелист, като има засега наличен Сашко, Митко.. Е, за Митко гласуваха да е имунизиран тази седмица, но тя едва ли ще му е достатъчна за възстановяване, та...
Нури, че е хлъзгав, хлъзгав е, хитър, не се поддава на провокации, което ги дразни много. Нямал позиция, измъквал се с оправдание, че религията не му позволява да обижда. А за какво му е да се конфронтира с другите пък? Какво очакват от него всъщност - да им отвръща по техния начин ли? Е, няма да стане.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 09:34 от Ензим

# 109
Аз искам да питам за Дидо понеже ми направи впечатление в първата реч на Нейно Величество като каза, че имала там нещо срещу него, заради кариерата му. Не съм чула, а може и да съм изпуснала де, но кога Дидо е говорил толкова много за кариерата си на музикант, та чак се е подразнила Христина. Но пък от друга страна, да, има си музикална кариера, познават го хората. За разлика от нея.

# 110

И аз така. От самото начало има нещо в него, което ме кара да не го харесвам. Че е кадърен, няма спор, но цялото му поведение ми е много артистично, пресилено на моменти. И самохвалството му също ми идва в повече. Чистите и безкористни хора нямат нужда да се хвалят сами. Има нещо вярно, в това което казаха мъжете - никога не заема позиция. Не да се кара с някого, но да заеме ясна позиция. Не обичам такива хора, които постоянно лавират само и само за да си постигнат целите. И хич не му вярвам, че ако спечели, ще даде парите за благотворителност, не и всичките (поне това чух, че бил казал, не го гледах този момент, когато са обсъждали на кого за какво му трябват парите).

# 111

И аз така. От самото начало има нещо в него, което ме кара да не го харесвам. Че е кадърен, няма спор, но цялото му поведение ми е много артистично, пресилено на моменти. И самохвалството му също ми идва в повече. Чистите и безкористни хора нямат нужда да се хвалят сами. Има нещо вярно, в това което казаха мъжете - никога не заема позиция. Не да се кара с някого, но да заеме ясна позиция. Не обичам такива хора, които постоянно лавират само и само за да си постигнат целите. И хич не му вярвам, че ако спечели, ще даде парите за благотворителност, не и всичките (поне това чух, че бил казал, не го гледах този момент, когато са обсъждали на кого за какво му трябват парите).
Да и мен много ме съмнява това с благотворителността. Уж в Англия да изучи дъщерята, тъкмо я приеха в университет, а той ако спечели, щял да даде парите. Хич  не му вярвам.

# 112
Така е, Нури носи една маска на смирение, но не и на скромност. Няма и за какво да скромничи, де, способен си е, но "смирението" му доста контрастира със самохвалството му. И преди писах - явно религията не му забранява да се хвали с делата си. Joy

# 113
Иван и Андрей колко пъти ще повторят, че Хриса не е върната току-така - нечестно, а спечелила трибой!!! С шест игри! Да не би някой от фермерите да е молил опосумите да правят трибоя за връщане? Сега сигурно трябва да се кланят на Хриса или на опосумите, че спечелила тежък трибой, не е нечестно върната, ей! Joy
Ми, гнусна ми е Хриса, била отпаднала нелепо, свински приказки, много гнусно - не можеш да признаеш, че са те победили, пффффф...

Тая Хриса не спря да мели бе, да дудне. Сто речи държа от нагли по-нагли и малоумни. Сто речи! За закуска, за обяд и за вечеря. Нямало да се прави на шеф, търси някакво съчувствие едновременно. Свинско поведение, а очаква да я "приемат" и да и дават шансове.
Иван и Андрей-ако четете тук!!!!!!
Да знаете, че всички не възприемат начина на връщане на тази да не казвам каква!
Аман от сеири, аман от биг-брадърски простотии.
Нито беше нужно да се връща някой, още по-малко да го правите фермер на седмицата.
Прецедент било-защо???кое наложи да има такъв прецедент въобще. Да, изключително грозен и нелеп прецеден създадохте!
Казах си.
И не ми олекна.

# 114
Хриса е много егоцентрично същество, освен всичко останало. Цял ден ги занимава със своята личност - пък какво мислели за нея, пък каква била тя. В нескопосаните се опити да се хареса, става още по-нетърпима.

# 115
Хоуп,съгласна съм с теб. И наистина прави впечатление,че Нури е хлъзгав. Не е нужно да се конфронтираш, просто покажи позиция, покажи гръбнак. Мисля,че това го отчитат всички и във фермата,но мъжете са го изрекли.

# 116
Ще кажа нещо различно. За мен, евала на Христина, че успя да изслуша всички (напълно заслужени) критики по неин адрес, без да противоречи и да се опитва да се защитава и оправдава. Това си е според мене. Също така, пак според мене, смята, че е отпаднала нелепо от Лили заради якето. Дали това е така, не се знае, но тая Лили да спре да мрънка, защото не само Христина, а подозирам, че никой във фермата, даже и навън не вярва, че е спечелила дуела със сила и умения, а не благодарение на чист късмет.
Миналата година същото говореха и за Калоян, че нямал позиция, защото не според и не се караш с никой - както сега за Нури. Що за глупост?!? Има хора, които не желаят да се карат с другите, толкова ли е странно това? Роман е неприятна душица, но пък и много се смея с него. Вчера като каза, да предложени на Роси да се скрие някъде и да чака да я намерят, направо прихнах, хем само го слушах от другата стая, че сгъвх прането Simple Smile Но много ме дразни такъв тип хора, които са н принципа "Не знам точно защо те мразя, ама не мога да те понасям"!

# 117
  • Варна
Нямах време да ви изчета, ще наваксам. Обещавам. Но ми се иска да споделя набързо на мен снощи какво ми направи впечатление...

Нури наистина е "хлъзгав" играч, както го нарече Жорката. При връщането на Христина и особено при провъзгласяването и официално за фермер на седмицата Александра и Милена наистина им спихнаха гимиите и им пролича по мимиките и дребни разни нещица от рода, че по-честичко и цигарки почнаха да свиват. Нури се държа като човек с железни нерви, вклинчени в гранитна статуя. Наистина много се владее тоя човек, трудно можеш да докараш до истерия и такива точно противници плашат, сигурна съм, че в един момент "отборът" вътре ще атакува, провокира, тества, предизвиква само и само слабостите си да покаже или както някой спомена дяволите си да пусне и да го видим в друга, по-импулсивна светлина. Нури обаче дава вид на човек минавал вече през такива емоционални сръчквания и ми се струва, че до края на участието му такъв хладнокръвен ще си остане.

# 118
Нури си играе играта и той.
Но го прави хитро и много добре.И какво като не заема позиция. Не се е скарал с никой, не е обидил никой.Силен е, сръчен е, умее попти всичко.Уменията му са сериозна заявка за победа и на дуел и на финал евентуално.И това побърква Гошо и РоманТе другите като заемат пак не са угодни хеле пък на Гошо
Роси си заяви позиция пак е неудобна, Нури няма позиция пак не става.
И да хвали се, но има с какво.Те почти всички мъже там се хвалят.И Роман и Гошо.Тяхната позиция каква е - да плюят по тези дето ги превъзхождат.Много жалки изглеждаха снощи.Личеше си че го правят от яд и от страх
Ако на финала са Гошо и Нури съм за Нури.Даже и СМС ще пусна.

# 119
Нури не спори не защото не е конфликтен и изключително смирен (скандала с Роман), а защото това поведение му е част от стратегията по мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт