Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 220
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз искам, ама шокомен си е забранил ЛС. Grinning
Иначе съм твърдо за Дидо, а защо не и да спечели формата. Едва ли ще му стигнат силите, залагам, че Георги или Симо ще е победител. Дано не е Нури.

# 586
  • Другата България
Аз не искам да знам, ама знам, че ако така продължава играта, то мъжете ще са Гошо и Нури. Финалистите. Laughing Sunglasses
Едит: Забравям Дидо. Ако оцелее довечера, може и да стигне до финал.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 11:51 от Merri_An

# 587
Искам да знам финалистите.Моля на лични ако някой знае.
И на мен ми е любопитно кои са финалисти,моля за ЛС,благодаря.

# 588
Не знам даже как да си отблокирам ЛС-тата и как изобщо са блокирани. Иначе вчера бях в самата ферма. Изключително малка, по ТВ-то изглежда голяма. Иначе да чист въздух, уникално е, всеки който може да я посети да не пропуска шанса. Засега всички врати са заключени тъй като бтв е наемателя все още и собствени ка си чака ключовете да може и за гостите да отключва. Друго интересно, е че са я наели до ноември 2019, което означава, че фермата 5 може да е на същото място. Също така е приключила преди 2 седмици долу горе.

# 589
  • Другата България
Я разкажи малко повече. Не така лаконично.
Влиза ли да разглеждаш вътре? Значи аз съм си Тома Неверни, но все съм си мислела, че не спят там, че не са 24/7, а са само за снимките. И друг път сме го коментирали мисля. newsm78

# 590
Снимки не направи ли?

# 591
Това, което успях да видя от заключените врати, че всичко са взели и само палетите са си оставили иначе самите стаи са си едни и същи като в предаването. Сега дали са спали, според човека,с който си говорех да спали са само там. Не мога да потвърдя със сигурност. Кухнята+кокошарника+ратайското кътче+зайчарника, където е си е построено от тях. Къщите, свинарника, краварника и т.н са си били там пред разруха. Собственика ми каза, че е изключително доволен от цялата работа просто, защото направиха мястото известно и едва ли не са го съживили. Също така там си има течаща чешма, която всеки е пил от нея, но хората от фермата не, защото била изследвана и не била годна за пиене. Затова направиха и тяхна чешма, която свързана към не знам си къде. Също така къщите на дуелистите са сравнително наблизо, поне едната и се чува много ясно като се говори, защото все пак си на балкана Grinning Мястото за битките за фермер е непосредствено близо до градината. А дуелите, са едва ли не на самия път, който е самата ферма и е много наблизо.

Edit: Имам снимки ама тука не знам как се качват Grinning Също така съм снимал само хубавите работи, защото ратайското кътче си беше кочинка, там където са историческите въпроси също.

# 592
  • Другата България
Да, арената за дуели е близо, нали ги чуваха Хриса, Радка и близначките когато се триелираха. Laughing
Дай снимки да видим, то и аз не знам как се качват, но сигурно не е сложно.

# 593
Мерси за разказа 🌸 Снимки  се качват като натиснеш за отговор и там на иконката за снимки и ги качваш, мисля, че така става.
Наистина тази година много и качественно работеха.

# 594
Вечерта ги имате, не че са много ама нямам времето.

# 595
Благодаря, че ни разказа и сподели инфо с нас.

# 596
Скрит текст:
Не се косете за Дидо .Във фейса писаха, че са го видели в Благоевград на пазара с други фермери, където продавали продукти от фермата.Били са с Сашка, Ваня и Роман.Което значи че не е отпаднал в на дуела.
Скрит текст:
Така се радвам да го чуя!  Heart Eyes
Може ли и на мен спойлера с финалистите.  Praynig

# 597
Скрит текст:
Не се косете за Дидо .Във фейса писаха, че са го видели в Благоевград на пазара с други фермери, където продавали продукти от фермата.Били са с Сашка, Ваня и Роман.Което значи че не е отпаднал в на дуела.
Скрит текст:
Така се радвам да го чуя!  Heart Eyes
Може ли и на мен спойлера с финалистите.  Praynig
Може ли и на мен финалистите. И се надявам довечера Дидо да остане във фермата.

# 598

пусни ги тук като скрит текст. Който иска ще си ги отвори и види, не е нужно на всеки поотделно да пишеш

# 599

пусни ги тук като скрит текст. Който иска ще си ги отвори и види, не е нужно на всеки поотделно да пишеш

И като го напиша тука 10 човека ще го видят и ще почнат да пишат в темата как е стигнал и т.н. без скрит текст и така става тъпо за всички, които не искат да знаят примерно.

Общи условия

Активация на акаунт