Фермата 4 - Съединение - тема 9 (05.11. - 11.11.)

• 30 216
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
пусни ги тук като скрит текст. Който иска ще си ги отвори и види, не е нужно на всеки поотделно да пишеш
Не става, защото все някой ще се изпусне. Peace

Моля за престанете със спама "моля и на мен". Пишите само на лични на човека, който ви разпраща информация.

# 601
Напишете ми и на мене на лични кои са финалистите  Praynig

# 602
Densi, момчето си е забранило съобщенията за това се пише в темата. И не знае как да ги разреши.
Според мен довечера ще е напрегнат дуела. Аз въпреки спойлерите винаги се вълнувам.

# 603
Densi, момчето си е забранило съобщенията за това се пише в темата. И не знае как да ги разреши.
Според мен довечера ще е напрегнат дуела. Аз въпреки спойлерите винаги се вълнувам.
Да пита в темата за модераторите как да си ги оправи и то бързо.
Спам постовете се докладват веднага и се трият, както става и сега.

# 604
  • София
На мен ми направи впечатление, че когато ходиха да вземат "булката", къщата беше някаква различна, нямаше нищо общо със сградите, които сме виждали до момента във фермата.  Rolling Eyes

# 605
  • София
На мен ми направи впечатление, че когато ходиха да вземат "булката", къщата беше някаква различна, нямаше нищо общо със сградите, които сме виждали до момента във фермата.  Rolling Eyes

Е тя Гошка беше в стаята на фермера, затова.

# 606
  • София
Ми не знам, може и там да е бил, но като вървяха кумовете, минаха покрай някаква непозната постройка.

# 607
  • Буркина Фасо
пусни ги тук като скрит текст. Който иска ще си ги отвори и види, не е нужно на всеки поотделно да пишеш
Не става, защото все някой ще се изпусне. Peace
всеки е отговорен за постъпките си. изпусне ли се ... hahaha

Моля за престанете със спама "моля и на мен". Пишите само на лични на човека, който ви разпраща информация.
нямам представа Е ли е спам да поискаш нещо, да благодариш и т.н.
и аз искам инфо както и повечето писали до момента.
докладчиците може и да им омръзне да докладват, знае ли се  newsm78

# 608
  • Другата България
А аз искам снимки.
Давай, гледам имаш време, става бързо.

# 609
  • Sunshine state
И аз ще чакам снимки и финалисти. Много полезна информация, благодарим! А някое ресторантче наоколо няма ли, че бая кореми са завъртяли мъжете? Joy

# 610
  • Другата България
Мъжете финалисти не са интересни. Там нещата са ясни, поне за мен, както вече казах, Гошо и Нури, и евентуално Дидо, който ако е на финал с когото и да е другиго ще спечели - това е моята прогноза.
Но жените....там ми е дерта на мен. Не искам да знам кои ще са, стига Милена да не е на финал, защото не ѝ е мястото там. Не, че ще спечели, но все пак.

# 611
  • Буркина Фасо
Не знам даже как да си отблокирам ЛС-тата и как изобщо са блокирани.
специално за теб - http://old.bg-mamma.com/?topic=1072886.585;topicrefid=20

А някое ресторантче наоколо няма ли, че бая кореми са завъртяли мъжете? Joy
има и полеви WC-та  hahaha

Засега всички врати са заключени тъй като бтв е наемателя все още и собствени ка си чака ключовете да може и за гостите да отключва. Друго интересно, е че са я наели до ноември 2019,
собственика ще трябва да почака още няколко месеца според написаното. hahaha

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 15:15 от 7002_ognob

# 612
  • София
Дидо до известна степен напомня Калоян от миналия сезон - масово харесван от зрителите, но не особено силен чисто физически.

# 613
  • Другата България
Това е така, но миналата година го имаше и Яни, който беше малко по-харесван от Калоян, и той не чак толкова силен физически, но пък минал дуели и някак по-допадна на зрителите. Докато сега няма друг масов любимец, затова си мисля, че Дидо иде ли на финал, ще спечели. Хем зрителския вот, хем на фермерите, и то няма да има значение как ще се представи на дуела, финалния, в студиото.

# 614
Да, Дидо е харизматичен, казва си позицията без да я натрапва.

Общи условия

Активация на акаунт