С корем, без тен, но секси- до НОЕМВРИ без комплекси!!!

• 23 490
  • 289
  •   2
Отговори
# 90
   Ха, добро ви утро на всички! Hug
   Да ви се похваля какво правих снощи / нали нямам мъжки контрол  Mr. Green/ - ходихме с iviche на срещата на форум bg-mamma  Peace! Много беше хубаво!Всички са страхотни, а какви сладки буболечета имаше  Hug! Не вярвах да издържа до толкова късно, честно казано! То при мен си е направо геройство от 18:00 до 23:00!!! Бебо малко се разбунтува по едно време, но после се кротна!
   Ето ви сега и малко снимков материал: http://snimka.bg/album.php?album_id=43935
  Довечера чакам всички обещали да дойдат  Peace!

Лелей, ти умора нямаш... Вчера - форумска среща, днес - пак Wink. Браво за снимките Simple Smile.

П.П. Къде ти е корема?!? Ще видиш довечера, живот и здраве, моя какъв е...

# 91
радвам се че сте изкарали добре на купона-аз този път пропуснях ,че бях на семейно гости-но знам че винаги става веселба
айде нямам търпение да се запознаем довечера-че сега само IVICHE май познавам- Hug

# 92
Здравейте, момичета!
Много хубави снимки. И аз да се похваля - снощи ходихме на разходка до Арбанаси и си изкарахме супер. Слагам и аз две снимчици в албума.
За довечера - пожелавам ви да си изкарате весело и после непременно да сложите снимки  Hug

# 93
   МЕРЕЛИН, снощи се оглеждахме за теб! С Iviche очаквахме да дойдеш, даже имахме едно свободно място  Peace! Тази вечер да си на линия, иначе.... Crossing Arms!
   Роси, аз хайманя, щото мъжлето замина и ме изпусна от поглед  Wink! Относно коремчето-виж тук снимките на Iviche от снощи: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=43909&photo=12 ! Не е чак толкова малко  Laughing!
   Sofko, много си готина с рокля  Sunglasses! И аз имам нещо подобно останало от баткото, ама като е при мама в някой кашон.....та сега трябва да купувам нова  Sad!
   Pam, завиждам ти за разходката! Как ти се отрази пътуването?

# 94

Pam, завиждам ти за разходката! Как ти се отрази пътуването?

Доста добре ми се отрази - друго си е да смениш малко обстановката. По принцип съм доста подвижен човек и тия непрекъснати забрани заради проблемите, които имах, направо ми отравят живота. Та и вчера доста се поколебах преди да тръгнем, близо е до Русе, но все пак си е път, но накрая реших, че щом доки скоро не ми е напомнял да не пътувам, значи може Laughing Като се прибрахме, обаче, осъзнах, че доста съм се изморила, още повече, че на връщане шофирах аз...Но пък днес спах до 10.30 - нещо, което не ми се е случвало откак съм бременна.

# 95
  Здрасти и от мен! Аз имам снимка на моя тумбак, но не знам как да я "лепна" в аблума, довечера ще ми обясните. РАМ - отивам да те разгледам... newsm03

# 96
   Лелеееееее........РАМ, ама ти си като модел на корицата на ЕЛ! Нямаш грам сланини и т.н. сочности в излишества. Блазе ти newsm10 Ще видиш тежката артилерия довечера \от снимките\ - КАРИЛ и ГРИГ..Аз с нетърпение чакам срещата с нея!!! BangheadЧе ме чака разбиване на стени в къщи..това е друга тема

# 97
Ох, Karil, направо се попикавам от смях с теб! Ако знаете как ви завиждам за срещата довечера - ще мерите тумбаци, ще обменяте опит....Ама, айде, ще разказвате след това, а пък най-нетърпеливо ще чакам снимките  Hug

# 98
  • Ботевград
здравейте момичета!
Много хубавки снимки, пожелавам приятно прекарване довечера и още по-красиви мигове да запечатате на новите снимки!
Много жалко, че няма да дойда и аз, ноо се надявам да разкажете!  Идеята за листчетата с никовете е направо върховна, така добиваме истинска представа за бъдещите форумски мамчета!
хайде, че навън е горещичко и отивам да поразхладя страстите с малко леден сладолед!   bouquet Приятна вечер отсега иииии много Ви моля, купонясвайте и заради нас! Simple Smile

# 99
Ето ме и мен  Laughing
Така е като спя до късно и някой друг ми качва снимките... Mr. Green Не съм спала до сега, да не си помислите, че съм поспалана....
Мдааа, снощи беше весело, макар че не очаквах от себе си така да се посвеня и да не се запозная с почти никой / добре че беше benighted, иначе нямаше да си мръдна от мястото и само щчх да гледам като гладно куче.../, но както и да е...довечера обаче ще се реванширам... Crazy
Приятен ден от мен и до скоро   bouquet

# 100
  Срещата голяма на форумската мама: В очакване сме всички..Тръпнещи душички.Григ, Карил и други - щури пеперуди...Ще се изтипосам , за да видят с къв съм "косъм"...Айде - пак до скоро, за да поговорим........... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 101
   Karil, теб нещо от много литературно четене за изпита на щерките, вече и на поезия те изби  Mr. Green! Фнимавай, ку убичаш, чи нактая пует щъ съ руди  Joy

# 102
Това е то...голям дъжд ни очаква, при нас се е притъмнило, гърми, трещи, всеки момент ще завали...но...дано пък по вода ни върви....  umbrella

# 103
  • София - Дианабад
Привет, мили мами. Аз май няма да успея да дойда. Пожелавам ви много, много весело изкарване и до скоро! Надявам се следващия път да съм на линия.

# 104
Това е то...голям дъжд ни очаква, при нас се е притъмнило, гърми, трещи, всеки момент ще завали...но...дано пък по вода ни върви....  umbrella

В момента, в който изляза, и ще рукне, сигурна съм...  Sad И все пак ще се пусна по джапанки, хем по-лесно ще изсъхна Wink.

Общи условия

Активация на акаунт