С корем, без тен, но секси- до НОЕМВРИ без комплекси!!!

• 23 470
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Аз напоследък не ям почти нищо, доста ми е трудно, понеже повече от седмица всичко, което погълнех отиваше в тоалетната!  Sick Сега стомахът ми е свит и ми е нужна много малко храна, за да се наям. Дори килограмчетата, които бях качила, сега да се стопили и съм по-лека, отколкото когато забременях. На предните изследвания имах 99 резултат. Дано и моите хапчета да не се дъвчат, че и аз като теб ги пия като нормални с водичка сутрин по едно на гладно! А ДжиПи-то щом ме зърна и ми постави диагноза - анемия. Препоръча ми по-честа консумация на шоколад. Дано скоро да се нормализирам, защото не искам детенцето ми да страда, заради проблемите с моя организъм. Обнадеждава ме фактът, че ти и малкият сте се справили със ситуацията.

# 76
    С тези хемоглобини направо ме уплашихте..Аз днес си взех на Хип сиропчето за мами..От утре ще го редувам с Матерната.
  ANGELEYES - Мустела, Чико\300 мл\ са доста изгодни - за стрии.., а за шоколада е самата истина - яж смело шоколад. На мен организма ми го иска..Днес изпих 250 мл бира .. beerи сега ми е съвестно #Puppy dog

# 77
Привет!!!
Турих се на триптих в нашия албум с тумбаче... АМА ЗАЩО МИ Е ТОЛКОВА МАЛЪЪЪК?  Rolling Eyes Thinking

# 78
Привет!!!
Турих се на триптих в нашия албум с тумбаче... АМА ЗАЩО МИ Е ТОЛКОВА МАЛЪЪЪК?  Rolling Eyes Thinking
  Sofkobofko, и моят корем е толкова голям!!! Да ти кажа аз пък като се гледам ми се струва огромен тумбака  Embarassed, като си спомня преди 8 г. с баткото, че почти нямах корем по това време...Даже преди да ви видя новите ви снимки си мислех, че нещо не ми е наред, а мъж ми взе да се чуди дали не са две, че така бързо ми расте корема  Mr. Green! Сега вече знам че съм в норма  Peace!
   Еййй, момичета, много ме плашите с тоя хемоглобин  Shocked! Аз както напоследък бях спряла да ям месо - от 1м., а и не ям зелении богати на желязо започвам да се чудя как съм newsm78! От началото на май не са ми взимали кръв, а следващият път е чак на 7 юли и съм леко притеснена! Предния път като родих, хемоглобинът ми беше някъде 138, ама тогава Матерната я хапвах като бонбони, а и свеки порядъчно ме угояваше с най-разнообразни храни! Пък сега свеки я няма да ме глези  Sad, а и доки ми каза да не пия витамини, щом хапвам много плодове и зеленчуци! Ох, тя мойта стана малко като "нероден Петко"!
   Момичета, вие все се оплаквате от запек, а кажете аз как да се справя с разтройството Embarassed? От толкова плодове вече съм заприличала на плодов червей, ама пусто като не мога без тях... Знам че трябва диетка да спазвам, докато ми се оправи стомаха, но немога! Вчера ходихме на пазар и като започнах....Елате да ми видите хладилника! Единственото различно от зарзават е млякото, сиренето и кашкавала!
  Тъййй, казах си мъката ooooh!! Дано денят ви да е хубав и слънчев!  bouquet

# 79
     Лелеее...Моя корем е огромен, най-огромен...Абе уплашихте ме да не са пак две newsm12

# 80
Sofkobofko, въобще не ти е малък корема. Моят е същия и даже всички мислят, че съм по-напреднала. И аз първия път имах такъв корем към 6 м., но това е положението. Предполагам, че този път ще вляза да раждам с истински бременен тумбак, защото преди като влизах да раждам. мислеха, че влизам за задържане - заради малкия тумбак:lol: А иначе си родих нормално голямо бебе - 3 400 и 52 см, та се чудеха къде съм го побрала.
Karil, само ни ражбуждаш любопитството - айде слагай снимка да видим две ли ще са Laughing
За хемоглобина - аз писах и преди. Беше 104 и пих един месец Феро-градумет и Неуробекс. На контролния - беше паднал на 102. Сега минах на Тотема и витамини Фалвит, пък ще видим - дано да се оправи...

# 81
  • София
Привет на всички мами,
аз ще си правя кръвните изследвания на 19.06 (понеделник) и ще видим как съм с хемоглобина!
Ама какви тумбачета си имаме вече сред ноемврийските мамчета...
Моето е по-мъничко, но не мога още да се снимам, защото не сме си взели фотоапарата - поръчан е от Хавай и вече е пристигнал в Пловдив. Като си отидем във вторник ще си го вземем и ще се снимам и аз Laughing
Жалко само, че в Пловдив нямам компютър и няма да мога да ви чета и да пиша редовно Cry
Хубав ден на всички!!!

# 82
Момичета, добро утро !  bouquet
Поздравявам ви с хубавото време на вън ! Хващайте децата /който има такива и не са при баба и дядо/, обличайте тумбаците в готини дрешки, грабвайте мъжете и отивайте на разходка... Party

# 83
Привет и от мен! Току що се връщам от една разходка до морето, пихме кафенце не едно корабче и сега се приготвям за плажа. Смятам да изкъпя бебето в моренцето, че да свиква. Утре с Вени сме организирали една срещичка за варненки, така че който не е разбрал - утре в 17 часа на Севастопол.
Отивам на плаж!

# 84
mina, направо ти завиждам за това моренце...
искам и ааааз  smile3514  потопи се и за мен  Wink

Много е готино - ще имаме паралелни срещи в София и Варна...може да направим конферентна връзка... Mr. Green

# 85
Ами аз си имах бирено коремче преди и затова, сега ми се струва, че само малко е пораснал (не съм сигурна дали не изпускам едно "т"- нещо от много четене по форуми взе да ми куца правописа)...
Никой няма тук както всеки уикенд- надявам се се забавлявате Wink
 Laughing Laughing Laughing

# 86
  • София
Ейййй какви тумбаци сте заформилииии smile3508 и като ги гледах, се сетих че не съм споделила с вас моето мазило за коремата и  bombs Та, става дума за един продукт на Кокона майка - маслото им за бюст. Пробвах и другите им продукти, но от този съм най-доволна. Ползвам го и за корема и бедрата , въпреки че имат и масажно масло специално за тяло, но той не се нанася толкова лесно и не попива толкова бързо.
Препоръчвам ви го от сърце, защото освен всичко е и на много досъпна цена- 3 и нещо си.Лошото е , че не се намира лесно  smile3516и последния път, когато го намерих-изкупих запасите на аптеката.
Целувки на всички и ....чакам с нетърпение срещата newsm51

# 87
Мами, аз не исках да ви плаша за хемоглобина- просто исках да ви предупредя, че наистина е важен и за бебето- не само за нас. Една моя приятелка даже от заклета вегетарианка прояде месо, защото беше с много критични стойности.. изследвания всяка седмица не са необходими- само в края на триместъра- ако е нисък се пият поне три месеца разни хапове за повишаването му - е, ако много падне- се правят някакви контроли, но дано не стигаме до там.

айде до утре, че днес бяхме на приятна,но много изморителна разходка извън софия- точно от другата страна на витоша- на извора на струма- разкошно място

# 88
   Ха, добро ви утро на всички! Hug
   Да ви се похваля какво правих снощи / нали нямам мъжки контрол  Mr. Green/ - ходихме с iviche на срещата на форум bg-mamma  Peace! Много беше хубаво!Всички са страхотни, а какви сладки буболечета имаше  Hug! Не вярвах да издържа до толкова късно, честно казано! То при мен си е направо геройство от 18:00 до 23:00!!! Бебо малко се разбунтува по едно време, но после се кротна!
   Ето ви сега и малко снимков материал: http://snimka.bg/album.php?album_id=43935
  Довечера чакам всички обещали да дойдат  Peace!

# 89
  • sofia
Времето се стполи най-накраяяяяяя Sunglasses Sunglasses

Довечера ще дойда, че да ви визуализирам най-накрая Grinning
Мина, как ви завиждам за моренцето...до нас има басейн, ама не е същото.
Дребния сутринта не ме одобри с една рокля Shocked трябваше да се преоблека.
Айде до довечера

Общи условия

Активация на акаунт