МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 489
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В крайна сметка не можах да разбера какъв ще е Черния петък в Сефора. 25% на парфюми и какво друго?
  25% парфюми
30% избрани палитри
 30% избрани продукти грижа за кожата

Не беше ли на Топ 10 от тези групи? Аз също никъде не видях конкретните продукти грим и грижа за кожата, което е малко неприятно, защото си представям бутането и блъскането в мола за нещо, което всъщност не си заслужава.

# 166
Too faced Chocolate gold, Benefit brow комплект, Benefit комплект спирала, бронзант и основа за грим, 2 палитри на Кат вон Д, палитрата на Makeup forever, палитрата Volcano на Бека, Naked heat, както и rose gold на Huda. Това се вижда от жалкото им видео в инстаграм.

# 167
Аз ще взема май Худа, отдавна я чакам на намаление.

# 168
  • гр. София
За мен е пълно разочарование това намаление.

В БЗ само днес ли е намалението, че още не мога да измисля какво почистващо да си взема?

# 169
  • Пловдив
През целия уикенд е намалението.

# 170
И в Мак ли важи за целия уикенд или само за днес ?

# 171
  • София
Най-вероятно и аз ще взема худа, надявах се и черешката да е намалена ...

# 172
  • на последния етаж
Оптвам се да открия Chanel No 5 Eau Premiere из английските сайтове, 50 мл, но нещо не успявам. 

# 173
Худата на каква цена е с намалението? И аз се надявах да намалят Cherry-то Sad

# 174
  • София
Някой вече да е наминал през Сефора, интересно ми е какво от грижата за кожа е намалено. Аз мисля да мина през Мак за Софт&джентъл -отдавна съм му хвърлила око. 😍

# 175
Аз отивам в Сефора. Ще видя, ако не е лудница.

# 176
  • Пловдив
Чери- то е намалена в House of Fraser на £35.70. Извинете за отклонението от темата ✌🏻.

# 177
На официалния UK сайт на УД Naked cherry e с 20% намаление, ако поръчате 2 продукта - 25% намаление. Но трябва доставка с превозвач. Сори за лирическото отклонение.

# 178
Взех си Худа. В Сефора е пълно, опашката за касата започва почти от входа на магазина. В Боди шоп има опашка също почти до входа, в Дъглас няма.
Отивайте сега, довечера няма да се влиза в Парадайз. Палитрите на Худа хвърчат с бясна скорост в Сефора. ❤ Парфюмите също. Бяла козметика на видях в Сефора, защото нямах време.

# 179
В Сефора в Дъ Мол Naked Cherry е намалена - 74.90 е

Общи условия

Активация на акаунт