МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 500
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Това ли е олиото на DHC, което хвалите по-назад в темата?
Освен в Escentual, предлага ли се и в някой друг UK сайт? Simple Smile
Да, това е.
Не знам за друг сайт.

В МАС ще има ли някакъв Черен петък? Simple Smile
И аз това се чудя, някой ако има информация? Миналата година имаше, ако не се лъжа с 20% бе намалението, но не помня дали бе на всички продукти или само на избрани.

# 151
  • Sofia
Ох, аз се чудя дали изобщо да се възползвам от 25-процентното намаление на парфюми в Sephora и 20-процентното в BZ и Douglas. Rolling Eyes Нещо хич не ми идва музата тази година.
Харесала съм си 1 комплект на Mon Guerlain, който – дори с утрешните "промоции" по нашенските магазини – пак излиза по-евтин с 20-30 лв. в английските сайтове.
Дилемата ми по-скоро е, дали да не изчакам още малко, с идеята цените в UK сайтовете да паднат още мъничко (понеже даже и там в момента не са супер изгодни), или да не рискувам? Вие как мислите?
Ще видим дали няма да пуснат допълнителни отстъпки утре, де. Peace

# 152
Поръчвай от Англия според мен утре. Или на 26 декември. Тогава пускат чудни намаления.

# 153
  • на последния етаж
От кои английски сайтове? Аз пък съм набелязала някои парфюми на Шанел и Mon Guerlain EDT, и също се колебая достатъчно изкушаващо ли е предложението на Сефора утре.  Thinking

# 154
  • Sofia
Поръчвай от Англия според мен утре. Или на 26 декември. Тогава пускат чудни намаления.
Мерси, esmeralda! bouquet
Щом ме окуражаваш, може да изчакам и до Коледа, да видим тогава какви промоции ще пуснат.
Както споменах, в момента никъде цената на Mon Guerlain не е достатъчно изкушаваща, та май ще се въздържа засега. Но ще продължавам да следя.

От кои английски сайтове?
Обикновено, като търся даден козметичен продукт, проверявам във всичките – FeelUnique, John Lewis, Escentual, Cult Beauty, Debenhams, Beauty Bay, House of Fraser, Harrods. Избирам си най-атрактивната оферта и поръчвам.

Аз пък съм набелязала някои парфюми на Шанел и Mon Guerlain EDT, и също се колебая достатъчно изкушаващо ли е предложението на Сефора утре.  Thinking
Според мен, не е. Дори и -25% не са достатъчни. Най-добре провери и сравни как се движат цените на набелязаните от теб парфюми. Всички продукти, които бях харесала, с изключение на един-единствен, се оказаха далеч по-евтини в UK сайтовете, сравнено с родната Sephora и утрешното намаление.
Недостатъкът е, че трябва да се ползва превозвач в повечето случаи. Peace

# 155
Здравейте, някой може ли да ми каже дали в Софийската Сефора се продава Huda Beauty obsessions mauve palette и съответно на каква цена? Не съм София, нямам възможност и да отида, но във форума четох, че една дама си поръчва през куриер на Еконт.

# 156
Миналата седмица я имаше . 60 лв е. Някой има ли информация утре в Мак дали ще има черен петък ?

# 157
Лита, няколко коментара по-горе съм изредила всички английски сайтове, от които пазарувам.

# 158
  • Sofia
Някой има ли информация утре в Мак дали ще има черен петък ?

M·A·C: До -25% – не важи за линиите Viva Glam, Sized to Go, Little M·A·C, както и за нови колекции.

# 159
  • София
Някой има ли информация утре в Мак дали ще има черен петък ?

M·A·C: До -25% – не важи за линиите Viva Glam, Sized to Go, Little M·A·C, както и за нови колекции.

За коледната колекция няма ли да важи? Frowning1

# 160
Е тя не е заредена все още, та няма как. Whistling

# 161
  • Пловдив
В крайна сметка не можах да разбера какъв ще е Черния петък в Сефора. 25% на парфюми и какво друго?

# 162
  • Пловдив
В крайна сметка не можах да разбера какъв ще е Черния петък в Сефора. 25% на парфюми и какво друго?
  25% парфюми
 30% избрани палитри
 30% избрани продукти грижа за кожата

# 163
  • София
А знае ли се кои ще са палитрите?

# 164
Във Фейсбук са обявили само Star lit на Make Up For Ever и Fetish на Кат. Аз май вече не очаквам кой знае какво. 😒

Общи условия

Активация на акаунт