МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 431
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Born to run е доста по-пигментирана от naked-ите, по-мека, но толкова лесно блендваща. Доволна съм, за розовеещи на Худа ще изчакам melted shadows след празниците и пак ще пробвам.

# 346
Благодаря.Kissing Heart

# 347
Здравейте, има ли от къде в София да си купя козметика на Rituals или ако не може ли да ми препоръчате от къде да поръчам? Благодаря предварително!

# 348
Здравейте, има ли от къде в София да си купя козметика на Rituals или ако не може ли да ми препоръчате от къде да поръчам? Благодаря предварително!
Има комплекти в Сефора, погледни.

# 349
Има комплекти в Сефора, погледни.
Много благодаря!

# 350
Дами знаете ли каква е цената на комплекта на бенефит за вежди и отделно само на ka brow? И минитата на Худа бяха по 60 нали? Благодаря Ви предварително!

# 351
Дами знаете ли каква е цената на комплекта на бенефит за вежди и отделно само на ka brow? И минитата на Худа бяха по 60 нали? Благодаря Ви предварително!
130 е куфарчето за вежди на Бенефит. Поръчала съм едно на Дядо Коледа. 104 лв. излиза с намалението сега, а Ка Брау само е 60 лв. Това е най-изгодното предложение на Бенефит, което съм виждала досега.
Има го в два цвята 3 и 5.
Да, 60 лв. са минитата на Худа.

# 352
  • Бургас
Мм,и аз бих приютила едно такова куфарче за вежди с кеф.

# 353
  • София
В Sephora в Парадайс, дали се намира златната шоколадова палитра на Too Faced, ако някоя от вас е минавала оттам тези дни?

# 354
  • София
Здравейте, спиралата Maxi Lash на Guerlain хубава ли е? Загледах комплект с нея и се чудя дали си заслужава Simple Smile

Не е никак лоша спиралата. Дава обем, не слепва, не се рони.

# 355
  • София
Самоцитирам се, но я има. Имам я Simple Smile

# 356
Здравейте, спиралата Maxi Lash на Guerlain хубава ли е? Загледах комплект с нея и се чудя дали си заслужава Simple Smile

Не е никак лоша спиралата. Дава обем, не слепва, не се рони.

Много благодаря! Значи може да си взема комплекта Simple Smile

# 357
  • Бургас
Mного е хубава за моите мигли тази спирала-https://www.guerlain.com/int/en-int/makeup/eyes/mascaras/maxi-la … eep-black-mascara На втора опаковка съм и не мисля да я сменям засега поне.

# 358
3ката на Бенефиъ тъмна ли е ? Много искам и аз куфара,но съм супер болна и не мога да отида дп Сефора.

# 359
3ката на Бенефиъ тъмна ли е ? Много искам и аз куфара,но съм супер болна и не мога да отида дп Сефора.
Аз съм руса с кожа 20,22 на Шанел и ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт