МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 366
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
И аз харесвам страшно Becca Vanilla Quartz.

# 466
Утре ще ви снимам грима на очите. Стои страхотно, събуден поглед... а пък да не говоря ако самия блясък е към цвят шампанско примерно...чудно!

# 467
Аз нося тези дни така белия лъв единица сянка от коледната колекция на Шанел, самостоятелно на клепача, без нищо друго и стои страхотно.

# 468
Засега това, доста добре стои на първа проба. От Catrice е.

# 469
Аз нося тези дни така белия лъв единица сянка от коледната колекция на Шанел, самостоятелно на клепача, без нищо друго и стои страхотно.
И аз първоначално така мислех да нося моя лъв, но нещо не се възприех и сега го слагам като хайлайтър и е много красив Simple Smile котешка му работа.
Вчера бях в Сефора, но нищо не ми хареса от намаленията. Взех си пилинг за лице на Frank Body ( непознат за мен бранд) колкото да не съм съвсем без хич. Имаше намален комплект на Мон Герлен ( 50 мл + спирала в пълен размер), но уви в odt версия, а аз искам да си подновя парфюма.

# 470
Базата на Ту фейсд е желязна. Седят ми сенките по 12 часа плюс. No joke

# 471
  • на последния етаж
Имаше намален комплект на Мон Герлен ( 50 мл + спирала в пълен размер), но уви в odt версия, а аз искам да си подновя парфюма.
Дали обърна внимание каква беше цената на този комплект? И в коя Сефора?

# 472
Имаше намален комплект на Мон Герлен ( 50 мл + спирала в пълен размер), но уви в odt версия, а аз искам да си подновя парфюма.
Дали обърна внимание каква беше цената на този комплект? И в коя Сефора?
В Парадайс, но не съм сигурна за цената.

# 473
Обещаната снимка с Катрис.

# 474
  • гр. София
Becca Vanilla Quartz изглежда разкошен!! Има ли го в Бг?
И някой може ли да обясни разликата между него, Moonstone и Pearl?

Pearl за мен е бял, Moonstone светло жълт, а Vanilla quartz e нещо като прасковено светло злато.

# 475
Здравейте , момичета ! Можете ли да ми препоръчате компактна пудра за суха кожа? Също така искам да ви попитам пудрата на Laura Mercier Transluent Loose Setting Powder дали е подходяща за фиксиране на грима на цялото лице или е подходяща само фиксиране на коректора под очите ?

# 476
Подходяща е за цялото лице. Ако сте със суха кожа обаче, като мен, бих посъветвала да погледнете и glow версията. Много ми допадна.

# 477
Здравейте , момичета ! Можете ли да ми препоръчате компактна пудра за суха кожа? Също така искам да ви попитам пудрата на Laura Mercier Transluent Loose Setting Powder дали е подходяща за фиксиране на грима на цялото лице или е подходяща само фиксиране на коректора под очите ?

Подходяща е, но не знам дали за суха кожа няма да дойде твърде матираща. Аз съм с мазна кожа и си я ползвам, при мен не е супер матираща обаче.

# 478
Благодаря за бързите отговори! А компактна пудра можете ли да ми препоръчате ? Търся нещо ,което да дава свеж вид на лицето

# 479
Страшно харесвам скинфиниша на MAC.

Общи условия

Активация на акаунт