МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 409
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
https://www.net-a-porter.com/bg/en/r и https://www.harveynichols.com.

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 14:15 от Elle-même

# 511
# 512
Фдт peach perfect за каква кожа е подходящ?

За смесена и мазна кожа според мен е подходящ защотото е матов и изсушава леко

# 513
  • София
Аз съм с комбинирана кожа и много гадно ми се врязва в линиите, формиращи се от усмихване.

# 514
А как е ФДТ на Фенти? И имат ли цялата цветова гама? Не търся пълно покритие, по скоро нещо средно. Ако си пасва с комбинирана кожа утре ще се ходя да искам отливка.

# 515
Фенти е с доста прилично покритие, матов е, но на моята суха кожа не се врязва в линиите. Ако сте с комбинирана кожа пробвайте ysl ink (покрива, но не е маска, лек, матиращ), all hours (по-покривен, но стои естествено, не е матов, но не е и озаряващ), too faced born this way, Dior backstage. Ако сте по-скоро към мазна и lock it на Kat Von D. Ако така и така ще отсипват... more is more Simple Smile

# 516
  • У дома !
Кога ще има отново намаления в Сефора ?

# 517
Все още има, до 27ми, но не знам какво е останало. В двата магазина имаше различни неща.

# 518
Fenty туксъс сигурност нямат цялата цветова гама от 40 цвята ФДТ, но имат достатъчно цветове, за да може да си избере човек.

# 519
Момичета, знае ли се кога в Сефора ще е налична новата палитра Лолита на Кат? Вчера бях там, но хич не ми се питаше. Питах нещо друго, исках отливка от ФДТ, то едно фръцканец пуфтене. А не влязох само за отливка, пазарувах за немалка сума. 😒

# 520
Здравейте, някой връщал ли е към cultbeauty. Има ли смисъл или да не рискувам?

# 521
Момичета , кой бронзант според вас е по-добър , като изискването ми е тонът да е студен, матов и без оранжеви оттенъци :
Too faced chocolate soleil или Huda Beauty- hoola?
Благодаря ви предварирелно Flowers Rose

# 522
Здравейте, някой връщал ли е към cultbeauty. Има ли смисъл или да не рискувам?

Каква е причината за връщането? Ако е пристигнало нещо счупено, може да се уговориш с тях да ти го пратят отново или да ти върнат парите.
Аз лично с връщане не бих се занимавала, освен ако не съм купила нещо супер скъпо, БГ пощи ще те одерат, таксуват на грамаж и пратките с проследяващ номер излизат по над 20 лв, дори да пращаш нещо малко и леко.

# 523
Момичета , кой бронзант според вас е по-добър , като изискването ми е тонът да е студен, матов и без оранжеви оттенъци :
Too faced chocolate soleil или Huda Beauty- hoola?
Благодаря ви предварирелно Flowers Rose
На мен на Too Faced ми харесва повече от Huda и е по светъл от Huda

# 524
И аз съм за too faced, погледнете и urban decay, разкошен е.

Общи условия

Активация на акаунт