МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 428
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • София
В Дъглас парфюмите на Том Форд са с 20 % намаление, т.е. в Сефора е по-изгодно.  Информацията ми е от Дъглас в мол Марково тепе в Пловдив, но предполагам че и в другите е така. 

Защо в Сефора да е по-изгодно!?

# 376
  • София
Защото там намалението е 25% 😉

# 377
  • София
Защото там намалението е 25% 😉

Явно промоцията на Сефора с марките Ести Л., Том Форд, Клиник и т.н., е същата като в бутиците на Ести.

В Бюти Зоун и Дъглас дали има намаление на парфюмите на Том Форд?
За Сефора разбрах, че има 25%, но в Парадайз предполагам е лудница.

За 5% разлика наистина не си заслужава да се набутваш, в който и да е софийски мол тези дни. Hands V

# 378
На какво има 25% в Сефора, защото видях само 20% до днес?

# 379
В бютибей са заредили Blood Sugar ако някой се интересува.

# 380
  • У дома !
Здравейте!
Кой, какъв бюти блендър( гъбка за грим) използвате и, от коя марка сте най–доволни?
Една приятелка ми каза,че си купува такава от магазините Джъмбо за 3 лв, да ли въобще е качествена оттам?
Аз съм използвала само на Аура за около 8 лв.
Чудя се да ли да не си взема такава на Мак и да ли си заслужава парите?

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 13:19 от TiFoNi

# 381
От джъмбо са твърди и не се надуват от водата.
Аз съм много доволна от Аура и Екотуулс.
Последния път поръчах за проба от Алиекспрес с формата на РТ, от водата се надува, става много мека и блендва страхотно. 
Сменявам гъбките всеки месец и ще ми излезе малко скъпо да давам по 40лв за оригинален ББ. 🤔😃

# 382
Момичета, в сайта на feelunique оригинални ли са стоките и доставят ли до България без нужда от превозвач?

# 383
  • Sofia
Момичета, в сайта на feelunique оригинални ли са стоките?
Разбира се.

... доставят ли до България без нужда от превозвач?
Някои стоки ги доставят, други – не. Поне преди беше така, но може да има промяна.

# 384
В Sephora пише, че има намаление от днес, но не видях да пише на какво. Някой да е ходил и да е видял? Интересуват ме спиралните на Chanel главно Simple Smile
И още един въпрос - някой поръчвал ли е от rituals.com - с кой превозвач идват доставките?

# 385
  • София
В Sephora пише, че има намаление от днес, но не видях да пише на какво. Някой да е ходил и да е видял? Интересуват ме спиралните на Chanel главно Simple Smile
И още един въпрос - някой поръчвал ли е от rituals.com - с кой превозвач идват доставките?

Съдейки от предишни години, съмнявам се, че има намалени спирали на Шанел от новите Революшън. Обичайно намалението по това време обхваща основно продукти от линията на Сефора /грижа за кожата и грим/ и приближаващи 3-годишния си срок на годност продукти от дизайнерските марки, както и някой и друг парфюм.

# 386

Съдейки от предишни години, съмнявам се, че има намалени спирали на Шанел от новите Революшън. Обичайно намалението по това време обхваща основно продукти от линията на Сефора /грижа за кожата и грим/ и приближаващи 3-годишния си срок на годност продукти от дизайнерските марки, както и някой и друг парфюм.
Благодаря, значи да не бързам да ходя до магазина.

# 387

Аз ходих днес, беше всичко разбъркано, още не бяха наредили всички продукти, нямаше етикети, тестери и тн. Общо взето мазало. Има доста намалени неща на Кат вон Д, както можете да предположите в кофти цветове. Разни изостанали коледни комплекти и палитри (на Бека и Кат), доста червила от марката на Сефора. Имаше и парфюми и бяла козметика намалени, но не съм ги гледала подробно.

# 388
Не съм съгласна, че е зле. Намерих ФДТ на Ла прери за 100лв, който е годен до 2021, намален в нормален цвят. Има и неща на Sol Janeiro, доста Бяла козметика, хайлайтър и руж от прасковената серия на too faced. Аз съм доволна

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 19:44 от Анонимен

# 389
Къде казах, че разпродажбата е зле? Ако беше нормално подредено, с етикети и тн, може и човек да намери нещо подходящо. Куп от уж намалените неща дори не бяха изнесени, а бяха наблъскани в разни кошници и момичета лепяха етикети като луди. Следващите дни вероятно ще е по-добре, като подрядят и се знае кое е на промоция и на каква цена.

Общи условия

Активация на акаунт