МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 392
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
А на Сефора фон-Дьо-тениите хубави ли са? За суха кожа, но да не е мазен, и да има средна покривност кой ми препоръчвате?

Преди известно време много влогърки бяха с добри отзиви за техен фдт, но в момента не се сещам за кой ставаше въпрос. Около 30 лева беше, ако не се лъжа и с матов финиш, но щом си със суха кожа не съм сигурна, че е много подходящ за теб, въпреки че и аз съм със суха кожа и използвам матов фдт. Отиди на място и пробвай кой ще изглежда добре на твоята кожа.Blush

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 21:04 от V_D0103

# 421
От намалението има ли намалени палитри? Много ми се иска да си взема новата на Худа, Шоколада на Ту Фейст или някоя на Ърбан Дикей. Коя според Вас е лесна за работа и в същото време добре пигментирана?

Това са топ продаваните палитри в Сефора и никоя от тях не е намалена. Намалени бяха 2 палитри на Кат вон Д (shade and light shimmer и коледната Fetish), както и коледната на Бека. Имаше намалени от коледните палитри на Сефора също, за други не се сещам, поне не някакви интересни.

От изброените от теб бих препоръчала шоколадовата, защото е най-подходяща за ежедневието, а може и вечерен грим да се направи с нея. Другите също са интересни, но за човек с по-голяма колекция палитри като допълнение. На Urban decay за мен най-интересната е Born to run.

# 422
Намалени бяха 2 палитри на Кат вон Д (shade and light shimmer и коледната Fetish)

А някой има ли мнение за фетиша на кат и на колко беше намалена?

# 423
  • Sofia
Тъй като каза, че си използвала разнообразни матови червила какво можеш да ми препоръчаш. По възможност да могат да се намерят в България.

Почти няма марка, от която да не съм доволна, по отношение на течните матови червила – M.A.C, theBalm, Too Faced, KVD, тези на Sephora... Само Huda не съм ги пробвала. Така че не знам доколко от полза ще ти бъде мнението ми. Simple Smile

# 424
До миналата седмица имаше намаление на палитри в Сефора и тогава беше момента за купуване.

# 425
Fetish на Кат беше към 80 и няколко лева по спомен. Може и да греша. Сети Бети е права, че сега не е добър момент за купуване на палитри от Сефора. Ако искате нещо на изгодна цена, поръчайте от Beautybay, Cultbeauty или Feelunique. В момента имат чудесни намаления и трите сайта доставят до България.

# 426
Fetish на Кат беше към 80 и няколко лева по спомен. Може и да греша. Сети Бети е права, че сега не е добър момент за купуване на палитри от Сефора. Ако искате нещо на изгодна цена, поръчайте от Beautybay, Cultbeauty или Feelunique. В момента имат чудесни намаления и трите сайта доставят до България.

Благодаря! Тъй като не съм на „Ти” с поръчките от чужбина искам да попитам спират ли продуктите на митница от бюти бей и за колко време се доставят?

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 01:03 от V_D0103

# 427
До кога е намалението? Прасковената пудра на ТФ намалена ли е наистина? (Видях такъв коментар)

# 428
До кога е намалението? Прасковената пудра на ТФ намалена ли е наистина? (Видях такъв коментар)
До 27ми Януари. Коментарът беше, че има намалени хайлайтъри и руж от прасковената серия на ТФ, пудрата-не е намалена.

# 429
Тъй като не съм на „Ти” с поръчките от чужбина искам да попитам спират ли продуктите на митница от бюти бей и за колко време се доставят?

Не. Това са европейски сайтове и пратките от тях не минават през митница.  Обикновено пристигат за около 2 седмици, но е възможно при промоции и повече натовареност на сайта да се забавят повече.

# 430
Разгледах продуктите включени в промоцията на Бюти Бей и си набелязах палитра и пудра на The balm. Искам да Ви попитам дали сте ги използвали и имате ли мнение, защото аз прочетох много противоречиви мнения за палитрата-според някои е много слабо пигментирана и прашлива, а други са впечатлени от качеството, та малко вече не съм сигурна дали си заслужава...Confused

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 15:18 от V_D0103

# 431
Nude tude  конкретно не съм пробвала, имах Nude dude и от нея не бях доволна. Имам Meet Mattrimony и Nude beach и двете са добри и съм доволна от тях. Ако ще взимаш някоя, вземи си Nude beach от Notino, в момента е намалена на 37 лв. Аз съм поръчвала неща на theBalm от там и гарантирам, че са оригинални.

# 432
  • София
Пудрата sexy mama не е хубава, палитрата изглежда добре, но нея не съм я пробвала.

# 433
Ако ще взимаш някоя, вземи си Nude beach от Notino, в момента е намалена на 37 лв. Аз съм поръчвала неща на theBalm от там и гарантирам, че са оригинални.

Сигурно ли е, че продуктите са оригинални?
Има разлика в цветовете на палитрата в Нотино и официалния сайт на марката.
Първата снимка е от Нотино, а втората от сайта на The Balm.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 00:40 от V_D0103

# 434
Снимано е на различна светлина. Вземи откъдето ще се чувстваш най-спокойна. Аз лично имам купени бронзант и хайлайтер от Нотино, оригинални са, както вече казах.. Сега гледам, че и в Бютибей са на 16 лири, ще излезе същата цена, само доставката ще стане по-бавно (и снимката е същата като в сайта на Нотино). Иначе палитрата я има и в Дъглас и Бюти зоун, струва 62 лв.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 02:12 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт