МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 383
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Явно аз нещо съм сбъркана. Хайрайтърът на Бека не ми хареса. Груб и с едри частици.

# 481
Явно аз нещо съм сбъркана. Хайрайтърът на Бека не ми хареса. Груб и с едри частици.
Просто харесваш друг тип хайлайтъри. Виж Луминайзърът на Дъ Балм, предполагам, че ще ти хареса.
Кой на Бека не ти допада?

Аз съм очарована от хайлайтърите на Фенти Бюти, много ги ползвам и още ще си купя.

А сега си взех голямата палитра на Никс на голямо намаление, там са 6 броя хайлайтъри и бронзанти. Добри са.

# 482

Може и да си права, моят е натрошен и си мислех, че затова ми стоят по-едри частичките на лицето.
Та исках да си го оставя за вечер, а за деня да си взема нещо по-умерено, загледах тези на Нарс, ама... не мога, свикнала съм вече :Д
Белият на Шанел много ми хареса, ама ГР, нали е лимитка.

# 483
Какво е ГР?

# 484

Не си сбъркана. И на мен ми се струват едри частичките. Просто е по-различна текстурата.

# 485

ГРРРР имах предвид Laughing Ядосвам се, че съм бляла Grinning

# 486
Vanilla Quartz няма никакви едри частици. Изключително фин е и стои като стъкло. Някои от цветовете имат по-едри частици, други нямат.
Pearl е бял, да. Даже си пише, че е по-малък грамаж от другите, защото няма пигмент.

# 487
Opal е моя цвят. А търсех стъклен ефект

# 488
Не го ли пробва?
Аз обожавам Опала. За мен няма едри частици, но е много далеч от стъклен ефект.

# 489
Opal е много тъмен за моята кожа. Харесах Moonstone, но цветът му е почти 1 към 1 с Мери Лу на Дъ Балм и се отказах.

# 490
Не го ли пробва?
Аз обожавам Опала. За мен няма едри частици, но е много далеч от стъклен ефект.
Пробвах на ръка. Мъжът ми ме чакаше отвън припряно. А и не съм от София и едвам го навих да минем през Сефора. Както и да е. Ще внимавам друг път и няма да се доверявам сляпо на чужди мнения.

# 491
Момичета, не знам дали тук е мястото да питам, но има ли доволни от спиралата на Artdeco All In One Mascara? И ако да, с какви мигли сте и какво очаквате от спиралата си?

# 492
  • София
Гледам в Инстаграм нови варианти на Максимайзера на Диор за устни, няколко цвята.
Дали вече ги има при нас?
Аз много харесвам стандартния Максимайзер, който е прозрачен и със сигурност ще харесам и някой от цветните, ако не всичките. Grinning
Само миризмата не ми е любима, защото не обичам ментол.

# 493
Не, още не са излезли и аз ги чакам. Скоро ще е.

# 494
  • София
Краят на месеца би трябвало да са тук. Аз много съм си харесала номер 12 от новите и нямам търпение да го видя на живо.

Общи условия

Активация на акаунт