МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 038
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Коментирахме доста продуктите от намалението. Разгледай предишните страници на темата.

# 541
Например:
- Парадайс: палитра за контур на КАТ Вон Ди-крем, червила, моливи; Шанел-някои четворки, червила, Too Faced-руж и хайлайт, Бека-палитра, хайлайтър трио и глосове; Бяла козметика, ФДТ на кат Вон Ди, аз купих и на Ла Прери; любим крем за крака на Sol De Janeiro, любима паста за избелване, някой друг парфюм и доста неща на Сефорската марка.
-Дъ Мол: пак много Неща на Сефора, глосове на Бека, доста червила и глосове на Герлен, имаше и читави цветове, Бяла козметика, парфюми. Там намерих любим ФДТ на Шанел-Sublimage, Ланолипс, палитра на Бека. Със сигурност има много неща, които пропускам, просто това ми е направило впечатление.

# 542
Благодаря.Flowers Hibiscus

# 543
Куфарчетата на Бенефит са с още по-голямо намаление, както и палитрата на Кат, която аз си купих за 88 лв. Сега имат допълнителни -15%.

# 544
Е ще ги разгледам и аз, то се е видяло. Аз търся по дискретни, защото кожата ми е смесена и ме е страх да не докарам като диско топка. Каква им е цената на минитата?

Най-дискретният, който имам отскоро и обожавам, защото определено Е дискретен И минималистичен И носим върху моята мазновата кожа и консервативна визия е BAREMINERALS
Invisible Glow™ Powder Highlighter
, моят е цвят Medium - mélange of pink + gold (не зная, дали се предлагат в БГ Сефора, но ако ги има задължително ги тествайте, както и бронзъра - BAREMINERALS
Invisible Bronze™ Powder Bronzer
- през деня ползвам най-светлия, вечер - medium. Чудесни, но определено правени за супер естествени визии, нищо драматично, въпреки, че при наслагване може да станат и по-очевидни, но никога няма да докарат ефект като на популярния продукт на МUFE, да речем. Нямам нищо от серията Ambient Light на Hourglass за да сравня директно, но тези са подобни на dim light/radiant light.

Други 2 продукта, които също имам от Коледа (т.е. не са тествани сериозно), но много ми допадат за изчистени, дневни визии са коректиращата пудра и бронзър на Algenist - и брандът е нов за мен. И двата продукта имат миниатюрни златисти частички, заради което разни потребителки ги оплюват, но те са абсолютно незабележими на разстояние 20 см и съм много доволна от финишите и на двата! Нося ги върху ББ крем през деня, чудесни са! Мисля да тествам и ФДТ-то на Algenist също.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 17:52 от Agent Provocateur

# 545
Better than sex на Too faced хубава ли е? Дали си заслужава или да си взема пак Le volume на Chanel?

# 546
Better than sex на Too faced хубава ли е? Дали си заслужава или да си взема пак Le volume на Chanel?
Много е хубава, но с Le volume Шанел не може да се мери. Peace

# 547
Много е хубава, но с Le volume Шанел не може да се мери. Peace
Благодаря, значи няма да я сменям.

# 548
И аз много харесвам Better than sex. Единствен минус е, че изсъхва бързо.

# 549
На мен не ми харесва изобщо. Кофти партида ли уцелих не знам, но така не ми се е размазвала и спирала за 5 лева. Миглите ми бяха ОК, но един час след слагането й бях като панда под очите.

# 550
Явно си е до човек. Аз съм с лоши впечатления от le volume -  точно от нея ставах като панда и за мен бяха пари на вятъра. Спирали от дрогерийни марки са били по-добри от Шанела.
А Better than sex (водоустойчивата) е най-доброто, което съм ползвала.

# 551
  • някъде под слънцето...
И при мен е в "черния списък"

# 552
  • гр. София
На мен не ми харесва нито ТФ, нито Шанелската.
Харесвах оувъркърл на Диор, а сега monsieur big lancome.

# 553
Аз обожавам тази на ТФ.

# 554
Аз съм фенка на секса, Шанел не съм пробвал, имат ли минита?
Искам Ланком, ама да пробвам, но нямаха минита предишния път като гледах.
Мернах обаче един ББ крем на Еробориан в кутийка като за пудра. Ето този https://img.erborian.com/P.aspx?l=en-GB&s=300&e=png& … =6AA30154&v=1
Стори ми се супер и се чудя някой пробвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт