МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 60 363
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, за много години Heart Имате ли мнение за хайлайтърите на Фенти, използвали ли сте? Или да ми препоръчате друг вариант от Сефора, може и Дъглас.

в сефора имат три минита на Бека май са  намалени сега , но си струват при всички положения.

# 451
Becca Vanilla Quartz изглежда разкошен!! Има ли го в Бг?
И някой може ли да обясни разликата между него, Moonstone и Pearl?

# 452
Аз си го взех пролетта от сефора Парадайз.

# 453
Любими са ми Mary Lou theBalm и един лимитиран на УД и Кристин Лиан. Не знам обаче дали още се намира в нашата Сефора.

# 454

Разликата е голяма, не че другите два не са хубави.

# 455
  • София
Аз си взех преди няколко месеца минито на moonstone и съм много доволна. Със светла кожа съм.

# 456

Разликата е голяма, не че другите два не са хубави.

E Laughing Супер, ама не е много обяснително.
Кой е по-тъмен, кой с какъв подтон е, такива неща ме вълнуват. Сподели, като го купиш.

# 457
  • София
Обожавам Becca Champagne Pop, но имайте предвид, че наистина са крехки. Буквално от нищото ми се натроши, не е пътувал в куфар, не е тряскан, не е изтърван - нито самостоятелно, нито в чанта. Натроши се. В момента си има памучно тампонче, за да уплътнява разстоянието между самия продукт и капачето.

Потвърждавам. Реших малката ми Бека (Опал) да я нося в чантата с идеята да я ползвам за мини огледалце. Само от носене в чантата се пропука текстурата и и се натроши ooooh! #Cussing out #2gunfire. Приложих и старият номер на китайката, с накисване със спирт и леко притискане с метална плоска лъжичка, колкото форма да придам. Та успях да компактна на ново Hug.Сега си е като нова пудричката. Heart Eyes Flutter
Пробвай и ти да я събереш със спирт. Peace

# 458
# 459
  • София
blondyberry, да.

Ох, хайлайтърите са ми голяма слабост Purple Heart
Becca Vanilla Quartz и на мен ми е много любим, като също си го купих в мини-вариант.

# 460
Е ще ги разгледам и аз, то се е видяло. Аз търся по дискретни, защото кожата ми е смесена и ме е страх да не докарам като диско топка. Каква им е цената на минитата?

# 461
blondyberry, да.

Ох, хайлайтърите са ми голяма слабост Purple Heart
Becca Vanilla Quartz и на мен ми е много любим, като също си го купих в мини-вариант.

И аз много ги харесвам като цяло, но предимно използвам за очи. Съвсем леко нанасям
самостоятелно + спирала - и ежедневния грим на очите е готов :д

# 462
  • София
И аз преминах на тотален минимализъм на очите. Имам една много любима 4-ка сенки на Шанел с 4 матови кафяви цвята 308 Clair-Obscur, която използвам всекидневно. Нанасям един или два от цветовете на целия клепач. Във вътрешната половина на линията на горните мигли слагам златната очна линия от коледната колекция на Мак. Спирала, малко хайлайър във вътрешния ъгъл на окото и това е. Така ми нанесоха очната линия на една грим-сесия на YSL и ми стана любима визия. Едновременно е естествена, с лека закачка, като много добре избистря очите и прави погледа по-свеж. Което на мен ми е много необходимо, защото очите често са ми червени. Блестящата очна линия може да се продължи и прелее към кафява, черна или друг цвят, но дори и да не се продължи, а да завърши плавно в средата на окото - седи прекрасно.

# 463
  • София
Показвай! Показвай!  Party Heart Eyes Mr. Green

И аз много ги харесвам като цяло, но предимно използвам за очи. Съвсем леко нанасям
самостоятелно + спирала - и ежедневния грим на очите е готов :д
На мен хайлайт, нанесен на очите ми докара зачервяване и сърбеж. Пробвах така да нося Беката на цял клепач, но уви...има нещо алергизиращо за очите  и в него. Wink

# 464
За много години!:kissing_heart:
Бях в Сефора и се чудих дали да взема Фетиша на Кат, но в крайна сметка прецених, че цветовете не са моите и се отказах. Преди няколко дни писах за палитрите на The balm, но прочетох ревюта и повечето от тях бяха отрицателни и прецених, че не се нуждая от тях просто, за да ги имам.
Разбира се не излязох без нищо от Сефора.Blush
Взех си ето тази база на Too Faced, та някоя от Вас ползвала ли я е и има ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт