МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия. - 44 тема

• 59 888
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
  • У дома !
Мнения за фон дьо тени на Инглот има ли? Да ли са хубави?

# 646
От какво на Hourglass си доволна?

# 647
Мисля, че няма да има големи палитри на Наташа Денона тук. Минито е от серията Mini To go и затова му си насладихме.

# 648
  • София
Мисля, че няма да има големи палитри на Наташа Денона тук. Минито е от серията Mini To go и затова му си насладихме.

Като гледам какво на Наташа Денона се предлага в чужбинските Сефори се съмнявам, че тук ще има нещо повече от тези минита. Пък и колко дами са склонни да платят 250 + лева за палитра за очи !?
На мен и на грешната цена, Сънсет не ми представлява интерес, защото е в топли цветове. Ако получат нещо в студени цветове от минитата, бих отишла да пробвам.

# 649

Купувала съм си преди няколко години на Инглот и бяха трайни, но отдавна не съм ги ползвала.

# 650
И на други минита на Наташа съм навита, просто пусто това го имам вече.
На hourglass изразходих една ambient пудра, но искам да ги видя на живо, искам да пробвам новия им ФДТ.

# 651
  • гр. София
Аз ще съм доволна да заредят и останалите минита, но не накуп.  Mr. Green

# 652
  • София
И аз бих пробвала още от палитрите на Наташа Денона, но определено към момента не мисля да купувам големите. Цената ми идва в повече. Затова толкова се зарадвах, че успях да пробвам минито. Чела съм на много места, че качеството на мини-палитрите нямало нищо общо с това на големите. Лично за мен мини-палитрата е доста добра и мога само да си представям в такъв случай колко добри трябва да са големите палитри. Цветото обаче палитрата, която пуснаха в Сефора, въобще не е "моята", отделно, че цветовете не са ми достатъчни за целия грим. За почитателите на тези нюанси обаче, според мен е тотален хит.

# 653
И аз се нареждам сред тези, които не биха бързали да купуват голяма палитра на Наташа Денона. Струва ми се, че цената е пренадута. Мини бих пробвала, ако заредят в Сефора, макар да съм скептична поради лошите отзиви в Ютюб.

Иначе ми се иска да заредят Tarte в България.

# 654
  • Бургас

Купувала съм си преди няколко години на Инглот и бяха трайни, но отдавна не съм ги ползвала.
Да,аз съм пробвала от мостри техни фдт,хубави са за мен,единия беше и с доста добра покривност,не мога да кажа обаче същото за мат червилата им,за мен са ужасни,сухи разнасят се ужасно,абе кофти са много,супер разочарование са за мен.

# 655
И на мен цветовете на минито на Денона не ми стигат за никакъв грим. Няма светли, а за мен те са основни. Красива е, цветовете са пигментирани, ярки и хубави. Бих взела още минита, но голяма вероятно не. Надявам се да заредят още мини палитри и те да са със “сгрешената” цена.

# 656
Бих ти препоръчала на погледнеш базите на Смашбокс (Праймарайзър) в Дъглас. А от Сефора харесвам базата за сенки на Too faced и новия им born this way коректор. И Urban decay all nighter setting spray.
във ясички Дъгласи ли има Смашбокс

# 657
Не. Има в Парадайс и Сердика, в Дъ Мол-не.

# 658
В БЗ в Mall of Sofia също предлагат Smashbox

# 659
Благодаря 😊💖

Общи условия

Активация на акаунт