Кралски работи и клюки-20

• 58 408
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
За мен Чарлз е продукт на семейството си, на начина на възпитание, отглеждане. Отделно неговия си характер.
Всичко произтича от невъзможността да бъде с жената, която обича. Вероятно и вечното подценяване, подигравки.
Убедена съм, че той самият би искал да бъде крал...друг е въпросът какво ще го накарат или на тази възраст вече му се занимава.
Че е постъпвал кофти-така е. Не знам дали сте били в подобни отношения, но покрай вината, че постъпваш нередно и лъжеш другия, избиват и яд, дразнение, че някои изисква от теб и вечно мрънка. Заемаш отбранителна позиция. Искаш просто да те оставят, да се примирят с положението и да си живеете спокойно, предвид ситуацията.
Аз съм била на мястото на Чарлз, без брак естествено, но реагирах бурно и злобно, когато ми натякваха, мрънкаха...макар че осъзнавах, че върша нещо нередно.
А той не е бил силен характер, че просто да сложи край и да обяви пред цял свят коя жена иска.

# 61
  • София
Аз мисля, че Чарлз няма да преотстъпи престола на Уилям. Ще си управлява той, все пак той е наред вече.

# 62
  • Истински се вижда само със сърцето.
Според мен Чарлз е жертва на този брак толкова колкото и Дайяна. Но сме склонни винаги повече да изкараме мъжа виновен за несполуката на една връзка. За мен той е съвсем нормален баща и човек който е обичал друга жена и всички са знаели, но времето и обстоятелствата им изиграха лоша шега. Сега се вижда колко неподправено щастлив е.

# 63
Откъде накъде крал ще отстъпва трона си на сина си, който така или иначе ще му дойде време да царува?!

# 64
Нямам с какво ново да се запиша в темата, затова реших да ви усмихна с малко цветни снимки - дрехи, бижута, прически...: Simple Smile
Кейт в цветовете на дъгата:
Елизабет II цветна, цветна:
Цветни шапки:
Скрит текст:
Бижута:
Скрит текст:

И прически на Кейт:
Скрит текст:

Редактирах и сложих линкове към снимките, тъй като не се виждат много добре. Simple Smile

# 65
  • На топло
Мерси за новата тема 💖
Шведското кралско семейство са мили и симпатични, особено Карл 😂

Но си признавам, че всичките кралски особи са ми еднакви - прекрасни тоалети, тиари, замъци, приеми.....

Последно само Максима ми направи по-особено и приятно впечатление.
Като изключвам баба Бети и компания, те са извън класацията.

# 66
  • Някъде там
Според мен единствената причина Чарлс да не стане крал е най-лошата възможна.
Партито му официално ли ще е,ще видим ли Меган най-накрая с тиара и официална дълга рокля?

# 67
Мен като цяло много ме вълнува какъв човек е Чарлз. Всички го знаем като лошият в приказката на Даяна. Но както знаем хората не са само добри, нито само лоши. Интересно ми е какъв човек е, какъв баща е, какъв съпруг е сега на Камилата. На мен например ми стана адски симпатичен с жеста, който направи към Мегън като я заведе до олтара, за да не върви сама. Много мило ми стана! Може и да е нещо дребно, но на мен такива неща могат да ми обърнат представата за даден човек..

Nature Sparkles ..И на мен много ми хареса как я заведе до олтара и я остави до Хари..
жеста не беше дребен  и спести много неприятен момент на Меган като показа
на целия свят че много я уважава..а родния и баща ,братя и сестри не спряха да я хулят..
сега прочетох че и Елизабет прави за първи път в живота си изключение като е поканила
майка и в двореца за Коледа за да не е сама..Nature Zap
Скрит текст:
Кралицата с невиждан жест към Меган*

# 68
  • София
Ема Томпсън е получила орден от Принц Уилям

https://m.dir.bg/life/zvezdi/ema-tompsan-poluchi-ordena-na-brita … a-imperiya-snimki

Вече е Дама:

https://www.instagram.com/p/Bp4t9z4F0Nc/?utm_source=ig_share_she … hid=1xq9vfa6pf61n

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 21:16 от Rima

# 69
  • До сърцето...
Ема Томпсън е получила орден от Принц Уилям

Идвах с тази новина, но Rima е по-бързак от мен.

Ми.... на шведското семейство да се върнем. София, съпругата на Карл Филип, заедно с Мелинда Гейтс на благотворително мероприятие

Освен това днес говорител на Кралското семейство на Швеция е съобщил, че никой от тях няма да присъства на приема по случай 70 годишнината на Принц Чарлз, който ще бъде на 14 ноември. Тези дни ще се състои визитата на президента на Италия и основната поканена - кронпринцеса Виктория - счита за нужно да остане в Швеция.

Преди 10 годин, на 60-годишнина на Принца са присъствали Краля, Кралицата и кронпринцесата.
Засега поканата за приема е потвърдена от кронпринц Фредерик и кронпринцеса Мери. Кралица Максима е болна и тяхното присъствие с Вилем-Александър Нидерландски е под въпрос.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 21:20 от Радика

# 70
7 ноември
Принцеса София

На 4 ноември е починал на 97 години-  граф Оскар Карл Емануел Бернадот, втори братовчед на бащата на краля.
https://www.bunte.de/royals/schwedisches-koenigshaus/carl-gustaf … ernadotte-97.html

14 ноември Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще посетят Южен Йоркшир.

Фредерик и  Мери се срещна с италианския президент Серджо Матарела и дъщеря му Лора.

Скрит текст:

на тържествен прием

Ден 2

https://www.newidea.com.au/princess-mary-wears-trendy-sneakers-with-dress-in-rome

Камила Торп и Джордж Спенсър-Чърчил маркиз на Бландфорд
8 септември 2018

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 21:46 от ۵ Gray. ۵

# 71
  • София
Ох, бе Мери, как можа да сложиш тези маратонки на хубавата рокля 😕.
Харесва ми и роклята на италианската дъщеря.

И тази булка също, хубави са младите..Спенсър-Чърчил - някой далечен роднина на Даяна и Чърчил?

# 72
  • Истински се вижда само със сърцето.

Хубава статия от днес и показателна, че Чарлз няма намерение да се отказва от престола https://www.bbc.co.uk/news/uk-46133114

# 73

Хубава статия от днес и показателна, че Чарлз няма намерение да се отказва от престола https://www.bbc.co.uk/news/uk-46133114
Благодаря, Илейн. Интересно четиво и дори забавно.Смях се на отговорът му за публичните кампании.
Не знаех, че си лекува овцете и кравите с хомеопатия.

# 74
  • Countryside
Благодаря за статията, Илейн! Чарлз и овцете, и хомеопатията ми дойдох в повече....има слухове, че Чарлз страда от Алцхаймер, дано не е вярно, но с тези изказвания може и да има нещо вярно. Иначе, и мен ме трогна като заведе Мегън до олтара, а и изглежда да е загрижен баща и дядо. Много жалко за отношението му към Даяна, но въпреки всичко, за мен тя е жертва най-вече на себе си и нереалистичните си представи за нещата. Можеше просто да си затвори очите, да си гледа децата и благотворителността и да си хойка тайно като Фъргито. Но тогава просто нямаше да е Даяна каквато я знаем днес. Но пък може би щеше да е жива и да се радва на внуци.

Общи условия

Активация на акаунт