Кралски работи и клюки-20

• 59 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде там
Отново е тъмносиня според мен.Тук се вижда рамото

Баба е фантастична.Прекрасен цвят и тоалет и всичко бабино.

# 406
Това не е ли шофьорската седалка? Като гледам шевовете на седалката и повече ми прилича на това, а не на рамото на роклята.

# 407
Влюбих се в обеците на Мегън. ❤️

# 408
https://people.com/royals/kate-middleton-prince-william-combat-cyberbullying/
Кейт и Уилям от днес.
Кейт пак в нюанс на синьото.
Вярно, че и на Кейт и на Меган им стои добре цвета,ама искам малко разнообразие.😂😂😂

# 409
  • До сърцето...
Пристигането на Симеон и Маргарита.

# 410
Аз лично мисля, че Мегън определено не е 1.71. Доста ниска идва в сравнение с всички останали по снимките.
Евче, кефиш ме как я изкарваш едва ли не преуспяла моделка Мегън. Simple Smile Simple Smile
Nature Sparkles Аз не я изкарвам преуспяла ,само споделям това
 което пишат за нея преди да срещне Хари..за мен беше  абсолютно непозната..
за първи път я видях  като гадже на Хари

нито съм и гледала филмите и сериалите
нито бях чувала за другите и занимания..но това не означава че е била никоя
защото аз  и много други не са чували за нея..

# 411
Ето за тази снимка мога да простя всичко на Даяна! Heart

Благодаря, Geia!
Нещото, заради което не може да се прости на Даяна е, че тази снимка в същност е колаж! Не е важно само да родиш децата, трябва да имаш сила на волята въпреки себе си да останеш до тях!

# 412
Айде, айде. Да намеквате, че Даяна не е добра майка, поради факта, че си е позволила да катастрофира и умре с мъж, който не е баща на децата й, просто не е честно.
Има безброй снимки и записи на Даяна с децата й, на които се вижда, че ги обожава и че е истинска майка-орлица.

# 413
 което пишат за нея преди да срещне Хари..за мен беше  абсолютно непозната..
То май много неща се изписаха, за да я направят "достойна" за Хари.
Може би и заради това много хора не я харесваха още от началото (както и аз). Някак ни заляха с инфо колко преуспяла актриса била (мацката просто беше участвала в не много известен сериал), моделка, активистка, уж нахакана млада модерна жена на 35, а тя започна да се държи като неуверена 20 годишна непорочна девойка, която се лепи за Хари при всеки удобен момент.
С нетърпение чакам малко да вдигне главата, да върви уверено и да се "отдели" от мъжа си.
Снимката, която показа - ето точно за тази разлика във височината говоря.

# 414
 което пишат за нея преди да срещне Хари..за мен беше  абсолютно непозната..

А защо пък да не е достойна, все се питам аз.
Колко неща се изписаха, за да я изкарат недостойна също. А всъщност, реално кралицата и семейството я намират достойна, обаче целокупният форумен народ - не. Ето сега например нещо ръста й не ви хареса.....Mask

Айде, айде. Да намеквате, че Даяна не е добра майка, поради факта, че си е позволила да катастрофира и умре с мъж, който не е баща на децата й, просто не е честно.
Има безброй снимки и записи на Даяна с децата й, на които се вижда, че ги обожава и че е истинска майка-орлица.

Абсолютно съм съгласна. Жената я катастрофираха и не виждам как е нейна вината за това.

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 13:51 от Анонимен

# 415
  • Sydney
Не съм чела, ще се връщам...

За семейните снимки - мн са готини, Луи май на Кейт прилича...

Кейт прекали с тва синьо, иначе последната синя е мн хубава, тази:

https://www.instagram.com/p/BqNO69DhkOE/?utm_source=ig_share_she … shid=iuah5jb971qo

Мн ми допада...

Мегън вече си й личи яко...

И една забавна снимка на Южени, харесва ми...

https://www.instagram.com/p/BqJ2-hyBrlS/?utm_source=ig_share_she … shid=2otzn00lxewt

# 416
  • До сърцето...
Нещото, заради което не може да се прости на Даяна е, че тази снимка в същност е колаж! Не е важно само да родиш децата, трябва да имаш сила на волята въпреки себе си да останеш до тях!

И какво като снимката е колаж? Rolling Eyes
А другите глупости даже няма да ги коментирам!

# 417
А зъщо пък да не е достойна, все се питам аз.
Колко неща се изписаха, за да я изкарат недостойна също. А всъщност, реално кралицата и семейството я намират достойна, обаче целокупният форумен народ - не. Ето сега например нещо ръста й не ви хареса.....Mask
Не мисля, че не е достойна. Просто на мен не ми допада образът, който виждам в медиите. Дори вече се чудя дали някой друг не я задължава да се държи така.
Искам една модерна жена с гордо вдигната глава (тогава може и да се доближи до тези 1.71см Joy), която не стои в сянката на мъжа си.

# 418
  • в сърцето на един мъж...
На всички снимки си личи, че Даяна е обожавала децата си. Може да не се е разбирала с мъжа си, да е била нещастна, да е имала проблеми и т.н., но децата й не са страдали от това. И двамата говорят за това, че са се чувствали страшно обичани и много им липсва това чувство. Даяна може да е била всякаква, но е била много отдадена майка.

# 419
Тя Мегън и на американците беше непознат, докато не се ожени за Хари. Моя приятелка американка каза, че там я знаели само като момиче на късмета, явно е работела в някакво предаване тип Сделка или не. Не били чували или гледали сериалите и филмите, докато не стана дукеса.

Общи условия

Активация на акаунт