Бъдещи десетокласници - 2019/2020

• 53 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • столицата
Стискаме палци.

# 91
Благодаря! Мина. Чакаме резултати.
Младежът ходи на фризьор след изпита. Хапна и сега спи.

# 92
Партенката за деветте отсъствия е коментирана още през септември в учителската тема. БНТ качиха такава новина, после бързичко я свалиха, но междувременно тя се мултиплицира из множество сайтове. Много учители и директори не черпят информация от официалните документи, а от медиите. Вероятно така е по-лесно.

# 93
  • Чикаго / София
Чиби дано добре се е справил Сашо на пробния изпит.

Дени беше 5 дни почивка покрай Деня на Благодарността и се отмързелува в къщи. И аз си бях 4 поредни дни в нас, добре ни се отразиха. Просто почивка, спане до късно време на спокойствие у дома.

От утре пак всеки по задачи. Нямам идея какво да й подарим за РД. Ще ходя да проверявам за шофьорски курсове, може това да й е подаръка, но ми се искаше и още нещо, а не знам какво. 

# 94
Ирка, благодаря!
Ако Дени иска да кара кола, сигурно ще й хареса шофьорски курс за подарък..

# 95
За "още нещо" - нещо за любимия спорт (дребно, дори просто сладурска раница или тениска, но тематично), океанариумите са ви далеко, но нямате ли нещо аналогично с животни наоколо за едно планирано посещение?  иииии, нашия универсален винаги добре приет подарък - слушалки Smiling Imp
При нас нищичко ново - вечер гейминг, сумти/бучи/ръмжи... или там каквото се води това дето уж е разговор, трисричен в най-добрия случай, когато е в настроение даже се заяжда със сестра си (иначе пълен игнор), вчера даже дийде да си говори с мен... да ме информира за текущото състояние на българския футбол Smiling Imp (много бях заинтересована, да знаете!), и за "гаднярката" по химия и за "тая" по биология... Смятам, че просто лееееекичко отдалеко ме подготвя за родителската среща Thinking

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 09:02 от peneva_a

# 96
Пенева, същото сумтене и ръмжене или игнор е и у нас. Хич не му се говори или обяснява вкъши. За контролно обикновено се казва само направих нещо.
Ирка, нашият иска суитшърт за Коледа.

# 97
  • Чикаго / София
Мерси за идеите. Ще видя какво да вземем. Все по-трудно ми ставас подаръците за нея, а и тя самата не знае какво иска. Виж сетсра й е друга работа- веднага може да изброи поне десет неща, които й трябват много спешно.

Днес канселираха училището - тук се развихри сериозна снежна буря, която доста ни позатрупа, та и двете ще откарат още един екстра ден ваканция. Аз обаче трябваше да се направя на смела и да се замъкна до работата, че нямаше как да отсътвам.

# 98
  • България, София
Чиби, дано младежът да се е представил добре в събота.

Моята госпожица е словоохотлива. Все разказва всякакви случки със съученици, с учители. Понякога, да си призная, слушам с половин ухо. Ужасна съм Flushed
В четвъртък пак съм на родителска среща. Този път с всички учители, че предната беше уж само с класната.

Ирка, дано скоро с нормализира обстановката при вас. Много ме плашат такива бури. Хич не обичам студ.

# 99
Велина, благодаря!
И аз никак не обичам студ , а за утре обещават и виелици за нашата част от страната, ох..
Искам си лятото!
Ирка, как е при вас?

# 100
  • Чикаго / София
Спря да вали сняг при нас, но пък стана много студено и сега всичко е замръзнало и заледено. Много рано ни почна зимата тази година.

Малката вчера паднала на пързалката /ходиха да се пързалят с шейни - да използват пълноценно снежния почивен ден/ и си ударила китката. Поду се, боли я. Ходихме до спешното да я снимат вчера, нищо й нямало - не била счупена, но днес е двойна, посиняла и я боли още повече, та пак ще ходим да видим дали нещо не са пропуснали вчера. По-добре да си бяха ходили на училище- аман.

Иначе купих на Дени подарък - една енциклопедия за кучета /ще ме умори с тези кучета тя- ама си я беше харесала още преди време/ и една от тези модерните напоследък раници с връзките.  На мен са ми много смешни и ми изглеждат супер неудобни, ама щом ги харесват, да си ги носят.  Друго не успях да се сетя.

velina много хубаво, че споделя наборката. И Дени споделя, аз обичам да слушам и се радвам, че малката пък е голяма потайница и с ченгел й вадя думите от устата.

# 101
Ирка, съчувствия ня Лъчи!
Пиши как е?

# 102
  • София
Дано не е сериозна контузията на ръчичката!
Тук, макар и дъждовно, времето е меко и дори топло за сезона.
От известно време насам подаръците у дома по всякакви поводи са билети за концерти или представления. Много ми се искаше да гледаме семейно шоуто на илюзионистите, но датите съвпадат с математическо състезание извън София, което тийнът няма да пожелае да пропусне.

Peneva, ако четеш, кажи, че 9 клас е най-натоварен! Simple Smile
Всъщност, поради гръбначно изкривяване, много ангажименти се стовариха (два пъти плуване, два пъти фитнес, три пъти лечебна физкултура), и времето наистина е кът. Той няма проблеми, интересно му е, но на мен ми се иска да не е чак толкова на юруш всичко.

# 103
  • България, София
Ирка, така си е. По - добре да си разказват охотно, отколкото все да са на разпит. Със сигурност и доста поспестяват, но без това не може. Но най - обичат и двечките госпожици да започнат да бърборят, когато вече е време да са по леглата или в друг неподходящ момент по врече на вечеря например. Опитвам се винаги да показвам интерес и отношение, макар понякога да не ми се слуша точно в момента, за да бъдат багоразположени винаги да споделят. А наборката ме информира не само за случки със съученици от  нейния клас, а и за деца от съседните Joy

Пожелавам бързо да минава ръката на Лъчи. Дано не е нещо сериозно въпреки отока.

# 104
...Peneva, ако четеш, кажи, че 9 клас е най-натоварен! Simple Smile
Всъщност, поради ..., и времето наистина е кът. Той няма проблеми, интересно му е, но на мен ми се иска да не е чак толкова на юруш всичко.
Казвам... ама то си зависи от детето Smirk Първо, за него след смяната на училището, още по-нанагормо му идва в началото, но явно свиква, щом му е интересно и не се оплаква. Като влязат в ритъм в 9ти клас, в десети им е някак по-лежерно, ноооо... пак си зависи от магарето какви и колко занимавки с клубове ще си накамари и колко перфектен иска да е. В 11ти клас малко се понапрягат (някои) заради сатовете на пролет. А в 12ти драмата е че кандидатстването е някъде към средата/края на първия срок, малко преди файнълите, но те като "гърмяни зайци" не ги отразяват като натоварване вече Smiling Imp  
Според мен и според декана на 9токласниците тогава, "прехода от 4 на 14 предмета" (сега бяха с повече в 8ми клас) за учениците е изключително труден, хем са деца, хем вече не... а и не са с един учител 2-3 часа и с друг още 2-3 часа (ESL), да им дава кураж и "потупва по главичката при нужда"... и по много предмети имат проекти със срокове, които да си гонят и да си учат текущите уроци. Оцеляват Hands V и после малко неща ги плашат Wink
Скрит текст:
Сега даже има "Ама как всичко може да е толкова забавено и направо "изоставащо"!?! То това темпо (баааавно) ме убива!" Хората искат да им е лесно в университета, нашия скучаел и му било тъпо Scream
Опитай да оптимизираш тренировките, фитнеса май малко в повече идва...

ПП: Ирка, дано на Лъчи да е някакво навяхване на ставата само! Калоян беше с по-отекъл и по-син пръст с навяхната става, спрямо на батко му двете счупени (в един ден беше, можех да сравнявам Rolling Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт