За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 29 430
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
И моята на 2-3 месеца имаше сълзички понякога.

# 331
Благодаря ви, не съм забелязала други симптоми, но в интернет дават широк диапазон и ми беше чудно.
Не че искам да плаче със сълзи, сигурно много ще ми се свие сърцето!

# 332
И моята дъщеря от към 2-ри месец плаче със сълзи, но съм чувала, че по принцип към 6 месец започват да плачат със сълзички...

Относно ваксината.. Нашия педиатър, при който ходим на частно ни беше казал, че преди всяка една ваксина трябва да вземам носен и гърлен секрет, за да съм сигурна, че е здрава, защото без значение коя ваксина се слага, всяка една от тях може да направи проблем, ако детето не е напълно здраво.. Но за съжаление много малко са майките, които го правят това нещо.. Аз го правя, защото не ми се рискува..

# 333
Ами аз вече ще знам и ще го правя, първо дете ми е и не съм знаела. Какво може да се случи? Ваксината беше преди 2 седмици, имаме в пкк завишена утайка и тромбоцити. Дали е заради ваксината?
И моята дъщеря от към 2-ри месец плаче със сълзи, но съм чувала, че по принцип към 6 месец започват да плачат със сълзички...

Относно ваксината.. Нашия педиатър, при който ходим на частно ни беше казал, че преди всяка една ваксина трябва да вземам носен и гърлен секрет, за да съм сигурна, че е здрава, защото без значение коя ваксина се слага, всяка една от тях може да направи проблем, ако детето не е напълно здраво.. Но за съжаление много малко са майките, които го правят това нещо.. Аз го правя, защото не ми се рискува..

# 334
Ами аз вече ще знам и ще го правя, първо дете ми е и не съм знаела. Какво може да се случи? Ваксината беше преди 2 седмици, имаме в пкк завишена утайка и тромбоцити. Дали е заради ваксината?

И на мен ми е първо.. Но виж за тези неща не знам дали може да окаже влияние.. Знам, че ако е болно детето могат да се получат усложнения, но за тези изследвания нямам никаква идея честно казано... Но иначе, ако е имало реакция от ваксината, тя се проявява до 48часа след поставянето.. След като не е имала температура и т.н.,значи я е приела добре..

# 335
  • София
И моето плаче със сълзи от втория месец, но рядко. Сега се появяват сълзи, когато е вече наистина много сърдит.

# 336
  • Варна
Това със сълзите и мен все ме озадачава. Синът ни е на 11 месеца, ако е пуснал 10 сълзи за целия си съзнателен живот, добре ще е. Основно плаче без сълзи. Все забравям да питам педиатърката.

# 337
Това със сълзите и мен все ме озадачава. Синът ни е на 11 месеца, ако е пуснал 10 сълзи за целия си съзнателен живот, добре ще е. Основно плаче без сълзи. Все забравям да питам педиатърката.
Дъщеря ми плаче без съзли, когато плаче от инат или просто, за да й се обърне внимание.. Само, ако има истински проблем и причина плаче със сълзи.. Така плачеше от коликите, когато я боли коремчето или когато я дразнят венците..

# 338
https://www.gerberchildrenswear.com
Някой купувал ли е дрешки от тук ? Виждам че са на много добри цени,но се дали качеството и материята са хубави .

# 339
Момичета някаде ще има ли черен петък в някой бебешки онлайн магазин за обувки да прохождане ?

# 340
И моята на 2 месеца и половина плаче със сълзи особено като е гладна

# 341
Седем навърши днес. По принцип е много лъчезарна и рядко реве, по-скоро мрънка, но разреве ли се, реве със сълзи...къде от яд, къде от безсилие да направи нещо и разбира се, като я боли.
Искам да й пусна пак урина,но не мога да намеря никъде такива пликчета специални. Майките от София, кажете коя  аптека ги зарежда. Субра и Медея нямат. Миналият път седях с чашка половин час между краката й докато пишне. Абсурд пълен 😂

# 342
Седем навърши днес. По принцип е много лъчезарна и рядко реве, по-скоро мрънка, но разреве ли се, реве със сълзи...къде от яд, къде от безсилие да направи нещо и разбира се, като я боли.
Искам да й пусна пак урина,но не мога да намеря никъде такива пликчета специални. Майките от София, кажете коя  аптека ги зарежда. Субра и Медея нямат. Миналият път седях с чашка половин час между краката й докато пишне. Абсурд пълен 😂
Не съм от София, но знам, че май са доста дефицитни тези торбички..

# 343
  • Г. О.
Здравейте. Предстои ни купуване на бебешка кошара и съм много объркана каква да избера. Дали да е дървена или сгъваема? Какъв матрак да взема към нея също? Моля ви, споделете вие какви сте взели за вашите слънчица, доволни ли сте. Надявам се да ми помогнете, просто не знам кого да попитам за съвет. Хубава вечер, мамчета.

# 344
Здравейте. Предстои ни купуване на бебешка кошара и съм много объркана каква да избера. Дали да е дървена или сгъваема? Какъв матрак да взема към нея също? Моля ви, споделете вие какви сте взели за вашите слънчица, доволни ли сте. Надявам се да ми помогнете, просто не знам кого да попитам за съвет. Хубава вечер, мамчета.

Не взимай сгаваема от личен опит ти казвам. Ние първо бяхме взели от нея, матракс е много тънак и след време почва да се угъва много неудобно изглежда зс бебето. По добре дървена с хубав матрак а и са много по стабилни

Общи условия

Активация на акаунт