За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 71

• 29 359
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Ох, ето затова съм щастлива, че на мен никой не ми се меси да ми казва кога ще я захраня, кат ще я захраня, до кога мисля да я кърмя.. Свекито може много да ме дразни с др неща около малката ама поне за това не ми сказва и съм доволна.. Имахме си разправии в началото, защото ме сравняваше с дъщеря си, ама тя как ги гледала и т.н.... И тогава ясно обявиха, че тя си е тя, аз съм си аз.. И ще я гледам както аз искам и приключихме темата.. После свекъра ми се опитваше да ми налага кога о как да излизам с малката, кога е студено за навън, как да я обличам.. И там се намесих, че аз и ММ сме тези, които ще решаваме.. И там приключихме с темата..

# 496
Малкият ми звучи прегракнал.
Къде мога да го заведа в неделя за адекватен преглед, а не само да го разкарвам по студа. За София питам
Страх ме е да не е от гърлото нещо и ако изчакам до утре на се влоши.

Мисля да стане поне 10ч и да звънна и на педиатърката.

# 497
  • София
Препоръчвам и на теб и на мамата, чието детенце има киста на главата, да посетите клиника България до Джъмбото. Частна е, но са мнооого добри. Работят 24/7 и когато моето дете има проблем, водя първо там

# 498
Нормално ли е прасците на Беба да са дъгички, а не изцяло прави?

# 499
В Исул и в Пирогов имат спешен кабинет, ама колко ще обърнат внимание...аз предпочитам Пирогов по принцип, там УНГто е отделено от другите кабинети в една друга част от сградата.

# 500
Педиатър в неделя има и в Токуда, СофияМед и болница Здравето.

# 501
Малкият ми звучи прегракнал.
Къде мога да го заведа в неделя за адекватен преглед, а не само да го разкарвам по студа. За София питам
Страх ме е да не е от гърлото нещо и ако изчакам до утре на се влоши.

Мисля да стане поне 10ч и да звънна и на педиатърката.
правителствена болница, в момента тече процедура за смяна на статута и на изцяло детска болница.

# 502
Тези които пуснаха онлайн поръчка от хиполенд на луд петък имате ли доставка?

# 503
  • Пловдив
Кокоска, аз да, още в петък си взех пратката.

# 504
Аз още чакам.

# 505
А моите дойдоха още в миналия понеделник.

# 506
На зълва ми поръчките дойдоха (бяха две), аз още чакам моята, но го от давам на това, че е по-обемно.. И може би ще го пратят като си заредят магазина в града..

# 507

И аз чакам още моята!

# 508
От няколко дена сме със бистри сополи и никакви други оплаквания давам витамин С и калциев глюконат по препоръка на педиатър. От време на време вдига и смъква температура без лекарства. Иначе яде и пие мляко но по малко. Ще я водя на преглед да видим какво е .Та какво е според вас зъби?

# 509
  • София
Нашата дойде в петък.

Общи условия

Активация на акаунт