Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
На каква възраст трябва да може бебето да стои по корем?
Какво може да причини сиво-зеленото изпражнение на бебето?
Какво да правя, ако бебето ми не иска да лежи по корем?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
На каква възраст трябва да може бебето да стои по корем?
-
Какво може да причини сиво-зеленото изпражнение на бебето?
-
Какво да правя, ако бебето ми не иска да лежи по корем?
-
Как да предпазя бебето от наранявания в кошарата?
-
Какво да правя, ако бебето ми не иска да яде?
Някои се изправят на 6 месеца, дават го до 5 месец. Но си беше безценно за мен като удобство и емоция(спеше си в негово легло, но всъщност плътно до мен без решетка). После се убих да се чудя между преносимо и дървено, вечният спор. Ние си купихме скрин за повиване на Икеа с всички аксесоари като кошчета и т.н., обожавам си го, та само легло търсихме. Взехме на Икеа дървено 120/60 с махаща се предна решетка(исках 140/70 на Dibo, което става на легло след 5 години мисля беше, но нямаме място се оказа и се чака 1 месец за изработка) и матрак на Magniflex, много съм доволна, в комбинация с обиколника на Икеа, комфортът на детето е пълен. Походихме малко по хотели, поспа доста в преносими легла, не е за нашето дете това. Първо е много подвижно, то се мръдне, леглото се разлюлее. После има мрежа и няма как да го държа за ръка, а синът ни само така заспиваше. А през решетките на дървеното си мушкам ръката и на височина долното ниво е много удобно спрямо спалнята, плътно до нея е, че нямаме много и място. Отделно тези по хотелите нямаха видимост около лицето на детето, не беше мрежа, пълна тъпотия, не знам масово ли са така. Та аз съм твърдо за дървено, а и съм Икеа фен, леки са, лесно се местят за чистене, заоблени и нямат остри ръбове, помислено е за удобството, типично за Икеа. Не работя там и не ми плащат за реклама, уви.