Аз въобще не виждам Зю по този начин, но уважавам вашето виждане. Затова просто изразявам моето , но без да искам да го натрапвам на някой друг.

Ние много лесно можем да казваме той / тя трябваше да постъпи по този начин, трябваше да каже или да направи това или онова. Но това е така , защото сме извън ситуацията и имаме по- ясен поглед върху случващото се. Но героите “вътре” в Чукурова нямат тази яснота , е някои от тях я имат,де. 😀
Още от първи епизод Зю и Йълмаз бяха в стресово състояние - убийството,бягството,гладът,умората, лъжата , че са брат и сестра,съмнението в тях, криенето от полицията,отделно Гафур и Сание, залавянето на Йълмаз... Зю беше наистина в стресово състояние, както и Йълмаз. Аз не виждам как може да мисли трезво и да взима правилни решения ,предвид безнадеждната ситуация , в която е. Довери се на Хюнкяр , защото е млада и наивна. Много често разбираш , че не си постъпил правилно , едва след като дадената ситуация вече е минала и сякаш проглеждаш.

Та исках да кажа , че я разбирам и за тези нейни действия не мога да я вина. Но можеше да се държи по- добре с Демир, за да получи това, което иска. Тя почна дадена игра , но доста се пресили и не беше добра актриса, както и да е.
След последната си постъпка не се промени коренното ми виждане за нея, честно казано. Мислеше за нея и за детето си, все пак не трябваше да взима чак толкова, де...
Това е моето мнение, благодарна съм и за вашите. 💐💐💐