🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
новый герой в сериале «Великолепная двойка»👇

▪ К актерскому составу сериала «Великолепная двойка» присоединился актер - Альп Илкман.🌟Пока не известно кого сыграет актер. Есть идеи?

дани  Turn-l,най   различни   новини се появяват - за спиране ,сменяне на деня,   сега пък нов артист
него за какво ли ще го вземат , да не се яви конкурент на баджо  за   вниманието на   нюла ?

# 106
Те само хубавци събират в Тандема, бе. И злодеят го избрали излъскан, чаровен - г-н Демирай. Този новичкият няма да има време да ни каже дори защо е в сериала.  Grinning

Една снимка и туит в Туитър ми напомниха какво ме тормози цялата минала серия. Нашите герои не са се къпали от няколко дни. Последната им баня беше в затвора.  Grinning

# 107
  ха ха дани  Joy не  е важно миенето по важно е триенето - баджо си има приспособление хавлиика си е на него
 и на мен ми е симпатичен демир , и новичкия не е зле  - ако сколаса да стартира  преди проекта да го удари секира , / е  само ако им ударят по едно бръснене , за мой взгляд ще е по добре /  -
 само 4и4ко  намък  приемах  с брада / не знам как ама е факт     newsm78

лека вечер

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 22:27 от kmaroo

# 108
 #NEW

📌 Озет к 4 серии

У Мерта и МКДж нет другого выхода как поймать Селиха и заставить его говорить.
Демирай,который боится того,что может сказать Селих, вынужден столкнуться лицом к лицу с Барджой и МКДж.
Демирай не остановится ради своих целей ни перед кем.
Мерт и МКДж,хорошо проводят время со своими семьями,после трудных моментов!

Новое от Зафера (Юксель)
ако не беше надписа на руски нямаше да го позная  мислех 4е е нов персонаж/

Ибрагим со своими  тетей. Уже елку поставили

# 109
Дданни, изгледах "Черно бяла любов" и съм буквално пленена от този филм! То нямаше сцена, която да не те държи в напрежение! Скоро май няма да гледам друг сериал, ще ме държи дълго тази история!
Сега ми се струва, че "Вликолепния тандем" бледнее, та ще ме почака да се настроя Simple Smile)
п.п. Попаднах на друг филм или сериал ... "Реакция", военен ... заслужава ли си?

# 110
Привет! Hug

Дданни, изгледах "Черно бяла любов" и съм буквално пленена от този филм! То нямаше сцена, която да не те държи в напрежение! Скоро май няма да гледам друг сериал, ще ме държи дълго тази история!
Сега ми се струва, че "Вликолепния тандем" бледнее, та ще ме почака да се настроя Simple Smile)
п.п. Попаднах на друг филм или сериал ... "Реакция", военен ... заслужава ли си?
Grinning Ние от май месец, когато свърши ЧБЛ, имахме време да се посъвземем и да се настроим за нов сериал, затова аз съм готова за Великолепните. Но цяло лято нямах интерес към нищо. И сега обаче ми трепва сърцето като гледам сцени от сериала. А аз гледам такива много често.  Grinning

Не съм гледала Реакция, само 11 или 13 епизода е сериалът. Има превод на бг на първите три серии, после е само на руски. Дано някой има мнение и да каже струва ли си.

Аз си направих един маратон със сериала на Бирдже и ме увлече и мен. Чак ме е яд, че почти изгледах излъчените серии и сега ще трябва да чакам и за него всяка седмица. Бирдже се справя отлично с ролята. На места има малко повече мимика и гримасничене отколкото аз харесвам, но като цяло точно така неадекватно и някак си грубовато трябва да се държи жена, влязла в затвора като момиче, лежала 18 години и излязла като жена. Някак безполово се държи. Симпатични са ми всички други образи също.

# 111
Бирдже изигра Аслъ, нали...? Кой е сериалът, за които говориш?

# 112
Бирдже изигра Аслъ, нали...? Кой е сериалът, за които говориш?
Да, Бирдже изигра Аслъ. "Не плачи, майко" е новият сериал на Бирдже. Гледам го тук на руски и аз като Луиза - http://turkishtv.ru/turkey-serials/965-tureckiy-serial-ne-plach- … sskom-yazyke.html

# 113
 wavey

NEW/С чичо си.

# 114
Здравейте момичета,
Дидка, ДДанни, радвам се, че новият филм на Бирдже ви е харесал. Следя си го с удоволствие.
А днес съм настроена носталгично и затова ви изпращам тази тази прекрасна песен.

Хубава вечер!

# 115

брех ,какви хубави снимки са сложили рускините на рапонеско

# 116
добро утро
 мерси на екипа от любими сериали за превода

Великолепният тандем - еп. 3 bg
Тук: 👉 https://cloud.mail.ru/public/Cezk/6wJpFPFhp
Тук: 👉 https://mega.nz/#!eBARRaJR!3Up1JE5LuOFl5v9Lgs..
Както и в Дата-бг.нет.

дани
Скрит текст:
прощавай 4е пак аз сложих линка / ще гледам довечера ако не възникне отново някоя емоция

# 117
Привет, девойки!  Hug

Кмаро, благодаря за линковете за превода. Аз не държа правата над тях, винаги ги слагай!  Grinning Heart Eyes

Луиза, любима песен за поздрав. Благодаря! Hug

И аз ще ви поздравя с песента от сериала на Бирдже "Не плачи, майко".

https://www.youtube.com/watch?v=TQusztYzvbQ

Днес е денят на Великолепните. Уви, и денят на новия сериал на Къванч "Сблъсък". И на Чукурова (моя избор за онлайн гледане). Жалко, че чакани и обичани продукции от много фенове и зрители трябва да се борят помежду си и да оцеляват в такава среда.  Crossing Arms

И още веднъж този хубавец:

Хубав ден!  Hug

# 118
 дани  Heart Eyesприятно гледане  онлайн ,

на  вт им е доста забавно  ,

интересен  ми е демирай ''затворник'' на обсебения  от злост живот 
жал ми беше за ягмур съсипа се на  рожд  ден

# 119
Кмаро, благодаря, ама четвъртък вечер е за Чукурова. Много обичам Ибрахим, но драмите по са ми на сърце. С Великолепните ще се смея утре.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт