🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 631
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Още снимки с Деметка Heartpulse

# 556
Добро утро Hug
Благодаря на всички за интересните коментари и снимки Flowers Hibiscus
Airra за преведа на  казаното отсценаристката Flowers Hibiscus

Браво на сценаристите! В сериала има от всичко, наблягат на проблеми, които са типични за Турция.
Бащата на Зейнеп изгори тетрадките и моливите на Зейнеп, забрани и да учи.
Откъде тръгна Зейнеп и докъде стигна!
Колко много момичета в Турция нямат този късмет да ходят на училище...
Уреден брак от родителите.
Много реалистични семейни и човешки взаимоотношения, без много излишни образи и разтягания на сценария...
Много съм доволна и от финала на сезона.
Остават въпросите- какво ще стане с Нермин, тя сама подписа документи, без да прочете, че това е измама.
Помислих, че ще изгуби само фирмата, а те описваха и вещите в дома й.
Но все пак има коз в ръцете си- все още не са разведени.
Майката на Мехди къде изчезна, не разбрах. Може би с превода ще стане ясно.
На Демет и драматичните роли и се отдават, браво! Накрая беше толкова убедителна, когато държа реч, че плаках дори без да разбирам езика... е, все пак знаем за какво става дума Simple Smile
С Ибо си паснаха много , усеща се взаимодействието между тях, много реалистично пресъздават химията и чувствата на героите си.
Тази любов неминуемо ще има препятствия. да се надяваме, че и финалът на сериала ще е хубав Simple Smile
Писах общо за сериала, когато излезе превода, ще коментирам и серията Simple Smile

# 557
Наистина много хубава серия и ни остави с положителна нотка за лятото.

Майката на Мехди вдигна кръвно и като намерила квартира на Бенал, която Мюжгян подготвила за живеене, си е легнала, та затова не я видяхме - това разбрах аз. Явно актрисата не е могла да участва в заснемането на серията.

Всичките сюжетни линии са много интересни. Чакам да видя и с Емине какво ще се случи. А бебето сигурно си е на Мехди, защото Бенал се е крила и бягала от насилника си мъж, който й каза, че няма да я остави да бъде на друг.

Ами ще почакаме има-няма два месеца, като силно са надявам наесен да няма нищо, което да попречи на нормалното продължение.

Иначе за ПБН, имаше, имаше! Дискретна, по турски, само те си я видяха! Grinning Но пък видяхме друго изкуство - целувките по чело, усъвършенствани докрай!

Любовта и гордостта в очите му! Има лека бащинска нотка в него, желание да я закриля, да й помага, да я вижда да успява.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 07:14 от Дданни

# 558
Момичета, радвам се, че серията ви е харесала, което ме прави спокойна в чакането на превода.
Довечера се надявам на рускините, после ще си го гледам и на бг.
Разбирам, че няма кофти финал, което е изненада, но хубава.
Като го изгледам ще си кажа и аз мнението, че така споделено ми е по- леко на душата.
Хубав ден и отивам да дебна за превод! 😀

# 559
https://kinoturkey.ru/smotret-onlayn/6121-sudbonosnyy-dom-moy-dom-12-seriya.html
добър ден , мерси за споделеното  
копирам линка от викито - благодаря за руския превод. и аз не гледах директно , от постовете ви разбирам ,че с.ц. не са оставили  покрусени  любящата  фамилия.

и другото обожаващо се семейство

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 10:06 от kmaroo

# 560
Kmaroo, благодаря ти за превода. ❤️❤️❤️
Нямам търпение да се освободя и да гледам.

# 561
Хареса ми вчерашният епизод. Имаше от всичко по малко - смях (Султан и Нух), сълзи (Емине, речта на Зейнеп!, Нермин накрая), любов (ЗейМех), предателство (Екрем), т.н., но най-вече - страхотна игра от всички актьори Hands Clap Поставиха се интересни житейски въпроси. Изпратиха се елегантно доста светски послания, което в Турция очевидно е крайно необходимо (визирам последният случай с побоя над Дениз Болутсуз, за която вчера Демет се застъпи остро в социалните мрежи). На този фон страхотни Мехди и Зейнеп - открити един с друг, внимателни, разбиращи, обичащи се Heart Много хубави образи им изградиха!

Останаха и доста отворени въпроси за следващия сезон. Как ще я правят Бенал? Какво ще стане с Нермин? Емине и Фарук? Сестрите на Мехди... Прочетох един много интересен коментар, че може да се появи и сестрата на Зейнеп по-нататък. Ще бъде много интересно сравнението между двете заради различния начин на живот, който са имали по стечение на обстоятелствата. Предполагам и че Зейнеп вече като дипломиран адвокат ще опита да помогне на Нермин да си върне фирмата...

С две думи - браво на екипа! Въпреки голямата пауза и някои дребни грешки във фактологията, ни предложиха чудесна серия Sunglasses

# 562
пепелче , мерси но няма за какво ,
Скрит текст:
аз съм само ползвателка на готов чужд труд

аз също  си чакам времето за наслаждение с героите

и сладка  разхлада за всички

# 563
Хареса ми вчерашният епизод. Имаше от всичко по малко - смях (Султан и Нух), сълзи (Емине, речта на Зейнеп!, Нермин накрая), любов (ЗейМех), предателство (Екрем), т.н., но най-вече - страхотна игра от всички актьори Hands Clap Поставиха се интересни житейски въпроси. Изпратиха се елегантно доста светски послания, което в Турция очевидно е крайно необходимо (визирам последният случай с побоя над Дениз Болутсуз, за която вчера Демет се застъпи остро в социалните мрежи). На този фон страхотни Мехди и Зейнеп - открити един с друг, внимателни, разбиращи, обичащи се Heart Много хубави образи им изградиха!

Останаха и доста отворени въпроси за следващия сезон. Как ще я правят Бенал? Какво ще стане с Нермин? Емине и Фарук? Сестрите на Мехди... Прочетох един много интересен коментар, че може да се появи и сестрата на Зейнеп по-нататък. Ще бъде много интересно сравнението между двете заради различния начин на живот, който са имали по стечение на обстоятелствата. Предполагам и че Зейнеп вече като дипломиран адвокат ще опита да помогне на Нермин да си върне фирмата...

С две думи - браво на екипа! Въпреки голямата пауза и някои дребни грешки във фактологията, ни предложиха чудесна серия Sunglasses
Какъв е накратко случая с побоя над Дениз Болутсуз и какво е писала Демет?

# 564
Какъв е накратко случая с побоя над Дениз Болутсуз и какво е писала Демет?
Доколкото разбрах, вчера самата Дениз е събрала смелост да съобщи публично, че гаджето ѝ Озан Гювен е упражнил физическо и психическо насилие над нея на 13 юни. Държал я е заключена, за да не избяга... Вече се е обърнала към съда...  А Демет написа 2 поста, в които осъжда остро насилието над жените и че като приятели на Дениз се опитват да я подкрепят в тази ситуация, но ужасът в очите ѝ от преживяното, както и мъката на семейството ѝ няма как да се изтрият. На турски е написано много силно.
Скрит текст:

# 565
прекрасно изиграна сцена
за съжаление в реала въпросния ""мъж"' не е като мехди ,да докосва нежно  жената до себе си , да и говори с благ  глас ,да се взира в очите и толкова мило и тя да се чувства обичана , закриляна ,уверена в обичта им.

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 14:45 от kmaroo

# 566
Всичко ми хареса в серията с изключение на пристигането в хотела в Сапанджа, когато Мехди слезе от буса и мислех, че ще им подава ръка да слизат, но не...

# 567
Привет девойки!

Вчера играха като зверове и двамата.. Аз ще изчакам бг. суб. и тогава, ще се насладя, спокойно, като "бял човек" на силната игра : ))

# 568
Нашето момиче, щото вече си го припознаваме Деметчето, е пуснало няколко туита в Туитър, с които благодари на феновете, на колегите. Ще сложа само този, в който говори за Ибо. Много хубаво си паснаха и извън ролите, харесва ми колегиалното отношение.

Текстът: Демет към Ибрахим Челиккол:
Научи ме на прекрасни неща, за мен е голям шанс да играя с теб. Радвам се, че те има, майстор Мехди.

И днес съм под въздействието на снощното им превъплъщение - на смутената им любов. Тя - защото не знае как той ще реагира за миналото й, той - защото не може да повярва на сполетялото го щастие тя да остане с него въпреки бебето и Бенал!

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 19:45 от Дданни

# 569
грозде , похвално  за търпението ти  аз се мъча с руския превод на час по лъжичка ,че и по- малко ,сега съм до уговарянето  на нермин  да заминат на курорт -как  мехди без думи се разбра със зизка - и това намигване...
 само  дето скицата е с опустошена душа ,емине  се държа като с  враг  със собствената си  майка , да и беше споделила  за фарук- тя щеше да се кара ,сърди , но така да избяга
дани Flowers Palm Tree

Общи условия

Активация на акаунт