🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 598
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
катя , ами може да бъде  и за предупреждение  към  натрапниците / обожателите / на зиза

# 646
А може и да заформят тандем Зейнеп авукат и Мехди-Хорейшо от Балат Wink

# 647
А може и да заформят тандем Зейнеп авукат и Мехди-Хорейшо от Балат Wink
Satisfied Laughing Laughing

# 648
Момичета, подготвям новата тема за Ибо и искам да се допитам за мнението ви за заглавие. Предлагам моето виждане, но ще се радвам да чуя и вашето мнение. Заглавието се е променяло с годините, хората, които са правили темите за него и миналите му сериали, не пишат в момента, за съжаление. А ако има желаещ да направи нова тема, нямам нищо против. Очаквам вашето мнение.

Моето предложение:
Темата на Ибо 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №67

# 649
Цитат
Моето предложение:
Темата на Ибо 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №67

Супер! На мен ми харесва Simple Smile

# 650
И на мен ми харесва. Кратко, съдържателно и актуално. Дани - дерзай, все пак темите не са с авторски права, вкусовете и предпочитанията се менят, на предишните създатели и пишещи в темата новите проекти на харесвани актьори може да не са симпатични по много причини.
Аз не пиша често, но следя коментарите и вярвам другите като мен са благодарни за труда на продължителните на темата.

# 651
Дани, каквото и да направиш, аз ще  съм благодарна, че поддържаш темата.
Важно е да има разбирателство и настроение под каквото и да е заглавие. 😀

# 652
привет с   цветни ,летни фотоси .

сладури

дани ,както казваше бат ферхат - няма проблем .
трудът който ще положиш с желание / сигурно/  ще е за теб , за мен удоволствието-предполагам и за съфорумките

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 22:42 от kmaroo

# 653
Благодаря, мили момичета, за мненията ви за заглавие на темата! И за всичко споделено. Много хубави снимки.

Да идва есента, че ми домъчня вече. А на снимката на Ибо до Михре чак ми се стори, че държи броеница в ръката, хаха, дотолкова се е слял с образа си за мен. Погледнах внимателно, ама само пръстите свити, броеницата не е между тях.Grinning

Хубав ден на всички! Kissing Heart

# 654
хубаво утро,
ха ха дани ,  и.ч  брилянтно приобщава към  ролите си и всички аксесоари , който ползва .
и в реала гледам -   не е с изрязани дрехи, но оранжевите панталонки са с копчета ...Nerd - пепелче

# 655
  • На зелено
Ддани, страхотно ще изглежда! Аз ти благодаря за това, че поддържаш темата и че отделяш време, както и влагаш желание да направиш новата Heart
След като никой от старите не пише, няма какво да се коментира. Логична е да сложиш и на Демет името в заглавието, защото тя е един от ГГ.

# 656
От мен малко колажи на Деспина, ако Дани Hug си хареса за новата тема!

изт: https://www.instagram.com/despina_deina/

......................

Демет, ново

# 657
Айре, страхотни са колажите. Все разкошните им погледи. Последният със сигурност си го заплювам за темата. И снимката с филмографията, която Лилимчето качи, също ще бъде част от темата.

Рови Hug

# 658
дани ,а нас ще ни вземеш ли  а Sunglasses  ха ха

разбра се съвсем не си длъжна да откликваш на желанията ми  , / не знам как се структурира тема /
/  евентуално за архива /
в скрит текст,  да не ви е досадно, а и са от минали проекти

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

моля , прощавайте за въпроса , ще можете ли да ми кажете двата фотоса от кой сериал са
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 21:30 от kmaroo

# 659
Кмару, дали не са от Ифет.
Това е единственият му герой, когото не харесах и не догледах сериала.

Общи условия

Активация на акаунт