🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Hug

Госпожа адвокатката ще я гледаме в нов стил на обличане вече Simple Smile

# 631
мехди е много сърдит
но и.ч. е дал старт на  "разсъбличането""  започнал е да  сваля от себе си -- за сега, само косата ....

# 632
  • На зелено
И аз въобще не си представям Мехди гол до кръста, да се разхожда около басейна. Това въобще не се връзва с концепцияна на филма и показаните до момента кадри. Другите около басейни бяха с парео, халати, шапки и т.н. Само младите момичета ги показаха по-отблизо и до кръста. Така че на въпросната Бирсен, колко да е актуално инфото - не знам. Но добре че отреагираха веднага и то по много закачлив начин. Вече отдавна максимата "накажи глупака с мълчание" не е в сила, поне според мен, не и за времената, в които живеем.

# 633
На тази снимка се вижда и част от снимачният екип Simple Smile

# 634
Адвокат Зейнеп има нов професионален имидж, а майстор Мехди с тази прическа и мустаци задълбочава излъчването си на майстор от крайните квартали. По тази линия очаквам интересно развитие на сюжета. Работата на Зейнеп ще я отведе в различни среди, майстор Мехди обича простотата и непринудеността на своята среда. Ще има ли някакъв конфликт на интереси между "белите и сините якички" в семейството, да си послужа със западна метафора - (В западните държави служителите, които не полагат физически труд, на жаргон се наричат „бели якички“ (на английски: white collars), а тези, които извършват физическа работа - „сини якички“ (на английски: blue collars)

# 635
дани ,дано не е окажеш права , не желая / не че някой ще ме пита /   мехди да бъде разкъсван от новопоявили се  социални различия между него и зиза , -/ кройката на  бялото и  сако  ми харесва / те току що  плахо намериха път към любовта си , много деликатно и елегантно изразиха чувствата си , и да ги връхлетят още     препятствия

# 636
И.... ето го  Ибо / или Мехди Simple Smile в басейна Joy

Фото от Ибрагима🤗💙🧿
Этот бассейн вверх ногами подошел мне

Този басейн с главата надолу стигна до мен Joy

И двете приятелки Simple Smile

# 637
лили Simple Smile довърши човека започнатото разсъбличане - госпожата / бисрен  ли беше , дори не си заслужава да и помня името /  да е доволна Smiley

# 638
лили Simple Smile довърши човека започнатото разсъбличане - госпожата / бисрен  ли беше , дори не си заслужава да и помня името /  да е доволна Smiley

Няма да е доволна, защото е заснет отдалеч, ще трябва да го разглежда като Шерлок Холмс- с лупа  Joy

# 639
ха ха лили мерси  , няма страшно   ще я отредим жената , ще и поръчаме телескоп .

да прибавя  смехораната и къдрушка / така и казвам / , третата е ""завоалирана" / не знам коя е /

# 640
Hug

Госпожа адвокатката ще я гледаме в нов стил на обличане вече Simple Smile

В този бицепс, опънал ръкава на ризата има 1000 пъти повече сексапил, отколкото в който и да е потник с мускули /поне за мен/. Създава усещане за ексклузивна красота, достъпна само за избрани. Предполага интелигентност и въображение в гледащия. Примамва, без да се натрапва.
Разбира се общия стил на проекта е различен, внушенията и зрителския таргет са различни. И добре, че е така за да има за всекиго по нещо за гледане.

# 641
  • На зелено
Точно това си помислих и аз с последната снимка на Ибрахим, не тази от басейна Stuck Out Tongue Winking Eye, а където е с ризата. Показва стегнато тяло, което дори и под ризата много ясно се вижда. Смятам, че в новият сезон ще подчертаят това чрез промяна на стила му. Съпругата му ще бъде адвокат, ще имат партита, той няма да ходе с широките дънки и голямото! му кожено яке.

# 642
Аа, не, якето не го давам.
Направо е трепач, има някакъв сексапил в копчетата. 😀 🤣 🤣 🤣

# 643
Аа, не, якето не го давам.
Направо е трепач, има някакъв сексапил в копчетата. 😀 🤣 🤣 🤣
ха ха пепелче , то си му е запазена марка , как ще се разделя с него.Thinking

# 644
Аууу, много криминален вид са му докарали на Мехди с тази прическа Heart Повече може да мине за клиент на г-жа адвокатката, отколкото за нейн съпруг Wink

Общи условия

Активация на акаунт