🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 605
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
роуви ,в силната бързина попрехвърлиха"' малко това онова"' , ама хайде това да му е кусура , нермин  не гледа вече от високо , прие  нрава на квартала  а и трябваше спокойствие за  пбн да осигури Smile
за 2 сезон не знам , може и да е писано в темата , но такива факти не помня

# 616
Някой попадал ли е на инфо кога трябва да започне сезон 2?
На есен - нищо конкретно не са казали. Вероятно септември-октомври. Зависи какви ще са плановете на TV8, ситуацията с COVID-19 и конкурентните продукции. Ще се разчуе, когато наближи времето Wink

# 617
Manique, добре дошла сред нас. И веднага моля да разшифроваш как да те наричаме - Маник, Манике или нещо, което не ми хрумва дори. Не ми се сменя на латиница, за да изпиша името. Дай българското звучене! Grinning

Добре заварила Smile Маник съм, благодаря.

# 618
Привет Hug

Новина за Ибо ...

По информации Бирсен Алтунташ на съемках сериала «Судьбоносный дом» (команда продолжает съемки, чтобы подстраховаться от второй волны карантина) возникли проблемы с Ибрагимом Челикколом. У актёра сложились напряженные отношения со съемочной группой. По этой причине Ибрагим совсем не хотел идти на съемки. Сегодня же он пришёл на съемки в 9.00 и просидел в гримерке до 14.00, его с трудом уговорили выйти. Также ходят слухи, что в финале сезона Ибрагим отказывался играть в сцене с бассейном. Он не хотел сниматься без верха.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

https://vk.com/feed?z=photo-28597347_457377989%2Falbum-28597347_00%2Frev

# 619
И аз се шашнах от тия писания на Бирсен/при нея почти няма измишлъотини/.....

но Демет преди малко сложи тия снимка в ИГ
"Къде си Ибооо?"

и от него
"Тук съм"

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 16:49 от Airra

# 620
Ама че новини! Почти като от турски сериал! Grinning Ибо да откаже да се снима гол до кръста - че той изобщо няма монашески характер. Но пък от друга страна, наистина не се цопнаха в басейна, разхождаха се по алеята. Нищо, ще разберем някога какво се крие зад тези писаници! Но много фино се включиха и двамата, за да "опровергаят" каквото има да се опровергава. Сладури!

# 621
добър вечер
да новината не е приятна , но според мен е клюка ,а тя се помни ,ако е нещо добро се забравя . и. ч.  е професионалист , едва ли би си позволил такова  лвеконравно поведение ,дори и да не изявява желание за работа най вероятно знае , че може да понесе санкции , които примерно  да не го притесняват , не би си рискувал имиджа .
ха ха дани , ибрахим монаха . и басейна си беше "запазен"'за атракцията султан ,къде място за двама влюбени там Kissing.
a в темата се дразнехте от дългите ръкави  на мехди , а то каква била причината Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 21:36 от kmaroo

# 622
Изобщо не вярвам в писаниците на Бирсен. Представете си татуировките на Ибо как биха се вързали с образа на Мехди. Много ясно, че няма да го разсъбличат на басейна, та те даже след първата брачна нощ със Зейнеп го бяха издокарали с пижама с дълъг ръкав (според мен по същата причина - за да не се видят татуировките на Ибо).

Освен това, ГГ бяха на меден месец и нямаше нищо по-естествено от това да останат поне за малко настрани от тълпата. Логика в тезата ѝ - нула.

Относно стоенете в караваната... голям мъж ще седи 5 ч. заключен и ще кара екипът да го чака?! Дори не мога да си го представя. Много елегантно ѝ отговориха - браво на Демет и Ибо! Личи си, че са добър тандем и зад камерата Heart

# 623
катя ,добре си я "подредила" въпросната бисрен , но поне ни пораздвижи темата ,че беше "излязла в лятна ваканция""

# 624
Цитат
Но много фино се включиха и двамата, за да "опровергаят" каквото има да се опровергава. Сладури!

Hands Clap Gift Heart

# 625
Не я следя въпросната госпожа. Всички твърдят, че информацията ѝ била достоверна в повечето случаи, но само преди 2 месца писа, че Демет се загаджила с Керем Бюрсин, защото в едно включване на живо по инстаграм той пиел от чаша с буквата "Д" и това било един вид "оповестяване" на връзката им.

# 626
Бирсен е голяма злобарка като не харесва някой актьор.

Не виждам как голият Ибо се вписва в образа на Мехди.
Това да не е летен сериал, че да ми се разхожда по мускули като Джан Яман.

# 627
ми сигурно  е  хванало яд , че не е плакнала око с ибрахим , та е решила да му го върне Smiley

# 628
добра сутрин

който не иска да работи , е  ползван като удобна  възглавничка Yum

# 629
ми сигурно  е  хванало яд , че не е плакнала око с ибрахим , та е решила да му го върне Smiley
Не виждам как голият Ибо се вписва в образа на Мехди.
Това да не е летен сериал, че да ми се разхожда по мускули като Джан Яман.

Хаха, Джан Яман не ѝ ли стига на Бирсен! Изказа се възхитено за един от фраговете към 3 епизод. А голичък до кръста Джан Яман има в изобилие в "Г-н Грешен". Но и аз не бих отказала гол до кръста Ибо, но на този етап голотата е неудачна. Зейнеп облечена в къси дрешки се държи притеснено, че да се разхвърля край басейна по бански. А Мехди се чувства сигурно толкова неловко в скъпарския хотел, че едва ли ще облече плувки и ще се изтяга до басейна. Абсолютно правилно ги пратиха на разходка из парка! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт