🤙🏻 Ибрахим Челиккол - "Великолепният тандем" и преди това - №66

• 77 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
мерси пепелче , не съм  го пускала този сериал

ибрахим го видях първо в чбл , после  тандема , наскоро гледах г .възел и милост

# 661
Сега се сетих и за още един негов сериал, в който много ми харесваше  - Черни планини.
Не е много серии и е интересен.

# 662
благодаря ти отново  , ще ги потърся - при възможност , дано имат  превод

# 663
Даваха го по някоя от нашите тв, така че може да го има с дублаж.

# 664
Ибо с част от екипа на ДЕК Movie Camera

Ама много криминален ми изглежда наистина. Какво ще го прави адвокат Зейнеп такъв Kissing

# 665
скрито застрашителен  ,ама открито секси Heart Eyes та за адвокат з.  не знам , ама съпругата  з...няма да скучае

# 666
Имаш право, kmaroo Hands Plus1 Съдейки по усмивката на сутринта - няма да скучаят Wink

# 667
Имаш право, kmaroo Hands Plus1 Съдейки по усмивката на сутринта - няма да скучаят Wink

Чудя се  жена му на ИЧ как ли издържа да гледа кадри като втория навсякъде из мрежата.

# 668
Сигурно хич не е лесно даже и да си най-неревнивият човек на света. 😀
Всичко зависи от Ибо за спокойствието на Михре, а той дава вид на щастлив и загрижен съпруг и баща. 😀 .
Поне засега. 😀

# 669
Е, не е като да не е знаела Михрето за кого се жени и какво изисква професията му. То този въпрос стои пред всички "половинки". В Турция манталитетът е по-различен от нашия и там ревността винаги ще се приема като нещо положително, само че ако половинките се мръщят на подобни сцени, дали се мръщят и на парите, които актьорите изкарват благодарение на тях?

# 670
да се сърдят на хонорарите , ако пък ги  и репетира и.ч.  сцените със съпругата си Laughing едва ли
както казва и пепелчето важно  е уважението ,доверието  ,любовта помежду им.

# 671
Привет Hug

Благодаря за всичко споделено Purple Heart

Аз съм във ваканция, с намалени часове интернет Simple Smile

kmaroo, между сериалите с Ибо, горещо препоръчвам да гледаш този филм, ако не си го гледала Hands V

# 672
лили мерси , ще го включа в списъка за гледане

релакс за всички в темата

# 673
Нова снимка от Демет Heart Eyes

# 674
охо лили пратила си ни усмихнат мехди , мерси - най сетне не е като пандизчия - сори
 зизка , и тя грее до него,

Общи условия

Активация на акаунт