Звездни компромати - 386

• 77 051
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Как ще няма корем?! Като бременна в 6-ти месец изглежда.

# 346
Благодаря ти, Ева!! Ето това е- да си имаш тумбаче и да не ти пука. Слагаш усмивката и даваш напред!!

# 347
Можеше по-удачна рокля да избере,ужасно и стои.Чаровна и красива е ,но не е във форма за такава рокля.

# 348
Нелепо изглежда с тази рокля. Като имаш корем го прикриваш колкото може, а не го пъчиш в рокля наденица.

# 349
Благодаря ти, Ева!! Ето това е- да си имаш тумбаче и да не ти пука. Слагаш усмивката и даваш напред!!

Само не разбрах за какво и благодариш?

# 350
Благодаря ѝ ,че не се прави на такава, каквато не е!! Не ходи по чукари и да се прави, че НИКОГА през живота си не е била бременна. Благодаря ѝ, че е лъч светлина!

# 351
  • Countryside
Как ще няма корем?! Като бременна в 6-ти месец изглежда.
Ееее, чак пък бременна в 6ти месец? Според мен корема й е ок, бюста й е видимно наедрял и малко бутчета е направила, но пак е сладурана. Няма как да е хърба 6м след раждането. Можеше да избере друга рокля, но тя явно се харесва и не й пука, че има някое килце отгоре. Аз също я харесвам, повече от скумрията Вики Б примерно.

# 352
  • София
Гледам Кали в Биг Брадър, коментаторка е....Правила си е нещо на лицето и не я разпознах...Лицето й е криво, веждите опънати на горе...на Ванчето прилича....

Всъщност не съм сигурна на 100%, че това е Кали....

P.S.

Тя е:

https://www.instagram.com/p/BqFut77hG_u/?utm_source=ig_share_she … shid=7w4wl742pam5

# 353
Фигурата на Ева е ок за скоро раждала жена, никой не иска от нея да е клюща, но просто роклята не е най-удачния избор.

# 354
  • Countryside
Като заговорихме за бременност, някой знае ли къде и защо се покри Николче? Не кара бременност "далеч от хората" тя, като колежката си Деси. Но май й е време да ражда вече?

# 355
Ми тук в темата имаше няколко момичета, които ходеха с нея на АГ, ще чакаме включване 😊

# 356
Стан Лий е починал.

# 357
  • където ми харесва
Идвах с новината за Стан Лий и аз.

Само да кажа нещо, по повод Лонгория. Тя е супер, но роклята е ужасна!

# 358
Емили Ратата.. в "интересен" бански. 🤪😏https://www.instagram.com/p/BqEptEoFpG5/?utm_source=ig_share_she … hid=13x8ohhcygm9g

# 359
Мдам... меко казано отвратително ми е тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт