Звездни компромати - 386

• 77 061
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
  • София
не на Санторини, а на СанДорини Wink

# 331
  • софия
не на Санторини, а на СанДорини Wink
По принцип се произнася с "Д", но не това е проблемът на девойката.

# 332
Той Юлиян кой ли понася, за мен този с нищо неизвестен тип ми е адски неприятен.

Как с нищо. 😂 Известен е с това, че е бил "примадона" из европейските опери и изведнъж нещо му щукнало и зарязал всичко и си дошъл в БГ като май даже се хвалеше, че жена му го е издържала тогава... А после започна да обикаля родния ефир... Също е известен и като брат на Пламен Константинов. 😜

# 333
  • Sofia
Галка днес каза,че Банда панда снимала някъде си нещо за филми,кино...,а в петък "мега подсладената" си беше пуснала снимка от болница Надежда Thinking
Евчето гъркинята в черешката каза,че маминка т.е.бабинка я била гледала в гръцко,но не била нейна родна баба...нещо в лъжите яко се оплетоха

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 14:49 от Doli

# 334
  • Бургас
Черил,  подобно на Рене Зелуегър, си е оставила чара при хирурга. Колко пък е дърта, че да ходи по пластични хирурзи.
/П.П. Тези "звезди" ме кефят как си правят операции ей така, за здравей, здрасти. Все едно отиват на почистване на лице. Аз оревавам света само за една инжекция/

Не разбирам как и по каква линия, особа като Ева се е набутала като свещичка против запек в телевизията. Не покрива никакви критерии - ни визия, ни дикция, ни поведение

# 335
  • До морето
......ни акъл!

# 336
  • До сърцето...
Прегледах снимковият материал на dir.bg относно срещата в Париж, хич не е лош за вдигане на настроението Smile

Колинда Грабар-Китарович и пухкавият и съпруг
Скрит текст:

Меркел май нещо флиртува не с когото трябва, ББ ще мета ръкавици
Скрит текст:

Нашата Радева със шнолка, нов писък в протокола
Скрит текст:

Макрон като нежен кавалер... явно не само бабетки го вълнуват Grinning
Скрит текст:

А и Бабет не остава по-назад, и си е избрала виден момък. Погледа на Ергодан е Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

айде стига, че досадих. И последно - "половинките" на официалните лица
Скрит текст:

# 337
Нашата не я виждам на последната снимка.

# 338
Доста половинковци има на последната снимка, освен неизменния съпруг на Люксембургския премиер разбира се.

# 339
# 340
Защо бе, Деси? Защо? Каква е тая шнолка от Илиянци!? (емотикон пляскащ се в челото) Жиомра, честно ви казвам. 😶

На Евата всичко ѝ прощавам, ако и да се е нацедила като наденичка в телесната рокля! ❤

# 341
  • Sofia
Ева няма ли огледало у тях или в някоя витрина поне да се е огледала ?!

# 342
  • Countryside
Ева Лонгория е просто прекрасна! Толкова е лъчезарна и такова щастие струи от нея! Майчинството много  й отива! Роклята е ок, очертава я, но изглежда добре в нея. Стегната е и няма корем. Кг сигурно ще ги оправи до година. Макар че аз и така я харесвам.

# 343
  • Варна
Ева е много зле в тази рокля. Аз виждам корем и още как.
Ако беше някоя друга, а не Ева, или някоя бг звезда, щеше порой да вали в темата от оплюване.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт