Звездни компромати - 386

• 77 078
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Мила Кунис
Скрит текст:
Виктория Б.
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Ким К.
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Амбър Валета
Скрит текст:

# 316
Много хубави Мила и Виктория. Амбър ми е една идея по- мъжествена.

# 317
Черил Коул, сега Туиди с "ново" лице:

https://life.dir.bg/zvezdi/cheril-tuidi-shokira-fenovete-si-s-novoto-si-litse

преди и сега:
Скрит текст:

# 318
  • в рока
Гуен няма остаряване. Много я харесвам!
Харесват ми тоалетите на Скарлет и Виктория

# 319
  • София
Какво, по дяволите, е направила Черил с лицето си??!! Толкова хубава беше, а направо се е обезобразила. На 50 г. ще се е разпаднала по шевовете.

# 320
Майко мила! Защо, Черил Коул, защо?... Confused

# 321
  • София
Ужасяващо лице на Черил.

# 322
  • Countryside
Мегън отново е прекалила с ружа. И на други снимки съм я засичала, яко клепа руж и бронзиращи перли, но прекалява и не е лошо да ги намали или направо да ги спре. Кейт е перфектна, малко бързичко остаря обаче. Може да вземе мерки, в лице е доста състарена.

# 323
  • София
Пуснах "На кафе" да видя стайлинга на водещите "на живо" и се изплаших от вида на Ева. Прави сте - можеш да изкараш човек от селото, но селото от човека - никога. Много ретро изглеждаше днес. Аз ѝ симпатизирах преди да започне да се изявява в предаването, но тук никак не ми е на място.

# 324
Венета Райкова изглеждаше супер снощи, с правата коса, много хубава Simple Smile

# 325
Тая Ева е много, много евтина. Много селски тип ми е. И като дрехи и като поведение. Няма да я изтърпя и час да е около мен. И от къде от " репортерка" ще е КОводеща?? Какво интересно има да каже?? Или оная мишка с цайсите- бандата. Много тъпо го измислиха това сезон. И гала видимо не се кефи на случващото се

# 326
Как да се кефи Гала като нон стоп трябва да се надвиква с тях и да им повтаря млъкни! 😂

# 327
Някой ще ми каже ли защо Тодор Башиянов напусна Шоуто на Слави?
Това съм го пропуснала...а го харесвах.Сега с какво ли се занимава?

# 328
  • Враца
Да, Десислава Радева изглежда  добре. А на фона на останалите - много добре.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6375533/Angela-Merkel-E … 51402656437745444

Прегледах всички снимки и ми направи впечатление, че само под снимката на нашите пише "Radev in left and his wife in right."
Не се разбира кой е мъжът и коя е жената ли, що ли? newsm78

# 329
  • Countryside
Тая Ева е яко селска пръчка. Говори на диалект, има странни включвания и изобщо как пък точно нея сложиха. Не знам как и на кого е драпала, но е факт, че е много зле милата, а иначе и претенции има, и стойки чупи. Бях я гледала в "Черешката" още там едвам изтърпях диалекта й и имам чувството, че и стените вкъщи разбраха, че е живяла на Санторини. Изглежда ми много напориста и с това ужасно говорене каквото й дойде на акъла, а и този диалект. Аз си мислех, че поне за телевизията ги подбират да говорят правилно и с подходящата дикция...

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 00:58 от Сиренце

Общи условия

Активация на акаунт